AoE II Nejde zvuk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

AoE II Nejde zvuk

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

mam taky problem, hraval som s kamosom cez hamachi aoe II bez datadisku, tam mi este sli hlasky ale nesla udba, to som este prehltol, ale teraz ideme hrat s datadiskom, nuz som stiahol, zvuky aj hudba mi idu jedine v menu ale v hre absolutne nic...v options zvuky nemam stlmene ani nic podobne...
k+
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: AoE II Nejde zvuk

Príspevok od používateľa cORP. »

Theking napísal:mam taky problem, hraval som s kamosom cez hamachi aoe II bez datadisku, tam mi este sli hlasky ale nesla udba, to som este prehltol, ale teraz ideme hrat s datadiskom, nuz som stiahol, zvuky aj hudba mi idu jedine v menu ale v hre absolutne nic...v options zvuky nemam stlmene ani nic podobne...
k+
nestiahol si nahodou rip ? pretoze aj ja mam aoe2 a rip znamena to ze to ma menej mb kvoli tomu ze nieco z tej hry dali prec nam tiez z kamaratmi ide hudba v menu ale v hre je ticho kedze sa odsranili zvuky ak mas rip tak mas aj vysvetlenie neviem co si presne stiahol ked original image tak je problem niekde inde dufam ze som trafil :)
Thek_SVK
Professional
Professional

no stiashol som to z lamiek, bolo to rarko, to som rozbalil, to malo asi 50 suborov typu xxx.c1, xxx.c2, xxx.c3 ....+ install a zopar .nfo

inac v zlozke / sounds je v podstate to iste co mam aj v povodnej hre bez datadisku, skusal som nakopirovat zvuky /terrain co boli sice len take "zvuky" prirody ale aj tak ich v hre nebolo pocut.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Theking napísal:no stiashol som to z lamiek, bolo to rarko, to som rozbalil, to malo asi 50 suborov typu xxx.c1, xxx.c2, xxx.c3 ....+ install a zopar .nfo

inac v zlozke / sounds je v podstate to iste co mam aj v povodnej hre bez datadisku, skusal som nakopirovat zvuky /terrain co boli sice len take "zvuky" prirody ale aj tak ich v hre nebolo pocut.
takze mam chapat ze zakladna ha zvuk dava ale ked pustis datadisk tak uz nie ?
Thek_SVK
Professional
Professional

INDIGOcorp. napísal:takze mam chapat ze zakladna ha zvuk dava ale ked pustis datadisk tak uz nie ?
no myslel som to tak, ze...
mal som eset svoju vlastnu instalacku na normal AoE2 bez datadisku. V tom idu zvuky ale nie hudba

V stiahnutom AoE s datadiskom nejde hudba a zvuky ani exe na datadisk ani v exe na povodne.

cize mam
program files/ AoE2
program fules / AoE2datadisk

v prvom idu zvuky v druhom nie

/edit skusal som aj prokopirovat kompletne priecinok zo zvukmi, ale to prestala hrat uz aj hudba v menu...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Theking napísal:no myslel som to tak, ze...
mal som eset svoju vlastnu instalacku na normal AoE2 bez datadisku. V tom idu zvuky ale nie hudba

V stiahnutom AoE s datadiskom nejde hudba a zvuky ani exe na datadisk ani v exe na povodne.

cize mam
program files/ AoE2
program fules / AoE2datadisk

v prvom idu zvuky v druhom nie

/edit skusal som aj prokopirovat kompletne priecinok zo zvukmi, ale to prestala hrat uz aj hudba v menu...
tiez sa mi ale zda ze na xpcko je iny crack ako na win98 teda pokial nejaky crack pouzivas skus najst na nete nejaky iny na stranke

Kód: Vybrať všetko

www.gamecopyworld.com
inak neviem pomoct asi sorac mozno niekto iny ja som mal len riesenie ze si stiahol rip

/ moj tisici prispevok :oops:
Napísať odpoveď