Aké napríklad hry? V akom rozlíšení ich hrávaš? Aký je zvyšok zostavy? Nemáš to nejak podtaktované? Ovládače na chipset aj na grafiku máš nainštalované? Čo disk? Máš na ňom dostatok voľného miesta a je zdefragmentovaný?
brm napísal:Aké napríklad hry? V akom rozlíšení ich hrávaš? Aký je zvyšok zostavy? Nemáš to nejak podtaktované? Ovládače na chipset aj na grafiku máš nainštalované? Čo disk? Máš na ňom dostatok voľného miesta a je zdefragmentovaný?
ak toto vsetko mas, tak este ostava ovladac na procesor + Dual Core Optimizer (najdes na http://www.amd.com)
o ake hry ide, a ako ti to seka? dost tazka otazka ale skus ...
L4kynooo79.. a si si istý, že Ti sekajú hry? Lebo ešte stále si nenapísal, o aké hry sa jedná a na akom rozlíšení to hrávaš a aký máš operačný systém..
no ja som si isty ze mi sekaju hram ich na najvacsom rozliseni INAC ANI NEMINIM a operacny system: widows xp 32-bit a seka mi cod4 timeshift stalker nhl07 fifa08 crysis
L4kynooo79 napísal:no ja som si isty ze mi sekaju hram ich na najvacsom rozliseni INAC ANI NEMINIM a operacny system: widows xp 32-bit a seka mi cod4 timeshift stalker nhl07 fifa08 crysis
Tak minimalne k tomu Crysis budes potrebovat este jednu 8800 GT, aby si to mohol zahrat bez sekania na maximalnych detailoch
A čo je v Tvojom ponímaní maximálne rozlíšenie? Pre niekoho s 24" LCD to je 1920x1200, pre iného s 15" LCD to je 1024x768.. nedajbože môžeš mať zapojené 2x 24" LCD..