Softik na ovladanie druheho PC cez LAN:P

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

prepacte ale toto je uz naozaj kus vola... :roll:
a co sa tyka toho net ctrl sa daju este prenasat subory...
radogr
Amateur
Amateur

TEAM VIEWER

Príspevok od používateľa radogr »

najlepsi je program teamviewer je free a nemusite mat ani verejnu ipcku :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

radogr: A ako to chces spravit bez verejnej IPcky ci VPN po nete??? Ako ten program funguje???
johno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johno »

uploadni to na rapid a posli mi SS,, ak to mas doma
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:radogr: A ako to chces spravit bez verejnej IPcky ci VPN po nete??? Ako ten program funguje???
ono sa pripaja na nejaky server...funguje to ako ts asi
radogr
Amateur
Amateur

ano ide to cez server spolocnosti ktora program vymyslela, pri instalovani programu vam program vygeneruje vase jedinecne cislo a mate moznost zadanioa hesla na pristup do vasho PC, akonahle viete to cislo a heslo tak sa viete spojit s akymkolvek PC co ma tento program a co je najlepsie ze ten PC ovladate ako admin nie ako guest, cize plny pristup :)

A mam to doma a ovladam si tak pocitace v rodine cize viem tak riesit opravu ktorehokolvek bez nutnosti aby som bol pri nom 8)
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

tak to je super,ze nechas tiect osobne udaje cez servery nejakej spolocnosti... super pre tych, co na bezpecnost na nete kaslu :shock:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

sa trochu zamysli a trochu sa porozhliadni po tejto stranke: http://www.teamviewer.com/index.aspx
vilko
Light Professional
Light Professional

dodo.gold napísal:sa trochu zamysli a trochu sa porozhliadni po tejto stranke: http://www.teamviewer.com/index.aspx
ak tomu stale nechapes, tak pripojenie je realizovane 2mi ssl spojeniami medzi klientami a serverom na rozdiel od inych riesenie,kde mas priame ssl spojenie 2pocitacov a teda vyzaduje verejnu ip alebo forwardovany port.. kto ti z tej spolocnosti zaruci,ze hocikto s opravnenym alebo neopravnenym pristupom na ich server to raz nezneuzije?.... zadal by si niekedy cislo platobnej karty pofidernej spolocnosti?... kompletny pristup k pocitacu a jeho prostriedkom je velmi zneuzitelny/zneuzivany fenomem :!:
radogr
Amateur
Amateur

vilko napísal:ak tomu stale nechapes, tak pripojenie je realizovane 2mi ssl spojeniami medzi klientami a serverom na rozdiel od inych riesenie,kde mas priame ssl spojenie 2pocitacov a teda vyzaduje verejnu ip alebo forwardovany port.. kto ti z tej spolocnosti zaruci,ze hocikto s opravnenym alebo neopravnenym pristupom na ich server to raz nezneuzije?.... zadal by si niekedy cislo platobnej karty pofidernej spolocnosti?... kompletny pristup k pocitacu a jeho prostriedkom je velmi zneuzitelny/zneuzivany fenomem :!:
nikto ti to nekaze pouzivat. ak xes bezpecnost tak si kup zosit a zapisuj si veci tam. Do neho sa ti nik nenabura :lol:
vilko
Light Professional
Light Professional

radogr napísal:nikto ti to nekaze pouzivat. ak xes bezpecnost tak si kup zosit a zapisuj si veci tam. Do neho sa ti nik nenabura :lol:
ty si slepy? akurat som poukazal,ze programy typu realVNC,remote administrator vytvaraju SSL spojenie priamo medzi 2 pocitacmi a teda co sa tyka bezpecnosti je to skok, preto sa aj vo firemnych prostrediach na vzdialenu spravu pouzivaju,,niekedy v kombinacii s VPN..
radogr
Amateur
Amateur

vilko napísal:ty si slepy? akurat som poukazal,ze programy typu realVNC,remote administrator vytvaraju SSL spojenie priamo medzi 2 pocitacmi a teda co sa tyka bezpecnosti je to skok, preto sa aj vo firemnych prostrediach na vzdialenu spravu pouzivaju,,niekedy v kombinacii s VPN..
a ty si slepy ze bez verejnej ip si mozes vytvorit tunel tak akurat doma :lol:

lamer :idea:
vilko
Light Professional
Light Professional

radogr napísal:a ty si slepy ze bez verejnej ip si mozes vytvorit tunel tak akurat doma :lol:

lamer :idea:
nechapem o co ti ide? vacsina uzivatelov internetu na slovensku verejnu IP maju.. konieckoncov staci verejna ip, forwardovany port na jednom pocitaci.... resp. hamachi,,ale to je riesenie z blata do kaluze...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

prave naopak vecsina ludi ma localnu..
radogr
Amateur
Amateur

vilko napísal:nechapem o co ti ide? vacsina uzivatelov internetu na slovensku verejnu IP maju.. konieckoncov staci verejna ip, forwardovany port na jednom pocitaci.... resp. hamachi,,ale to je riesenie z blata do kaluze...
vilko precitaj si cely topic, niekto tu pisal ze kedze nema verejnu ip tak vacsina programov nefunguje, ja som ponukol riesenie a ty tu trepes odveci uz hodne dlho.
Kapisto????????? :idea:
vilko
Light Professional
Light Professional

radogr napísal:vilko precitaj si cely topic, niekto tu pisal ze kedze nema verejnu ip tak vacsina programov nefunguje, ja som ponukol riesenie a ty tu trepes odveci uz hodne dlho.
Kapisto????????? :idea:
kto pisal ze nema verejnu IP?
topic zacal
Zdravim. V skole mame taky software ze profesori mozu vidiet co robime. Aj ja chcem vidiet co robi segra na svojom PC Razz Poradte nejaky soft nato Cool
, o verejnej ip si ty zacal pisat...
vilko
Light Professional
Light Professional

dodo.gold napísal:prave naopak vecsina ludi ma localnu..
myslel som to tak,ze ma pripojenie s verejnou IP - teda vsetky dsl, optika, niektore wifi siete, co je vacsina,,.. ak si daju za modem router,,tak predsa nemozu mat problem forwardnut jeden port?..to uz dnes zvladne aj skolak na zakladke..
Napísať odpoveď