nizka hlasitost filmu
nizka hlasitost filmu
stiahol som film a je strašne potichu aj ked mam reproduktori na maxime. Da sa to niak vyriešit?
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: nizka hlasitost filmu
mas WMP Classic ?BorisSVK napísal:stiahol som film a je strašne potichu aj ked mam reproduktori na maxime. Da sa to niak vyriešit?
neviem. To je wimdows media player?reno23 napísal:mas WMP Classic ?
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ano. Lebo ked si ten film pustis vo WMP, tak si zaskrtni toto (malo by ti to ist potom trosku hlasnejsie)BorisSVK napísal:neviem. To je wimdows media player?
Kód: Vybrať všetko
Windows Media Player Classic / pustis si film / kliknes na zalozku Play / Audio / Options / zaskrtni NormalizeDas File>> Save wav. To wavko daj do audacity a na boku pri stope mas zvysenie hlasitosti, to uprav, pusti si nejake najhlucnejsie miesto a pozri, ci ti ten indikator pojde az uplne na kraj. Snaz sa to nastavit tak, aby sa uplne ku kraju nedostal. To potom uloz a vo virtualdub pokracuj:BorisSVK napísal:Mam virtualDUb 1.16.14 CZ mohol by si mi to prosim ta vysvetlit krok po kroku
Audio >> wav audio, tam vyber tu ulozenu stopu z Audacity.
Potom vo virtual dub daj Video >> direct stream copy (tym zaistis, ze ti to nebude znova konvertovat video) a potom Audio>> Full processing mode a potom znova Audio >> Compression a tam vyber nejaky kodek (AC3, mp3...) Urychlis to este tym, ze vzorkovaciu frekvenciu pri kompresii nastavis rovnaku ako ma zdrojovy subor. To uvidis v Audacity.
Kód: Vybrať všetko
http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=378742c0d590c0cb5a4fed501479578e