Info: http://audio-surf.com/
Audiosurf
Stiahol som, zahral som a po 2ch pesnickach som sa rozhodol, ze si to kupim 
// VRELO ODPORUCAM !!!
//Ako tam dostanem pesnicky zo soundtracku k Orange boxu? Udajne tam maju byt, ale ja ich nevidim
///a ako je to so skore? Pozeram, ze vacsina hrava s tou prvou lodou alebo co to je, ale mna to s tym nebavi, aj ked sa tam da nahrabat najlepsie skore. Omnoho vacsia sranda je st ou lodou, co moze prehadzovat tie obdlzniky do strany. Existuje nejaky recept na lepsie skore aj s touto lodou?
// VRELO ODPORUCAM !!!
//Ako tam dostanem pesnicky zo soundtracku k Orange boxu? Udajne tam maju byt, ale ja ich nevidim
///a ako je to so skore? Pozeram, ze vacsina hrava s tou prvou lodou alebo co to je, ale mna to s tym nebavi, aj ked sa tam da nahrabat najlepsie skore. Omnoho vacsia sranda je st ou lodou, co moze prehadzovat tie obdlzniky do strany. Existuje nejaky recept na lepsie skore aj s touto lodou?
Treba mat medzinarodnu kreditku - mala by to byt ta, co ma vyrazene cisla. Aspon ja som to tak kupoval. Potom tam zadas iba cislo karty, datum platnosti, bezpecnostne cislo a meno majitelacor3 napísal:Jedine ze som to videl inac TOymachine mozes mi poradit ako mam kupit nieco cez steam? ked si nasporim na paypal, alebo ako dostanem peniaze na paypal? hmm?
SSRY za OFFtopic // Tak tuto hru som zbadal akurat na steame kedze sa tam stale zobrazuju novinky..
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
A z uctu sa tam neda dostat? napriklad z Slovenskej sporitelne na paypal? alebo cez bux.to nazbierat tamGothaR napísal:Treba mat medzinarodnu kreditku - mala by to byt ta, co ma vyrazene cisla. Aspon ja som to tak kupoval. Potom tam zadas iba cislo karty, datum platnosti, bezpecnostne cislo a meno majitelaHned potom mozes hrat.
tu mas vypisane cez co mozes kupovat http://support.steampowered.com/kb_arti ... -WEJC-2625 mas tam aj PayPal
No ja radsej hard trance, to je potom ako volny pad medzi stromyAiden napísal:ak chcete vyskusat nieco zaujimave, pustite si nejaky swing...pripadne ked cosi novsie tak rihannu - pon de replay a pod veci...idealne v leveli ninja mono...je to ako jazda po nasich cestach
odporucam Tiesto - He's Pirate alebo dobre je aj BassHunter - Boten Anna
uff GothaR...masaker
...
btw. tak ma napadlo, neurobime si sutaz?
nieco v zmysle, ze sa prihlasia zaujemcovia - take hrave typy
...a niekto zacne...uploadne MP3, vyberie typ hry a rozposle link zaujemcom v SS
...a bude napriklad den na postnutie bodov, prip. screenu
...urobi sa rebricek a vitaz bude mat skvelu vyhru - dobry pocit
...a moznost vybrat dalsi song a hru 
co vy na to?
btw. tak ma napadlo, neurobime si sutaz?
nieco v zmysle, ze sa prihlasia zaujemcovia - take hrave typy
co vy na to?
Som za sutaz 
Tu je link na toho Tiesta
A ak si typom hry myslel obtiaznost, tak beriem, pravo vyberu lode by mal mat kazdy sam.
//btw aj vam to niekedy robi to, ze sa neprihlasi pri overovani vysledku? Zvlast to nepotesi ked sa podari dobry vysledok...to sa potom treba znovu lognut, ale body su uz out.
Tu je link na toho Tiesta
A ak si typom hry myslel obtiaznost, tak beriem, pravo vyberu lode by mal mat kazdy sam.
//btw aj vam to niekedy robi to, ze sa neprihlasi pri overovani vysledku? Zvlast to nepotesi ked sa podari dobry vysledok...to sa potom treba znovu lognut, ale body su uz out.