problem s grafikou .. ted aspon myslim že je to snou :D
problem s grafikou .. ted aspon myslim že je to snou :D
blbne mi to pri hrach a aj ked pozeram videa froamtu wmv .. robi to stale .. dal som ine ovladace a robilo to ešte viac .. myslite že nie je kompatibilna s doskou ?
Re: problem s grafikou .. ted aspon myslim že je to snou :D
A aká je to grafika a aká doska? Keby nebola kompatibilná, tak tú grafiku ani nezasunieš do dosky.. jedine s kladivom.Farlo napísal:myslite že nie je kompatibilna s doskou ?
Neprehrieva sa to? Ak nie.. a ak nepomáhajú ani nové ovládače, tak jedine reklamácia..
na tvojich obrazkoch su takzv. artefakty, vznikaju v troch pripadoch aspon co ma teraz napadaju:
a. nevhodne pretaktovanie grafickej karty (s tym som sa stretol osobne)
b. obrovske pretazenie pocitaca (ale to by ta hra nebola vobec hratelna takze spominam len tak napr. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26000 )
c. ako uz spominali vyssie, poskodena graficka karta odporucana na reklamaciu
btw presvec sa ze vsetko ostatne zapojene v pc funguje tak ako ma, idealne je skusit grafiku v inom pc
a. nevhodne pretaktovanie grafickej karty (s tym som sa stretol osobne)
b. obrovske pretazenie pocitaca (ale to by ta hra nebola vobec hratelna takze spominam len tak napr. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26000 )
c. ako uz spominali vyssie, poskodena graficka karta odporucana na reklamaciu
btw presvec sa ze vsetko ostatne zapojene v pc funguje tak ako ma, idealne je skusit grafiku v inom pc
-
nucli
Medium Expert
Dieg0, nemozes porovnavat teploty CPU a GPU, kedze teploty grafickeho procesora sa pohybuju takmer spravidla aj o 20-30 stupnov vyssie ako teploty CPU pri povodnom chladeni, 63°C v idle nieje az taka zla hodnota, kedze takmer urcite ma povodny chladic.
K teme - ak si grafiku nepretaktovaval a taketo problemy ma od kedy si ju kupil, nevahaj a reklamuj ju...
K teme - ak si grafiku nepretaktovaval a taketo problemy ma od kedy si ju kupil, nevahaj a reklamuj ju...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
gk
ja mam na mojej sapphier 3870 teplotu GPU pri zatazeni 51 stupnov a teplota chipu je od 80 do 95 stupnov..neviem ci je tato teplota vysoka alebo nie..neviete poradit?ostatok ide ako ma len ta graficka mi robi prolemy ktore som spominal aj v mojom topicu
no ja by som dodal že mi to robi aj pri prehravani wmv aj ked zapnem hned pc a to si myslim že taku teplotu ešte nema ,v monitore to asi nebude takže asi ju pošlem na reklamaciu .. toto mi grafika nerobila ked som ju mal novu .. začala to ai tak po pol roku od kupi .. myslim že ta reklamacia bude najlepšia ... dik
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v tom videu by to este mohlo byt ale ked vravis ze aj pri zapinani pc tak reklamuj to mas pravdu to sa nemoze hned tak zahriatFarlo napísal:no ja by som dodal že mi to robi aj pri prehravani wmv aj ked zapnem hned pc a to si myslim že taku teplotu ešte nema ,v monitore to asi nebude takže asi ju pošlem na reklamaciu .. toto mi grafika nerobila ked som ju mal novu .. začala to ai tak po pol roku od kupi .. myslim že ta reklamacia bude najlepšia ... dik