a snina fest bol tes celkom fajn ..okrem tych nackov co tam sade pobehovali a robili problemy
Na ktorý fest sa najviac tešíte??
-
her_cool_ass
Medium Expert
Rudava a topfest jednoznacne....btw neviete nieco o tom plavani na rudave co sa tam otvara? ci maju sancu aj rekreacny plavci, ci sa tam hlasia iba profici? bo by som to cel skusit, ale necem si spravit hambu 
..a samozrejme junifest, ale to sem asi nepatri
btw bocian, tak setri uz teraz, mas kopu casu este, na kazdy fest si odloz tak 1500 a vojde ti tam listok alko jedlo nealko a mas o zabavu postarane
ja si uz tiez teraz odkladam 
..a samozrejme junifest, ale to sem asi nepatri
btw bocian, tak setri uz teraz, mas kopu casu este, na kazdy fest si odloz tak 1500 a vojde ti tam listok alko jedlo nealko a mas o zabavu postarane
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dufam ze s potvrdia aj Amon Amarth.Prakticky nemaju preco neist na wacken.Bude tam hlavne Children of Bodom,Ensiferum,Gorgoroth,Kreator,Opeth..axXis napísal:Tak an tohorocny Wacken by som ja osobne siel snad len koli Sabatonu. Blby rocnik.
Kvoli tymto kapelam by som isiel ja.Ale tiez ist na 5(mozno 6) kapel z 50tich za 3600.Neviem este vaham.Kazdopadne u nas sa moc ludom na wacken nechce.Dufam ze mi vyjde aspon Pagan fest v zline
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Amon je na MOR, Eluveitie s Moonsorrow je teraz v cesku, co chces...Dieg0 napísal:Dufam ze s potvrdia aj Amon Amarth.Prakticky nemaju preco neist na wacken.Bude tam hlavne Children of Bodom,Ensiferum,Gorgoroth,Kreator,Opeth..
Kvoli tymto kapelam by som isiel ja.Ale tiez ist na 5(mozno 6) kapel z 50tich za 3600.Neviem este vaham.Kazdopadne u nas sa moc ludom na wacken nechce.Dufam ze mi vyjde aspon Pagan fest v zline.Ensiferum,Eluveitie,Korpiklaani,Moonsorrow,Týr