Ignorácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
stella8
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stella8 »

tak nenaznačuj ale normálne vážne sa jej na to spýtaj a čakaj od nej jasnú odpoveď....a keď zase odbočí od témy tak asi vážne nemá záujem
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

dobre pokusim sa

a len tak mimichodom ja som si od toho internetoveho vztahu nic nesluboval ja som si iba chcel najst kamaratku a casom nieco viac ale asi som zaspal ked sa to tahalo az rok
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ryty napísal:dobre pokusim sa

a len tak mimichodom ja som si od toho internetoveho vztahu nic nesluboval ja som si iba chcel najst kamaratku a casom nieco viac ale asi som zaspal ked sa to tahalo az rok
ale ja osobne si myslim, ze taky net vztah je dost dobry na vyventilovanie sa.... takze ja by som to na tvojom mieste asi nekazil planmy na vztah, ak to u teba fakt nieje nejako vaznejsie...
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...to je v poriadku, no tak mala odbobie "citovej nesposobilosti" - tak by som to nazval... :roll:
...myslim ze by si to mal tolerovat, aj na teba raz pride take obdobie, ze ani na lasku svojho zivota nebudes mat chut...
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Mne sa toto deje tiež ale už sme sa stretli viackrat. Piseme v pohodicke, kecame a zrazu neviem co nepise, neodzvoni, neberie telefon, nepride.Fakt netusim co sa deje.Potom zase sa ozve (po 2 tyzdnoch)že sorry som nemala kredit!!Neviem co si mam mysliet ale asi jej nikdy viac nezavolam ani nenapisem.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ojoooj kamo, to tak na svete byva. tiez som si pisaval s babou. nikdt mse sa nevideli, ale prezvanania a textovky boli,ale kde ona bola asi 25km od tade kde byvam bol som niekde v keli... a ked som bol v meste kde chodi do skoly tak som musel odist skor ako mala ona cas, takze je pre mna prirodzene, ze si nasla chalana a teraz ani poriadne neodpise na mail... s tym treba pocitat. :wink:
ryty
Light Star
Light Star

jackb napísal:ojoooj kamo, to tak na svete byva. tiez som si pisaval s babou. nikdt mse sa nevideli, ale prezvanania a textovky boli,ale kde ona bola asi 25km od tade kde byvam bol som niekde v keli... a ked som bol v meste kde chodi do skoly tak som musel odist skor ako mala ona cas, takze je pre mna prirodzene, ze si nasla chalana a teraz ani poriadne neodpise na mail... s tym treba pocitat. :wink:
ale ja na 100% viem ze chalana nema
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ok. ja som sa snazil len o priklad...
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

pozri sa, musis si to ujasnit v hlave, alebo skor v srdci. ide ti o to ze sa s nou chces stretnut a mat nieco s nou? bude to vobec mozne? alebo chces mat len dobru kamaratku?

kazdopadne, nemozes vediet co sa odohravalo v jej sukromnom zivote. nemyslim si ze by kaslala na teba len tak z dlhej chvíle. a myslim si ze by jej zrovna nepomohla kritika alebo odcudzenie z tvojej strany. z toho co si pisal ta ma urcite rada a keby si sa ty jej na oplatku otocil chrbtom bolelo by ju to a este by si aj vycitala to ze za to moze ona.

boh kaze odpustat (ako hovori ateista) a tak to nechaj tak, popripade skus z nej vymamit ci sa jej nieco nestalo a ake hej tak ju podrzat.

ospravldenila sa :arrow: je to O.K.

(sorry ak som nieco zopakoval alebo tak, ale ostatne prispevky som presiel len ockom)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zeny

Príspevok od používateľa forgottten »

Zeny nepochopis, na to sa vykasli, to je len dalsi z ich nejakych drbnutych vykyvov nalad. Proste oni maju svoju logiku, ktoru my nepochopime, len ju musime nejak akceptovať, alebo proti nej nejako bojovať. Ale nepokúšaj sa to chápať, vôbec to nemá zmysel.

Osobne si myslím, že možno vôbec nemá záujem, alebo ak má, tak skúša, čo vydržíš. Ale nepchal by som sa jej na Tvojom mieste do riti. Ak neodpisuje nepísať znova... Lebo nadobudne pocit, že Ťa má a to ju odradí. Musí chcieť ona Teba, nie Ty ju. A osobne si ešte myslím (ale neriadím sa tým, lebo som imbecil), že s babou písomne komunikovať a riešiť vzťah cez ICQ a pod. je najväčšia chyba, akej sa môžu muži dopustiť. Tak sa dostaneme do módu kamoš nebo homoš u žien a nie ako partner... fakt
ryty
Light Star
Light Star

Re: Zeny

mimkorn napísal: Ale nepchal by som sa jej na Tvojom mieste do riti.
ja sa jej nepcham do riti ako si ty vravel len chcem vediet ze co jej mohlo byt a ci ma ma este rada
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Zeny

Príspevok od používateľa forgottten »

ryty napísal:ja sa jej nepcham do riti ako si ty vravel len chcem vediet ze co jej mohlo byt a ci ma ma este rada
skus sa jej to opytat ale nesmies sa jej pytat. To je pchanie sa do prdelky. Myslim si.. IMHO. A pravdepodobne neslo o nic dolezite. A mozno hej, to neviem, ale podstatne je ze sa Ti ospravedlnila a Ty by si sa velmi nemal tocit, kolo toho, o co slo. Pretoze bude vidiet, ze Ta to vyviedlo z miery a to nie je dobré.
ryty
Light Star
Light Star

takze je tu podobny problem ale teraz sme sa s tou holkou dali do kopy a sme spou viac ako 3 mesiace.

Ta ignoracia sa zas zopakovala. Ked pridem k nej domov, zazvonim a nikto sa neozyva a popri tom viem, ze je doma. Ked jej volam tak nedviha, na sms neodpoveda.

Neviete niekto co moze byt pricina? Nepohadali sme sa ani som nic nevyviedol za co by mohla byt na mna nahnevana. :oops:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jej osobne problemy... velmi dobre poznam, kvoli tomu som sa zrusil s jednou super holkou(kamoskou!)... ona nemala cas, ignore, ja neriesim..mf..pol roka mi toto robila, dosla mi stava...

skus sa jej opytat co ju trapi atd..pripadne sa snou o tom porozpravaj, ze sa ti to nepaci a ze by si bol rad keby to zmenila, ved vztah je aj o tolerancii ty-ona ona-ty, tak nejaky kompromis treba dosiahnut :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a to pockaj ked budes mat babu co sa jej budes moct aj dotknut a ta ta zacne ignorovat ... ta aj rozdrapi bratku

//a to som cital prvy post len :D vidim ze sa veci pohli ...no to je predzvest ZLA len rozhovor ale FACE to FACE
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

depresie?
Napísať odpoveď