Songy, ktore ovplyvnili svet

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

ide o konkretne pesnicky nie o zanre v tejto teme, o konkretne texty, posolstva..ak pride tretia svetova mozno daco zo seba vypluju muzikanti
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

SRneC napísal:ide o konkretne pesnicky nie o zanre v tejto teme, o konkretne texty, posolstva..ak pride tretia svetova mozno daco zo seba vypluju muzikanti
mozno ano ale aj tak tam ide hlavne o biznis :?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

SRneC napísal:ide o konkretne pesnicky nie o zanre v tejto teme, o konkretne texty, posolstva..ak pride tretia svetova mozno daco zo seba vypluju muzikanti
ano, ano, ale myslim, ze schyzo to vystihol dobre..pretoze take emo ovplyvnuje ludi mozno viac ako ktorykolvek zo spominanych songov, ved si len predstav 14 rocne decka, co sa obliekaju do cierneho a maluju si oci na cierno, hold emo je mocna vec :wink: (neviem ci nieco take tu bolo predtym)tazko najdeme nejaku pesnicku, ktora ovplyvnila ludi viac ako sucasne hudobne zanre :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Jeremy: No myslím si že pesničky ako Another brick in the Wall, I want it all, Wa are the Champions, Nothing else matherrs atd podla mna dosť ovplynili svet.

// Neviem či si pametáš ale bol taký koncert ktorý sa volal live aid na pomoc ludom v Etiopii a na tomto koncerte odzneli pesničky višie uvedené a mimochodom ten koncert sledovalo naživo 1000000 ludí a stovky milónov vo svete.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Steven666 napísal:Jeremy: No myslím si že pesničky ako The Wall, I want it all, Wa are the Champions, Nothing else matherrs atd podla mna dosť ovplynili svet.
opat si nenapisal AKO ovplyvnili svet :wink: vypisal si hitovky co ti sluzi ku cti :) ,ale ako napr. I want it all ovplyvnila masy?? :)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Je to tazke najst konkretnu pesnicku. A viete co vela pesniciek ovplyvnovalo ludi cez vojnu vo vietname hlavne ameriku a potom uz nie...
Ale aj potom boli vojny a preco uz o nich sa nespievalo. Jednoducho nemali k nim ludia informacie. Armada si uz davala pozor na to ktory novinar ide robit reporaze atd atd

A ja si stale stojim za svojim Bruce Springsteen - Born In THe USA
- ludia sa zacali po vzniku tejto pesnicky pozerat na veteranov z vietnamu ako na ludi, a nie ako na malomocnych ....
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Key5ers0ze napísal:ktora konkretne pesnicka bola ludovka?? :o
konkretne One. ale ako vrvaim, to som len pocul/cital/videl. povodne to bola nejaka pesnicka co si spievali vojaci alebo co a potom to prespievali profesionalni umelci (metallica, cash, u2,...).
myshichka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa myshichka »

ades napísal:konkretne One. ale ako vrvaim, to som len pocul/cital/videl. povodne to bola nejaka pesnicka co si spievali vojaci alebo co a potom to prespievali profesionalni umelci (metallica, cash, u2,...).
No pozor One od Metallicy a U2 nemá vôbec nič spoločné, teda aspoň podľa mňa.. Ak niekto viete niečo viac, tak ma kľudne vyveďte z omylu :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ps to s tym kontrafaktom bolo myslene ironicky, lebo pozeram ze uz 6 minusiek som dostal za moj nazor :D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

V dnesnom svete ci hudba ovplyvnuje svet ako celok? To asi nie, ale dokaze hybat masami. Napr. Pink - Dear mr. President, ktoru uviedla asi rok dozadu, mozno otvorila ludom oci a mozno aj vdaka tomu sa proti bushovi nasledne zvysila frekvencia kritiky.

A ci ovplyvnuje jednotlivcov - o tom niet pochyb. Ked si rano pustim piesen trebars od Portishead - Glory Box, tak je moja nalada o nieco mizernejsia a veci sa snazim brat vaznejsie ako ked si vypocujem diskohit Relax od Miku.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

quenn-we are the champions
quenn-we will rock you
Napísať odpoveď