Nevie niekto ci su v humennom tie legalne steny na striekanie graffiti?
inak ak vy striekajte tak piste zazitky skusenosti etc..
ale zajima ma hlavne ta podstata tejto temy kto by my povedal kde su tak k+ iste
Kde sú ti nepoviem. Ale tá dvojzmyselnosť druhej otázky ma pobavila.
My v NR takú stenu máme a myslím, že je to dobrá vec. Môžu tam prejaviť svoje schopnosti a je to pekné aj esteticky.
Filipito napísal:Nevie niekto ci su v humennom tie legalne steny na striekanie grafity?
inak ak vy striekajte tak piste zazitky skusenosti etc..
ale zajima ma hlavne ta podstata tejto temy kto by my povedal kde su tak k+ iste
myslim, ze keby ste mali, tak by si urcite o tom vedel, pretoze vacsinou na tych legalnych stenach byvaju kvalitne prace a je to neprehliaknutelne ako bolek hovorila v nitre vedla obchvatu...
skús zájsť na mestský úrad alebo tak a opýtaj sa starostu že či si nemožeš zaplatiť legal....len aby ťa potom nesledovali keď budeš dávať aj na podchod ...poprípade mrkni vašu stránku mesta,tam napíš alebo sa rozhliadne po meste väčšinou tam budú kvalitné diela nie len tagy a miestne výtvory
Filipito napísal:virus ja tam o humennom nic nevidim
co viem tak v humennom to nie je mozne alebo som sa len o niecom takom nedopocul. ale ked chces striekat tak by som skusil najme garaze na trojke popri kolajniciach. ziadna sarka farka tamad nechodi a vlak ide raz za noc.
bože spomínam na staré časy....ten adrenalín ked utekáš pred mestskou políciou a podobne...aaach
asi sa k tomu o5 vrátim
lenže teraz nemám s kým...preto som prestal
nj ale teraz ked ta chytia tak mozes ist do basy vsak a od kolko rokov to plati nestacilo by aby som ten poskodeny majetok omaloval? alebo zaplatil pokutu?