Nj, ďalší "rádoby" kritik, ktorý súdi na základe predsudkov.Lub0$ napísal:lool![]()
schuti som sa zasmial, moze to byt velmi zaujimava hra na style spamu
No ale znie to zaujimavo
Hra zo stredoveku
Re: lol
Tak to vidíš zle, treba lepšie okuliare. Prosím ťa nesúď to, keď ani nevieš o čo sa jedná. Teraz si sem napísal prečo ? Len tak pridať blud, ktorý nikoho nezaujíma, či čo ?ProfionQQ napísal:ja to vidim takto..chlapec si bud z nas robi srandu alebo v to mysli vazne ale ma v tom mega velky zmatok a este ani sám nevie co kde ako a skym![]()
![]()
Ešte raz. Na fóre nie sú zatiaľ podstatné veci, lebo tie dostane každý hráč cez súkromnú správu, keď si vyberie kráľovstvo. Čo je na tom nepochopiteľné ? Kto nepochopil, nech sa mi ozve tu do súkromných správ a ja mu to polopaticky vysvetlím.Lub0$ napísal:No tak uz ten cely projekt hod na forum, nech ta nikto nekritizuje a nech kazdy vie o com to je, ved sa ti tam nikto neregne ked nevie o co ide a ked tam vidi prazne forum![]()
Ale ja som sa tam uz regol, lebo som hrozne zvedavy
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ujo Marky napísal:
// Nekritizujem len takato hra musi byt fakt na urovni aby to niekto hral a podla toho co chlapec hovoril je to zatial na takej urovni ze pises posty o tom co sisi postavil a tak![]()
Vyzera to celkom zaujmavo a az to ma mustafa premyslene do takych detailov ako tvrdi mohlo by to aj fungovat. Len mi nejde jedna vec do hlavy. Aby mal clovek prehlad o tom co sa deje vo "svete" bude si pri kazdej navsteve musiet precitat cele forum? Pretoze kym tak spravi objavia sa dalsie prispevky a jeho prvotne rozhodnutie co spravit uz nemusi byt spravne a to bude viest k zmätku
Ja to neriadim sám. Je tam ešte ďalší admin, s ktorým mám rozdelené "pôsobiská". Takže sa to zvláda ľahko, poprípade, že by naozaj začal byť zmätok (zatial sa tak ešte nestalo) prijme sa ďalší pomocný admin.Diestro napísal:Vyzera to celkom zaujmavo a az to ma mustafa premyslene do takych detailov ako tvrdi mohlo by to aj fungovat. Len mi nejde jedna vec do hlavy. Aby mal clovek prehlad o tom co sa deje vo "svete" bude si pri kazdej navsteve musiet precitat cele forum? Pretoze kym tak spravi objavia sa dalsie prispevky a jeho prvotne rozhodnutie co spravit uz nemusi byt spravne a to bude viest k zmätku
neviem ako pokrocil Mustafa vo vyovji systemu "prepoctov" ale ked sme tento typ hier skusali hrat s Cechmi tak som si pre seba vytvoril excelovsku tabulku na pocitanie dennych ziskov a vydajov ale este nemam doriesene pouzitie starych udajov na nasledujuci den bez nutnosti kopirovat.
ak ma niekto zaujem nech napise.
ale myslim ze by to mala byt hlavne Mustafova starost.
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Odkaz na bunku si skusal? ci nefungoval?jackb napísal:neviem ako pokrocil Mustafa vo vyovji systemu "prepoctov" ale ked sme tento typ hier skusali hrat s Cechmi tak som si pre seba vytvoril excelovsku tabulku na pocitanie dennych ziskov a vydajov ale este nemam doriesene pouzitie starych udajov na nasledujuci den bez nutnosti kopirovat.
ja som excel looser, bol som rad ze si z pred 4 rokov pamatam sucet buniekkubooo napísal:Odkaz na bunku si skusal? ci nefungoval?
btw: kazdy den som chcel na inu stranu v zosite, ci ako sa to vola v exceli
Mustafa: nieje lepsie vidiet cely prehlad jednotiek, vyskumov a surovin v tabulke, den po dni ked ti to pride, ako adminovi na skontrolovanie ako prechadzat cele forum?