a co sa tyka toho net ctrl sa daju este prenasat subory...
Softik na ovladanie druheho PC cez LAN:P
TEAM VIEWER
najlepsi je program teamviewer je free a nemusite mat ani verejnu ipcku 
ano ide to cez server spolocnosti ktora program vymyslela, pri instalovani programu vam program vygeneruje vase jedinecne cislo a mate moznost zadanioa hesla na pristup do vasho PC, akonahle viete to cislo a heslo tak sa viete spojit s akymkolvek PC co ma tento program a co je najlepsie ze ten PC ovladate ako admin nie ako guest, cize plny pristup 
A mam to doma a ovladam si tak pocitace v rodine cize viem tak riesit opravu ktorehokolvek bez nutnosti aby som bol pri nom
A mam to doma a ovladam si tak pocitace v rodine cize viem tak riesit opravu ktorehokolvek bez nutnosti aby som bol pri nom
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
sa trochu zamysli a trochu sa porozhliadni po tejto stranke: http://www.teamviewer.com/index.aspx
ak tomu stale nechapes, tak pripojenie je realizovane 2mi ssl spojeniami medzi klientami a serverom na rozdiel od inych riesenie,kde mas priame ssl spojenie 2pocitacov a teda vyzaduje verejnu ip alebo forwardovany port.. kto ti z tej spolocnosti zaruci,ze hocikto s opravnenym alebo neopravnenym pristupom na ich server to raz nezneuzije?.... zadal by si niekedy cislo platobnej karty pofidernej spolocnosti?... kompletny pristup k pocitacu a jeho prostriedkom je velmi zneuzitelny/zneuzivany fenomemdodo.gold napísal:sa trochu zamysli a trochu sa porozhliadni po tejto stranke: http://www.teamviewer.com/index.aspx
nikto ti to nekaze pouzivat. ak xes bezpecnost tak si kup zosit a zapisuj si veci tam. Do neho sa ti nik nenaburavilko napísal:ak tomu stale nechapes, tak pripojenie je realizovane 2mi ssl spojeniami medzi klientami a serverom na rozdiel od inych riesenie,kde mas priame ssl spojenie 2pocitacov a teda vyzaduje verejnu ip alebo forwardovany port.. kto ti z tej spolocnosti zaruci,ze hocikto s opravnenym alebo neopravnenym pristupom na ich server to raz nezneuzije?.... zadal by si niekedy cislo platobnej karty pofidernej spolocnosti?... kompletny pristup k pocitacu a jeho prostriedkom je velmi zneuzitelny/zneuzivany fenomem
ty si slepy? akurat som poukazal,ze programy typu realVNC,remote administrator vytvaraju SSL spojenie priamo medzi 2 pocitacmi a teda co sa tyka bezpecnosti je to skok, preto sa aj vo firemnych prostrediach na vzdialenu spravu pouzivaju,,niekedy v kombinacii s VPN..radogr napísal:nikto ti to nekaze pouzivat. ak xes bezpecnost tak si kup zosit a zapisuj si veci tam. Do neho sa ti nik nenabura
a ty si slepy ze bez verejnej ip si mozes vytvorit tunel tak akurat domavilko napísal:ty si slepy? akurat som poukazal,ze programy typu realVNC,remote administrator vytvaraju SSL spojenie priamo medzi 2 pocitacmi a teda co sa tyka bezpecnosti je to skok, preto sa aj vo firemnych prostrediach na vzdialenu spravu pouzivaju,,niekedy v kombinacii s VPN..
lamer
nechapem o co ti ide? vacsina uzivatelov internetu na slovensku verejnu IP maju.. konieckoncov staci verejna ip, forwardovany port na jednom pocitaci.... resp. hamachi,,ale to je riesenie z blata do kaluze...radogr napísal:a ty si slepy ze bez verejnej ip si mozes vytvorit tunel tak akurat doma![]()
lamer
vilko precitaj si cely topic, niekto tu pisal ze kedze nema verejnu ip tak vacsina programov nefunguje, ja som ponukol riesenie a ty tu trepes odveci uz hodne dlho.vilko napísal:nechapem o co ti ide? vacsina uzivatelov internetu na slovensku verejnu IP maju.. konieckoncov staci verejna ip, forwardovany port na jednom pocitaci.... resp. hamachi,,ale to je riesenie z blata do kaluze...
Kapisto?????????
kto pisal ze nema verejnu IP?radogr napísal:vilko precitaj si cely topic, niekto tu pisal ze kedze nema verejnu ip tak vacsina programov nefunguje, ja som ponukol riesenie a ty tu trepes odveci uz hodne dlho.
Kapisto?????????
topic zacal
, o verejnej ip si ty zacal pisat...Zdravim. V skole mame taky software ze profesori mozu vidiet co robime. Aj ja chcem vidiet co robi segra na svojom PC Razz Poradte nejaky soft nato Cool