Team Fortress 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Fakt7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fakt7 »

Pls kde najdem nonstim update s ktorym to budem moc hra.Ale nie torrent. Vsade som to hladal ale vsade len torrenty a na aku verziu to mam vlastne updatnut :?
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Fakt7 - asi cakas na serioznu odpoved pravda - tak teda tu je: Tu to rozhodne nenajdes :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

neviete niekto ako nahodit Beatles Mod do TF2 Dedicated Server?
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ahojte neviete ako na to stiahnem aktualizacie a tak podobne prosim ...
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Abaddon »

Fakt7 napísal:Pls kde najdem nonstim update s ktorym to budem moc hra.Ale nie torrent. Vsade som to hladal ale vsade len torrenty a na aku verziu to mam vlastne updatnut :?
Tam netreba patch :D skus si to zapnut dat vyhladavat cez internet a tam niekde je taka moznost Cheat Protected alebo proste take daco a ty das tu druhu moznost ktora znamena ze nechranene proti cheaterom a niektory z tych serverov je valve test server a tam mozes hrat aj so stiahnutou verziou no mna to moc nebavilo mozno quake wars su lepsie ale teraz sa mi to nechce stahovat :)
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Abaddon napísal:Tam netreba patch :D skus si to zapnut dat vyhladavat cez internet a tam niekde je taka moznost Cheat Protected alebo proste take daco a ty das tu druhu moznost ktora znamena ze nechranene proti cheaterom a niektory z tych serverov je valve test server a tam mozes hrat aj so stiahnutou verziou no mna to moc nebavilo mozno quake wars su lepsie ale teraz sa mi to nechce stahovat :)
No ja som to skusal hrat... a vypisalo mi ze treba verziu 14 alebo tak niak a ze ja mam 11 tak neviete kde stiahnem updatE?
KoCi
Darca
Darca

ale doprcic dost ze si neochotny za tuto imho vydarenu hru vyhodit ani halier, este si neochotny najst si cokolvek o tom na webe, a obtazujes tym poctivu mensinu ktorej update taha cez steam. No co ti mam na to povedat.. Dookola opakovat "kup si to" mi uz pripada samemu trapne, kedze je to taka samozrejmost ale v nasich koncinach nejak slabo zauzivana, tak si pripadam ako ten z "utlacanej" mensiny...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

KoCi napísal:ale doprcic dost ze si neochotny za tuto imho vydarenu hru vyhodit ani halier, este si neochotny najst si cokolvek o tom na webe, a obtazujes tym poctivu mensinu ktorej update taha cez steam. No co ti mam na to povedat.. Dookola opakovat "kup si to" mi uz pripada samemu trapne, kedze je to taka samozrejmost ale v nasich koncinach nejak slabo zauzivana, tak si pripadam ako ten z "utlacanej" mensiny...
ta diagnoza ma svoj nazov: socky. Relativne bohati ludia, co ziju na dedine, nechcu vyhodit ani halier navyse, aj ked maju prachov plnu rit. Chodia na dovolenky, maju telku za 100 000, maju po <> velky barak, maju dve, tri auta, bazen a mrte rodinu [vela surodencov] ale kupuju zradlo z lidlu, z tesca a inych srackovych hypermarketov, aby usetrili na nejaku zaje*** dovolenku za 50-100k. Ked idu kupovat suciastku do PC tak zasada rodinna rada a chcu usetrit kazdeho padika na veci za 10 000, ale podstatne je ze usetria, potom foter zyebava decko, ze preco kupil vec co sa pokazila, ale podstatne je ze usetrili 300 korun, ano! Hlavne ze na zaje*** oslave prechlascu polku vyplaty, ale to nevadi. Proste [de]mentalita, to nemusis riesit ;)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

uplink napísal:ta diagnoza ma svoj nazov: socky. Relativne bohati ludia, co ziju na dedine, nechcu vyhodit ani halier navyse, aj ked maju prachov plnu rit. Chodia na dovolenky, maju telku za 100 000, maju po <> velky barak, maju dve, tri auta, bazen a mrte rodinu [vela surodencov] ale kupuju zradlo z lidlu, z tesca a inych srackovych hypermarketov, aby usetrili na nejaku zaje*** dovolenku za 50-100k. ......
Nehadz vsetckych do jedneho vreca, uz len kolko "mestanov" si kupuje original hry, chod sa pozriet na sidliska, kde je zosietovanych 200-300 ludi, ako sa tam kupuju originalky. Nevravim ze nie, ale vacsina ludi ma gamesy napalene. Ja si tak isto hry taham, a kedma nieco velmi zaujme, ze stoji za to si ju kupit, tak ju kupim, aj ked ju mam prejdenu niekolko krat. Keby mam kupovat kazdu hru, co mam doma, tak prerabam, lebo 3/4 ma nebavi....
KoCi
Darca
Darca

preco teda hras nieco co ta nebavi? To je strasne sprosta vyhovorka toto "keby musim kupovat vsetko co hram..."

Ja si kupim len to co ma na prvy pohlad zaujme, precitam si o tom cosi na webe, pripadne hodnotenia hracov, nejake trailery a recenzie, a vidim ci ta hra ma hlavu a patu alebo je to dalsia nezmyselna vykradacka splodena za ucelom rychleho zisku... Pripadne ak sa da, tak skusim demo a tam vidim ci mi ta hra sadne abo ne...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

uz si len pockame kym Valve zpoplatnia updaty na TF2 a bude haluz :)
Paladin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Paladin »

ahojte, nainstaloval som TF 2 no steam.

da sa s tym hrat cez LAN alebo hamachi ? ak ano, ako ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak som dnes nahodou nasiel 3 pekne obrazky a do vtipov som to nechcel davat, lebo by ma asi dost ludi nepochopilo :)
Prílohy
tf2halloween2.jpg
pictf22tn1.jpg
1800895809_693361a228_o.jpg
Sokolik969
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sokolik969 »

Pojde mi ta cez net hrat a ked som si nekupil Orange Box prosim poradte co?
:idea:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sokolik969 napísal:Pojde mi ta cez net hrat a ked som si nekupil Orange Box prosim poradte co?
:idea:
nonsteam co
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

ale musis mat patch a aj masterserver by bodol co
:)
G@M3 M@CH1N3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa G@M3 M@CH1N3 »

kde pls stiahnem najnovsi patch? mam nonsteam a chcem to vyskusat
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

sory ze sa pytam ja som nehral ani jednotku a zatial ani dvojku.
ale chcem sa spytat ci sa do da hrat aj cez single player alebo tam je iba MP?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Filipito napísal:sory ze sa pytam ja som nehral ani jednotku a zatial ani dvojku.
ale chcem sa spytat ci sa do da hrat aj cez single player alebo tam je iba MP?
Iba multiplayer, nie su ani boti.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

na svete je mozno prvy slovensky server. zatial je iba v testovacej prevadze (tj 12 hracov, rotacia fsetkych map), casom sa rozsiri na 18 hracov minimalne.

86.110.226.89:27111

vyuzivajte ho co najviac nech sa to rozbehne :)
Napísať odpoveď