F.A. Premier league

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Ako fanusik ARSENALU budem dnes drzat palce Manchestru United! Pri tom ako boli vsetci divaci ticho a vsetci fanusikovia(aj MUFC aj City)drzali saly nad hlavami som mal zimomriavky...

EDIT//// :shock: :shock: tak to som teda necakala, ale ked uz sa tak podarilo, nebolo by od veci ak by lpool zabodoval :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Man city pekný výkon....a aj zaslúžene vyhrali..podla mna by bol spravodlivejší výsledok 0:2.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

spike97 napísal:Man city pekný výkon....a aj zaslúžene vyhrali..podla mna by bol spravodlivejší výsledok 0:2.
jj mas pravdu , ale aspon cestny gol venovany obetiam katastrofy
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pokial AFC vyhra, Manchester ma problem, to uz bude 5 bodov, co je dost, ale rozhodovat bude vzajomny duel medzi tymito dvoma muzstvami, snad Manchester uz doma nezavaha
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja myslim, ze Arsenal sa zajtra trosku natrapi..neviem preco mam taky pocit :) ako som pisal chcem boj do posledneho kola! ale musim uznat, ze mufc podal velmi zly vykon..asi im zodpovednost zvazovala ruky

inac hlupost moderatora sprav tv joj asi nepozna hranic, predsa len vetu: "znechutil spomienku na letecku tragediu spred 50tich rokov" :roll:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

moj najoblubenejsi tym je arsenal,a dufam ze tuto sezonu to dotiahne do uspesneho konca :)
rohlik00
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Pozor na chelsea

Príspevok od používateľa rohlik00 »

Este si myslim ze je do konca sezony dost zapasov a chelsea moze v pohode prekvapit...arsenalu to ide ale nemyslim ze ma taku stabilnu hru aby do konca sezony nemohla parkrat zavahat a man.u. takisto...okrem toho ich cakaju este vzajomne zapasy na stanford bridge...ja verim blues lebo s navratom didiera, kaloua, lamparda a terryho maju velku motivaciu...posledne zapasy aj bez zakladnych opor tymu zahrali bezvadne az na male chybicky krasy s liverpoolom....A to som nespomenul Anelku ktory sa akurat rozohrava :-) takze Come on Chelsea !!!! ;)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Pozor na chelsea

rohlik00 napísal:posledne zapasy aj bez zakladnych opor tymu zahrali bezvadne az na male chybicky krasy s liverpoolom....A to som nespomenul Anelku ktory sa akurat rozohrava :-) takze Come on Chelsea !!!! ;)
tak to vyzera ked nema clovek stipku nadhladu :roll: bezvadne?hrali hrozostrasne... :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Key5ers0ze napísal:tak to vyzera ked nema clovek stipku nadhladu :roll: bezvadne?hrali hrozostrasne... :)
tak nejako , chelsea hrala hrozne , aj proti portsmouthu v tomto zapase mohli kludne prehrat :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

opat dnes mame velku poharovu sobotu:
Lpool prekvapivo vypadol s Barnsley...Lpool ma velku krizu, neviem ci toto nebude posledna rana pre Beniteza :?
Barnsley si vitazstvo zasluzili, hrali absolutne zodpovedne a strelili viac golov, co viac dodat :wink: Skoda, ze nemohol nastupit zraneny Skrtel..
Za chvilu zacina lahodka MUFC Arsenal, snad uvidime pekny futbal :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja si nemozem pomoct ale ked dal Barnsley gol tak som sa nemohol prestat smiat.

Nech sa nehnevaju ale doma druholigovemu muzstvu musia dat minimalne 3 goli.

A ako som uz nedavno pisal, tak Benitez by sa mal konecne pakovat, hovno hraju a ziadne vysledky, fakt neviem ako tam mozu mat s nim trpezlivost.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tam zohrava dost dolezitu rolu to, ze Rafa ma podporu fanusikov..

edit///3:0 polcas :? tak zatial najhorsi polcas co som videl..hraci arsenalu su uplne bezzubi, dufam, ze arsene daco spravi v satni...hraju velmi zle, Eboue dole, Bendtner dole, ti dvaja tam uz davno nemaju co robit
obavam sa, ze bez Adebayora je Arsenal polovicny :?
kali520
Darca
Darca

Mne tam celkom chyba aj Rosicky a Sagna, so zbytkom suhalsim a este by so povedal, ze Hoyte nic moc.

Inak celkovo Manhcester hraje ovela bojovnejsie, a tam by som hladal hlavnu pricinu neuspechu Arsenalu za prvy polcas, snad v tom druhom sa nejak daju dokopy.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tak Eboue tam uz nie je.. :smt094 zasluzena cervena..este by som pridal, ze ani Traore sa zatial nemoze rovnat Clichymu(najma utocne vypady mu moc nevychadzaju)..chybia aj stoperi
je jasne vidiet, ze MUFC ma ovela silnejsiu lavicku a vyrovnanejsi kader
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Kto cakal vitazstvo Arsenalu musel byt mimo. Ak sa neuzdravia hrali tak je to pekne na nic. LM out, liga out
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pockajte a kto je vlastne v AFC zraneny ? Nejak som stratil prehlad...

BTW. ManUTD pekny vykon, konecne, po dvoch ligovych kolach pekny vykon, a hlavne sa presadil Rooney
rohlik00
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rohlik00 »

Key5ers0ze napísal:tak to vyzera ked nema clovek stipku nadhladu :roll: bezvadne?hrali hrozostrasne... :)
ved mali iba dva blbe zapasy s portsmouthom co nebol az tak zly zapas len nevedeli skorovat a dobre no zapas s liverpoolom bol katastrofalny to musim uznat ale dalsich 8 predtym hrali tiez bez hlavnych opor a zvadli ich podla mna velmi dobre necakal som to....
kali520
Darca
Darca

Takze, Arsenal ma sklamali na plnej ciare, to uz je druhy fasung tuto sezonu, dufam ze Wenger da dokopy ten kader a aspon tu ligu vyhraju.

Manchester postupil zasluzene, ku koncu uz hraci Arsenalu mali co robit s nervami napr toho Naniho len okopavali, co sa mi vobec nepacilo.
Drago napísal:Pockajte a kto je vlastne v AFC zraneny ? Nejak som stratil prehlad...
Tak v prvom rade Van Persie, ten by uz mal ist na dvochodoch ako keby bol len z piskotu, dalej Rosicky, a potom Walcot, Diaby , Djouru a neviem ci nahodou aj nie Sagna.

Rohlik00, Chelea posledny zapas kotory uhrali celkom dobre bol zapas v curling cupe proti Evertonu, dalej hrali len so zabezpecenou obranou, co pre nezaujateho fanusika nebolo nic moc , najma teraz posledne proti Liverpoolu ma celkom sklamali, lebo som cakal ze aspon na domacom travniku im ten jeden gol daju, co sa pre nich bohuzial nestalo.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

kali520 napísal:Takze, Arsenal ma sklamali na plnej ciare, to uz je druhy fasung tuto sezonu, dufam ze Wenger da dokopy ten kader a aspon tu ligu vyhraju.

Tak v prvom rade Van Persie, ten by uz mal ist na dvochodoch ako keby bol len z piskotu, dalej Rosicky, a potom Walcot, Diaby , Djouru a neviem ci nahodou aj nie Sagna.
Dalej maju svalove problemy Flamini,Adebayor,Clichy,Senderos... Ale Wenger mal natolko problem ako zlozi tym, ze niektory hraci ktore maju svalove problemy odcestovali, dokonca aj nastupili na zapas pri nejakych poslednych 30 minutach
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

treba si priznat, ze MUFC hral ovela lepsie a takisto nenastupil v najsilnejsej zostave..Arsenal totalne vybuchol..a ak my fanusikovia arsenalu hovorime, ze arsenal hra tuto sezonu teamovo tak sa nemozeme vyhovarat na to, ze nam chybali zraneni hraci..vcera nevychadzalo vobec nic, mozno ak by v branke nebol Lehmann mufc da este viac golov...
proste taka je realita :)
treba dufat, ze aspon ligu nepustime.. gratulujem fanusikom mufc :wink:
Napísať odpoveď