ZDROJ

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ferros
Medium Expert
Medium Expert

ZDROJ

Príspevok od používateľa ferros »

co hovorite na tento zdroj, chcel by som si ho kupit
http://www.bibo.sk/?page=viewProd&prodI ... odkat=true
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Urcite nekupovat. Tu mas alternativu http://www.bibo.sk/?page=viewProd&prodI ... odkat=true
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

uved svoju zostavu...

inak je to z tych lowend zdrojov, na nenarocne pouzitie...
radsej kupit nejakeho fortrona napr. tento

EDIT: al. ten co uviedol t0m4s3 :)
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Ja by som uz neriskoval dat do pocitaca nejaky lacny zdroj. Stacilo mi ze som odpalil uz tri zdroje nastastie mi to maticna s ostatnymi komponentami prezila. Nakoniec som prestal setrit a kupil som si Fortrona.
ferros
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferros »

no asi budete mat pravtu kupim toho fortrona, ide oto ze si skladam nove pc
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ferros napísal:no asi budete mat pravtu kupim toho fortrona, ide oto ze si skladam nove pc
tak pozor ked si skladas novy pocitac nedavaj tam zdroj pod 400w a znackovy pre istotu si zober rovno nieco 500w do buducna 350w ti nemusi stacit :)
B4rr4cud4
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B4rr4cud4 »

pointa 500W zdroja??? ved to neviuzies podla mna kedze aj terajsie PC maju nevelmi velku spotrebu grafika tak 200W max a procak neake 65W takze to neni ani 300 a ta 50W rezerva bude stacit kedze sa stale ide na mensiu a mesiu technologiu. Jedine ak by si isiel davat SLI alebo crossfire ci ako sa to vola :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

B4rr4cud4.. sú aj také názory, že nie je dobré, aby Ti zdroj bežal na 90% svojho výkonu.. tj. napr. zostava má pri max. záťaži výkon 270W tak Ty dáš 300W zdroj. Kvalitnejšie zdroje pri menších odberoch majú lepšiu účinnosť (šetria elektrinu) a tiež menej hrejú.

Samozrejme zakladateľ tejto témy nespomenul, akú má zostavu, takže môžeme iba teoretizovať, či 500W alebo 350W alebo xxxW.. a tiež všetko záleží od peňaženky. Ale na dnešnú priemerne výkonnú zostavu je podľa mňa 500W primeraný výkon..

Radek Hulán: http://myego.cz/item/proc-je-600w-zdroj ... name-zdroj
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

B4rr4cud4 napísal:pointa 500W zdroja??? ved to neviuzies podla mna kedze aj terajsie PC maju nevelmi velku spotrebu grafika tak 200W max a procak neake 65W takze to neni ani 300 a ta 50W rezerva bude stacit kedze sa stale ide na mensiu a mesiu technologiu. Jedine ak by si isiel davat SLI alebo crossfire ci ako sa to vola :)
pointa je taka ze ak bude v buducne upgradovat nikto nemoze tusit aku spotrebu bude mat graficka karta co si kupi co ak si kupi x2 9800 ? hmm ?
a ako spomenul brm je to aj o vytazeni zdroja pretoze napriklad sam mozem povedat ze na starom pc mam zdroj 350w taky mam sice aj na novom ale to len z financnych zalezitosti no chcem hlavne podotknut ze dokial na tom starom 350w zdroji bol celeron 1.7ghz alebo amd atlhlon barton 2500+ fical v pohodicke no ako tam je pentium 4 3.06ghz je to prescott co vieme ze strasne hreje a strasne zere tak ten zdroj je vrely takze tolko ze ide skoro na max
B4rr4cud4
Light Expert
Light Expert

aka x2 9800???? to je co? co ja viem tak zatial je len x2 3870. no ked vies co ides kupovat tak vies aky treba zdroj tak nech napise aky kupuje lebo tu bude hadka este dlhooo :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

B4rr4cud4 napísal:aka x2 9800???? to je co? co ja viem tak zatial je len x2 3870. no ked vies co ides kupovat tak vies aky treba zdroj tak nech napise aky kupuje lebo tu bude hadka este dlhooo :lol:
preto som snad napisal ze ak kupuje novy pocitac ? kebyze viem ze kupuje na stary nepoviem ani slovo tam 350w staci hlboko a co je x2 9800 ? no to bude teraz nova geforce podobne ako 3870 x2 tiez dvojjadro z dost velkou spotrebou :roll:

Kód: Vybrať všetko

http://www.pretaktovanie.sk/modules.php?name=quick_news&what=read&id=353
B4rr4cud4
Light Expert
Light Expert

hm dobre vediet ze aj oni taku malu ale ati to da :D
Napísať odpoveď