mam taky problem s jednou babou si pisem na nete uz dlhsi cas + dake sms neskoro v noci ale ona ma z nicoho nic zacala ignorovat asi na take 2 alebo 3 tyzdne bol to pre mna dost sok bo sme si rozumeli neodpovedala na sms, ani na spravy cez net a ani neodzvanala ked som ju prezvonil.
Jeden vecer mi od nej prisla sms ze sa mi za vsetko ospravedlnuje a ze ma ignorovala len preto ze nemala na nic chut.
Co mam robit? A ako sa mam zachovat ked sa to nahodou zopakuje?
ob3l1x napísal:caja mala asi kramy bude to prichadzat kazdy mesiac zvyknes si ...
ale predpokladam ze mas tak 14 max 16 neboj este sa ti ich v zivote vystrieda
no o mesiac budem mat 18 (to len tak pre ujasnenie ) a kramy? tyzden z tych 3 tyzdnov bola zo skoly na lyziarskom a myslim ze by jej kramy 3 tyzdne netrvali
preboha je to internetova znamost, je logicke, ze na teba bude mat cas vtedy ked sa bude chciet jej...urcite ma okrem pisania si s tebou aj svoj vlastny zivot, bude smutne ak tvojim zivotom bude len pisanie si s nou...ak chapes co tym myslim
ryty napísal:nie ale piseme si uz vyse roka a vymenili sme si fotky
Takýmto tempom sa možno o päť rokov stretnete a o ďalších 5 si dáte prvú pusu. Nič v zlom, ale za ten rok sa mohlo v jej živote veľa udiať a možno stretla niekoho, s kým môže byť aj "naživo" a asi nemá pocit, že by ti mala niečo objasňovať, keďže si len virtuálny kamarát. Ako ďaleko od seba bývate? Prečo sa nestretnete? Čo od tohto vzťahu čakáš? Pozvi ju niekam,uvidíte, či to bude mať perspektívu aj v reálnom živote, inak takto tomu veľké nádeje nedávam.
mam tiez takeho virtualneho kamosa...tiez sa niekedy neozve ..ale ide o to ze ten druhy nemusi citit to co ty...tym padom mu nepride divne ze sa neozve...a ked sa ti ospravedlnila nevidim v tom problem ..v podstate ti nic nemusi vysvetlovat ..lebo spolu nic nemate , ze?
Aj ja som bol v podobnej situácii... proste na ňu nemysli a ber to s nadhľadom, bolo to tu už x-krát povedané tak to zopakujem. Oh a snaž sa s ňou stretnúť čím skôr. Ako ďaleko od seba bývate? Poznáš nejakých ľudí čo majú s ňou kontakt ?(naživo, nie cez net)
ja si myslím že čím skôr sa stretnete tým lepšie....lebo ak to budeš stále odkladať nevzíde z toho nič dobré...pri písaní cez net to máš tak - ozve sa ked ona chce...a je pravda že ked v realnom živote stretne niekoho zaujimaveho, radšej bude s ním ako čakať na niečo čo nemá perspektívu a budúcnosť...takže moja rada je: stretni sa s ňou čo najskôr...slovensko nie je nekonečne....vlak alebo bus nie je problem...a to ti vravím z vlastnej skúsenosti
heh a tak jej je to luto preto lebo jej je luto asi teba...neviem ale tak rok si pisete a ty ako na co cakas? ... aaa inac ece, co si predstavujes ze sa z toho rocneho "vztahu" vyvinie...?
a tiež si myslím že ťa skôr vníma už iba ako kamaráta...lebo keď si sa doteraz nerozhýbal tak ťa má za čudného...nikdy ste sa nebavili o tom že by ste sa stretli???
bolek napísal:Takýmto tempom sa možno o päť rokov stretnete a o ďalších 5 si dáte prvú pusu. Nič v zlom, ale za ten rok sa mohlo v jej živote veľa udiať a možno stretla niekoho, s kým môže byť aj "naživo" a asi nemá pocit, že by ti mala niečo objasňovať, keďže si len virtuálny kamarát. Ako ďaleko od seba bývate? Prečo sa nestretnete? Čo od tohto vzťahu čakáš? Pozvi ju niekam,uvidíte, či to bude mať perspektívu aj v reálnom živote, inak takto tomu veľké nádeje nedávam.
byvame od seba asi 10km a preco sa nestretneme? ani sam neviem ona sa do toho dako nehrnie ja som jej aj par krat naznacil ze by sme sa mohli stretnut ale ona vzdy odbocila od temy.