Songy, ktore ovplyvnili svet
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ano, ano, ale myslim, ze schyzo to vystihol dobre..pretoze take emo ovplyvnuje ludi mozno viac ako ktorykolvek zo spominanych songov, ved si len predstav 14 rocne decka, co sa obliekaju do cierneho a maluju si oci na cierno, hold emo je mocna vecSRneC napísal:ide o konkretne pesnicky nie o zanre v tejto teme, o konkretne texty, posolstva..ak pride tretia svetova mozno daco zo seba vypluju muzikanti
-
Steven666
King
Jeremy: No myslím si že pesničky ako Another brick in the Wall, I want it all, Wa are the Champions, Nothing else matherrs atd podla mna dosť ovplynili svet.
// Neviem či si pametáš ale bol taký koncert ktorý sa volal live aid na pomoc ludom v Etiopii a na tomto koncerte odzneli pesničky višie uvedené a mimochodom ten koncert sledovalo naživo 1000000 ludí a stovky milónov vo svete.
// Neviem či si pametáš ale bol taký koncert ktorý sa volal live aid na pomoc ludom v Etiopii a na tomto koncerte odzneli pesničky višie uvedené a mimochodom ten koncert sledovalo naživo 1000000 ludí a stovky milónov vo svete.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Jeremy
Medium Professional
Je to tazke najst konkretnu pesnicku. A viete co vela pesniciek ovplyvnovalo ludi cez vojnu vo vietname hlavne ameriku a potom uz nie...
Ale aj potom boli vojny a preco uz o nich sa nespievalo. Jednoducho nemali k nim ludia informacie. Armada si uz davala pozor na to ktory novinar ide robit reporaze atd atd
A ja si stale stojim za svojim Bruce Springsteen - Born In THe USA
- ludia sa zacali po vzniku tejto pesnicky pozerat na veteranov z vietnamu ako na ludi, a nie ako na malomocnych ....
Ale aj potom boli vojny a preco uz o nich sa nespievalo. Jednoducho nemali k nim ludia informacie. Armada si uz davala pozor na to ktory novinar ide robit reporaze atd atd
A ja si stale stojim za svojim Bruce Springsteen - Born In THe USA
- ludia sa zacali po vzniku tejto pesnicky pozerat na veteranov z vietnamu ako na ludi, a nie ako na malomocnych ....
-
myshichka
Light Expert
No pozor One od Metallicy a U2 nemá vôbec nič spoločné, teda aspoň podľa mňa.. Ak niekto viete niečo viac, tak ma kľudne vyveďte z omyluades napísal:konkretne One. ale ako vrvaim, to som len pocul/cital/videl. povodne to bola nejaka pesnicka co si spievali vojaci alebo co a potom to prespievali profesionalni umelci (metallica, cash, u2,...).
V dnesnom svete ci hudba ovplyvnuje svet ako celok? To asi nie, ale dokaze hybat masami. Napr. Pink - Dear mr. President, ktoru uviedla asi rok dozadu, mozno otvorila ludom oci a mozno aj vdaka tomu sa proti bushovi nasledne zvysila frekvencia kritiky.
A ci ovplyvnuje jednotlivcov - o tom niet pochyb. Ked si rano pustim piesen trebars od Portishead - Glory Box, tak je moja nalada o nieco mizernejsia a veci sa snazim brat vaznejsie ako ked si vypocujem diskohit Relax od Miku.
A ci ovplyvnuje jednotlivcov - o tom niet pochyb. Ked si rano pustim piesen trebars od Portishead - Glory Box, tak je moja nalada o nieco mizernejsia a veci sa snazim brat vaznejsie ako ked si vypocujem diskohit Relax od Miku.