Hra zo stredoveku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Mustafa napísal:Poznáš hry typu Hearts of Iron, Europa Universalis ? Ak áno, je ti jasné o čo mi ide. :wink: Ak nepoznáš, tak google funguje, nájdi si to a uvidíš.
tak tymto si stratil velky pocet potencionalnych uzivatelov..ty chces uzivatelov a mne napises, aby som si to vyguglil????to co je za pristup?? :shock: :roll:
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Tak OK -

Nech sa páči - http://www.abcgames.sk/?ID=10570&p=hry_zobraz

a

http://www2.sector.sk/clanok.asp?id=25249

Nemám Vám čo iné poskytnúť, keďže fórum zo starou hrou už nefunguje. :(
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

dobre a ako chces dosiahnut hratelnost pomocou fora?
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Key5ers0ze napísal:tak tymto si stratil velky pocet potencionalnych uzivatelov..ty chces uzivatelov a mne napises, aby som si to vyguglil????to co je za pristup?? :shock: :roll:
No ja som bol v presvedčení, že tie 2 hry poznáte, ale ako vidím. Takže pardon. :oops:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

tak ked to budes mat pripravene v plnej zbroji tak potom sa ozvi :D
Mustafa
Medium Star
Medium Star

dobre a ako chces dosiahnut hratelnost pomocou fora?
Však sa registruj a uvidíš. :lol: Alebo mi daj tvoje ICQ, a kludne ti to vysvetlím.

Zavulon - ona je v plnej zbroji ! Len čakám na Vás, hráčov.
:lol:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Uz tomu chapem :!:
A podla mna je to totalna blbost kedze neexistuje ziadne reealne matematicke pocitadlo toho a toho...
Chapem ta si nadseny historiou a stredovekom ale taka to hra nema buducnost...pokial si vsak az privelmi nadseny ( :lol: )...tak by som uvazoval o systeme ako je OGAME....proste toto ti hrat nikto nebude...pretoze neexistuje ziadna komunita. NIC !...islo by cisto o ROLE PLAYING a rozhodnutia Admina a Game masterov....

add: este mi preboha prezrad ako je mozne ze tam mas 306 prispevkov :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Zavulon napísal:Uz tomu chapem :!:
A podla mna je to totalna blbost kedze neexistuje ziadne reealne matematicke pocitadlo toho a toho...
Chapem ta si nadseny historiou a stredovekom ale taka to hra nema buducnost...pokial si vsak az privelmi nadseny ( :lol: )...tak by som uvazoval o systeme ako je OGAME....proste toto ti hrat nikto nebude...pretoze neexistuje ziadna komunita. NIC !...islo by cisto o ROLE PLAYING a rozhodnutia Admina a Game masterov....
Ale toto nie je pre veľa hráčov. A čaro je práve v tom, že to nie je automatizované a všetko riadi "normálny" mozog. A neviem čo myslíš, tým reálnym matematickým počítadlom ?
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Nebude tam existovat ziadna objektivita...ak si chces zahrat role playing gamesu co bude len o kecoch a zaznamenavat sa to bude ehm poctivo pisomne tak navstiv http://dracidoupe.cz
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Žiadna objektivita ? :lol: No, dobre som sa zasmial. Ale však keď to nechceš hrať, tak ťa nenútim. :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Chalan kup si Gameboy Color a hraj Pokemonov a taketo veci nehaj na ludi co vedia robit hry :lol:

// Nekritizujem len takato hra musi byt fakt na urovni aby to niekto hral a podla toho co chlapec hovoril je to zatial na takej urovni ze pises posty o tom co sisi postavil a tak :D Skor by mal robit niake kraviny cez javu alebo sa pokusit o nieco ako Travian..
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Jedinym sklamanym tu budes iba ty :P
Ujo Marky: Nekritizuj kazdy nejak zacinal a ja len chvalim take nadsenie.... :roll:
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Ujo Marky napísal:Chalan kup si Gameboy Color a hraj Pokemonov a taketo veci nehaj na ludi co vedia robit hry :lol:
Keď ty spravíš hru, tak potom budeš mať môj obdiv. A pokémonov si hraj ty, keď to odpovedá tvojmu IQ.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Ked tak tak skus tam pridat nieco ako karmu len to bude sluzit napriklad ako peniaze a pridelovat to budes ty... :)
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Zavulon napísal:Ked tak tak skus tam pridat nieco ako karmu len to bude sluzit napriklad ako peniaze a pridelovat to budes ty... :)
Peniaze v hre zapracované už dávno sú a každý hráč dostane prírastok peňazí v podkladoch.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ono nebol problem v pocitani, to ako-tak slo. ale vo verizach pre prvu/druhu svetovu vojnu a podobne ludia tvorili divne spojenectva a tym bola hra nehratelna.
a tie posty ma z moderovania prvotnej verzie, a dako mu tam blbne databaza :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Asi si ma zle pochopil, mne sa ten napad paci, ale dost pochybujem ze to na takom principe bude fungovat viac ako tyzden... Treba vypracovat lepsiu mapu a stanovit kolko bude pribudat surovin denne a ako sa robi aramada, stavaju budovy, a tak... Musis vela veci domysliet aby si to vobec spustil... Treba inak rozdelit tu mapu lebo ked si niekto vyberie Anglicko a niekto Arabov tak aku maju sancu Anglicania proti arabom? Malo by sa vypocitat hodnota surovin na urcitu cast mapy a tak...
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Áno, hra, kde bolo obdobie WW1 a WW2 sa zle hrala. Preto som urobil stredovek, kde je všelijaké uzatváranie spojenectiev minimalizované.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Ujo Marky napísal:Asi si ma zle pochopil, mne sa ten napad paci, ale dost pochybujem ze to na takom principe bude fungovat viac ako tyzden... Treba vypracovat lepsiu mapu a stanovit kolko bude pribudat surovin denne a ako sa robi aramada, stavaju budovy, a tak... Musis vela veci domysliet aby si to vobec spustil...
Nechápem o čo ti ide. Všetko čo si teraz napísal dostane hráč súkromnou poštou na fóre. Všetko čo si teraz napísal ! Takže nechápem prečo to stále kritizuješ, keď to vôbec nepoznáš. Pre každého hráča sú iné limity, je to viac prepracované, ako si dokážeš predstaviť.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

lool :smt046 :hehe: schuti som sa zasmial, moze to byt velmi zaujimava hra na style spamu :lol: No ale znie to zaujimavo
Napísať odpoveď