Foobar 2000 on a jeho pluginy :))
zacal som si robit foobar podla seba, nahodil som plugin foo_osd. upravil som si font, farbu, poziciu, len by som potreboval pomoct so zobrazovanim podla mojich predstav. teraz to mam ako je v prilohe. ale ja by som chcel, aby to bolo v tvare Interpret - skladba [cas skladby] kbps
hlavne tam dostat tu pomlcku. nejako mi to nejde. a cez mi niekedy ukaze len otaznik. mmntalne mam format toho textu takyto, ak to pomoze: najde sa niekto schopny mi pomoct?
hlavne tam dostat tu pomlcku. nejako mi to nejde. a cez mi niekedy ukaze len otaznik. mmntalne mam format toho textu takyto, ak to pomoze:
Kód: Vybrať všetko
$rgb(230,230,230,0,0,0)[%artist% - ]$if(%title%,['['%album%[ #[%disc%/]$num(%tracknumber%,2)]'] ']%title%,%_filename%)[ '['%_time_elapsed%']']$if(%_ispaused%,' [paused]')
[$char(10)$rgb(35,169,207,16,43,75)Next: %_next%] %bitrate%kbpsCuruj aj ja keď som si to menila aby sa mi ukazovalo že Interpret - Skladba a až potom album tak som mala s tým problémy hlavne s pomlčkami tak ja som to proste vymenila za _ alebo / a dá sa na to zvyknúť 
Aj keď tuto problém s pomlčkou nemám
A mám to takto
%list_index%. [%album artist% - ]['['[ CD%discnumber%][ #]']' ]%title%[ '//' %track artist%] /%album%/ %tracknumber%
$tab()
%length%
Aj keď tuto problém s pomlčkou nemám
A mám to takto
%list_index%. [%album artist% - ]['['[ CD%discnumber%][ #]']' ]%title%[ '//' %track artist%] /%album%/ %tracknumber%
$tab()
%length%
A na nete si nenašiel žiadne info? Mňa to napr hodilo na stránku
Kód: Vybrať všetko
http://www.last.fm/group/Foobar+Users/forum-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jasné všetko
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 7:47 )
http://rapidshare.com/files/39414106/foobar2000.exe
čekol som si tento pack.. no neviem mne osobne ten vzhlad nesedí.. ten so si už našiel .. ale čo som si všeimol tak ked pustím ten istý song na tej istej hlasitosti s tým rozdielom že použijem tento pack zvuk je o mnoho lepší a kvalitnejší.. čekol som nastavenia porovnával som to so svojím nastavením ale neviem kde je rozdiel..
poradí niekto?
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 7:47 )
http://rapidshare.com/files/39414106/foobar2000.exe
čekol som si tento pack.. no neviem mne osobne ten vzhlad nesedí.. ten so si už našiel .. ale čo som si všeimol tak ked pustím ten istý song na tej istej hlasitosti s tým rozdielom že použijem tento pack zvuk je o mnoho lepší a kvalitnejší.. čekol som nastavenia porovnával som to so svojím nastavením ale neviem kde je rozdiel..
poradí niekto?
tak toto by aj mna zaujimalo.. V osmickovej verzii to bola automatika, ze sa oznacila aktualne hrana skladba. Zatial to riesim len dvojklikom na statusbar (tam kde mas info o aktualne prehravanej skladbe)
.. dalej ma tak nejak sere, ze akonahle vyuzivam vo foobare kernelstream, tak mi nejde ziaden iny zvuk, kym foobar nevypnem.
.. dalej ma tak nejak sere, ze akonahle vyuzivam vo foobare kernelstream, tak mi nejde ziaden iny zvuk, kym foobar nevypnem.
yessss dik.. a ja som to stale hladal v preferences 
Co sa omalovaniek tyka, daju sa najst kadejake pluginy, akurat im chyba nejaka centralizacia, takze ich treba pracne skusat hladat cez google. Nakolko ale je to len prehravac hudby, ktory je stale schovany kdesi, tak mi staci uplne zakladny vzhlad. Ine by bolo, ak by som ho chcel vzdy navrchu - ale to by najprv musel mat minimalisticke rozmery.
Co sa omalovaniek tyka, daju sa najst kadejake pluginy, akurat im chyba nejaka centralizacia, takze ich treba pracne skusat hladat cez google. Nakolko ale je to len prehravac hudby, ktory je stale schovany kdesi, tak mi staci uplne zakladny vzhlad. Ine by bolo, ak by som ho chcel vzdy navrchu - ale to by najprv musel mat minimalisticke rozmery.