GYMPL
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
GYMPL vs OAZM
mne sa film celkom páčil....porovnával som to s mojou školou a dost sa to podobá...teda az na to ze sme nezabili profesora...
Re: GYMPL vs OAZM
Oni ho myslim nezabili, len do blazinca ho poslaliProfionQQ napísal:mne sa film celkom páčil....porovnával som to s mojou školou a dost sa to podobá...teda az na to ze sme nezabili profesora...
-
R1k1nko
Darca
o akom konci tocis ?:)slide napísal:podla mna jeden z najlepsich ceskych filmov konecne nieco realne ako komediu to vobec neberem super hudba,herci,dej 9/10 by som dal az na ten blby koniec je to super ale dufam ze bude aj pokracovanie
vsak nemoze byt happyend
on si bude sprejovat stoj co stoj a to je koniec..
si cakal ze sa zacne ucit a bude mat same 1 ?
-
ProfionQQ
Medium Star
Re: GYMPL vs OAZM
noo nechodim na gympel ale na Obchodnu akademiu...a s trávou to je u nas takmer také isté, aj to správanie študentov...akurát nemáme posprejovanú školuDrago napísal:Oni ho myslim nezabili, len do blazinca ho poslali...a ty chodis na gympel ? Ak tu u vas vyzera tak jako v tom filme, tak ste na tom dost biedne
/ zatial
-
pinacolada
Guru wannabe
take plne kino osm veru davno nevidel.skoro sme nezohnali listky.
podla mna ten film stal za to.pacil sa mi dej,prevedenie,vykony madla,vorela a klarky (
) a soundtrack sa mi tak pacil ze som si ho doma stiahol(co ej celkom uspech lebo HH nepocuvam).
cakal som nieco ovela horsie po tych vasich komentaroch ale dal by som 8/10.
podla mna ten film stal za to.pacil sa mi dej,prevedenie,vykony madla,vorela a klarky (
cakal som nieco ovela horsie po tych vasich komentaroch ale dal by som 8/10.
Ja som to pozrel vcera a uplne som ostal sklamany. Snowboardaci boli fajn, Raftaci boli super...som cakal ze dalsi film v ktorom uvidim Madla bude este lepsi.... U mna to ma tak 4/10. Sa mi to zda ako keby cesi chceli natocit Americky teenagersky film...umele spravanie...obcas nudne pasaze... Keby som mal 14 tak by som sa asi bavil viac. Dopozeral som to len preto, ze ked nieco zacnem pozerat, tak uz dokoncim. No tak asi tak...ale komu sa pacilo tak fajn, nehovorim ze je to najhorsie co som videl 
ani nie hojko, praveze ten koniec sa mi na tom pacil asi najviac, vazne, necakal som ze by to mohlo skoncit hentak
to zobrazenie rodin nebolo az take prehnane ale ten humor a to vykreslenie skoly, no sorry
a pozeral som to bez priatelky, takze som to vnimal 
// a to ze som mal velke ocakavania, to je pravda
vykreslenie skoly? velmi realne... dost mi to pripominalo nasuLucasss napísal:ani nie hojko, praveze ten koniec sa mi na tom pacil asi najviac, vazne, necakal som ze by to mohlo skoncit hentakto zobrazenie rodin nebolo az take prehnane ale ten humor a to vykreslenie skoly, no sorry
a pozeral som to bez priatelky, takze som to vnimal
//myslim ze to vlastne bolo najrealnejsie vykreslenie skolstva ake som zatial vo filme videl, [zas nie zeby to bolo dokonale]
-
will.i.am
Darca
konecne som si nasiel cas..
tak tak hojko ma pravdu, bola to fakt skor drama ktora mala prvky komedie.. ale neda sa to nazvat komedia, pretoze s takymi snowboardakmi alebo raftakmi...
ale ta klara ta jaku mala postavu PPC
http://www.ceskatelevize.cz/specialy/gy ... a-naha.jpg
v xychte ne az taka ale tie kozy
//Edit: dik za K+ jasne ze by som ju dal...
tak tak hojko ma pravdu, bola to fakt skor drama ktora mala prvky komedie.. ale neda sa to nazvat komedia, pretoze s takymi snowboardakmi alebo raftakmi...
ale ta klara ta jaku mala postavu PPC
http://www.ceskatelevize.cz/specialy/gy ... a-naha.jpg
v xychte ne az taka ale tie kozy
//Edit: dik za K+ jasne ze by som ju dal...