My dva jsme si to poresili pres icq a vic se k tomu vyjadrovat nebudu, pokud se zase nenajde nekdo mne vytoci. Ale gratuluju nekterym tady. Nasrat mne je docela tezke a vam se to podarilo ...t0m4s3 napísal: bez urazky ale vies co je realny zivot? ja som nehovoril o fore. Ver ze som uz stretol nejedneho cecha v krcme s ktorym som sa na tuto temu porozpraval. Samozrejme ze tu mam velmi vela priatelov a priateliek, ale hovorim to co si myslim. Samozrejme ze necakam ze mi das za pravdu a vnucovat nazor ti nebudem...
MS v HOKEJI 2005
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Ale Jonathan, zase sa nevytacaj. Vsak je to bratska laska, ze my na Slovensku vam tak zo srdca nedoprajeme. Pevne verim, ze dnes vo finale prehrate, normalne vam to zelam zo srdca. Chcel by som vidiet potom v TV, ked budu ukazovat Jargov prasaci ksicht a vyhovorky na jeho zlomeny malicek, ze nemohol spravit viac...jonathan.davis.com napísal: My dva jsme si to poresili pres icq a vic se k tomu vyjadrovat nebudu, pokud se zase nenajde nekdo mne vytoci. Ale gratuluju nekterym tady. Nasrat mne je docela tezke a vam se to podarilo ...
Go Kanada Go
hojko napísal:Ale Jonathan, zase sa nevytacaj. Vsak je to bratska laska, ze my na Slovensku vam tak zo srdca nedoprajeme. Pevne verim, ze dnes vo finale prehrate, normalne vam to zelam zo srdca. Chcel by som vidiet potom v TV, ked budu ukazovat Jargov prasaci ksicht a vyhovorky na jeho zlomeny malicek, ze nemohol spravit viac...
Go Kanada Go
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
hojko
Site Admin
Aj si ponadavam, pretoze tak sku**** stastie ako vy nemal asi nikto. Mali ste vypadnut uz v semifinale s USA, lenze nahoda je blbec.
Inak prispevok z jednej diskusie na hokej.sk: Tak a je to tu. Obrovské prekvapenie šokovalo hokejový svet. Medzi tradičných semifinalistov, posledných štyroch rokov sa vklienilo mužstvo českých hokejistov. Dokonale využili situáciu, že s nimi nik nepočítal a dokázali odsunúť z prvej štvorky aj druhé najúspešnejšie mužstvo posledných štyroch rokov, mužstvo Slovenska. Čechom vynikajúco zahral prvý útok Jágr, Štestí, Náhoda a dokázali sa prepracovať až do finále. Ako vysoko ešte český team vystúpi??? Uvidí sa večer vo finálovom zápase s Kanadou. Z toho je zrejmé, že hokejová špička sa začína vyrovnávať a outsideri typu Česka, začínajú najlepšej štvorke šliapať na krk.
Inak prispevok z jednej diskusie na hokej.sk: Tak a je to tu. Obrovské prekvapenie šokovalo hokejový svet. Medzi tradičných semifinalistov, posledných štyroch rokov sa vklienilo mužstvo českých hokejistov. Dokonale využili situáciu, že s nimi nik nepočítal a dokázali odsunúť z prvej štvorky aj druhé najúspešnejšie mužstvo posledných štyroch rokov, mužstvo Slovenska. Čechom vynikajúco zahral prvý útok Jágr, Štestí, Náhoda a dokázali sa prepracovať až do finále. Ako vysoko ešte český team vystúpi??? Uvidí sa večer vo finálovom zápase s Kanadou. Z toho je zrejmé, že hokejová špička sa začína vyrovnávať a outsideri typu Česka, začínajú najlepšej štvorke šliapať na krk.
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
jonathan.davis.com
Light Professional
Myslim
No a uz sme dodrzali. Majstri su Cesi a my im nezavidime.
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
jonathan.davis.com
Light Professional