Prosím Vás poradte mi aký a od koho si mám dať net.Chcel by som aby bol časovo a dátovo neobmedzený.Aby ked stiahnem aj 50GB mesačne tak to nevadilo a pri vačsom ťahaní neklesala rychlosť a rychlosť aspon 12/Mbits dik
no chello uz ma 20mbit za 950 sk, co je viac ako prijatelna cena, a 10mbit za 650, pri n moznych pripojenych pocitacoch, ale otazna je kvalita pripojenia - m ludi sa stazuje na pingy, shaping...
A ten Fibernet od Oringu má ho niekto oni spomalujú rychlosť a pri prekročený niakej hranice napr 500MB napr ako Slovanet???????????Dá sa ťahať ked maš fibernet cez torenty??Aide sa spojiť s FTP??
Martin502 napísal:A ten Fibernet od Oringu má ho niekto oni spomalujú rychlosť a pri prekročený niakej hranice napr 500MB napr ako Slovanet???????????Dá sa ťahať ked maš fibernet cez torenty??Aide sa spojiť s FTP??
za fakturacne obdobie nesmies presvihnut 100GB:-) pokial ano obmedzia ta, hoci ak mam byt uprimny bohato sa uspokojim aj s tym obmedzenim, mam dojem ze miesto 40 000Kb/s mas len 8000Kb/s teda ymslim ze je to tak,niekto na inom fore sa presne na toto stazoval
Johnnny napísal:za fakturacne obdobie nesmies presvihnut 100GB:-) pokial ano obmedzia ta, hoci ak mam byt uprimny bohato sa uspokojim aj s tym obmedzenim, mam dojem ze miesto 40 000Kb/s mas len 8000Kb/s teda ymslim ze je to tak,niekto na inom fore sa presne na toto stazoval
No tak do tych 80GB mesačne sa zmestím.A kto má ten net od oringu 12/1Mb/s kolik mu to najviac ťahá??Ja viem možno blbá otázka ale tak chcem vedieť lebo ja mam 1024/256 a ťaha mi to cez serveri aj torenty najviac 190kb/s