Sny,snár...
-
Začiatok Konca
Professional
Blbé..
ale s tým Ti neporadím...
K tomu,že sny sa neplnia...
je to kravina..mne sa ich splnilo tak desať až dvadsať...a všetko do bodky..
a väčšinou príjemne.. chvála Bohu..
Mávate naopak nieč také,ako "de ja vu" (neviem,presne,ako sa to píše..)
že ste niekde boli,niečo videli..a zastavili..a povedali si...ku*va,tak toto som už raz prežil
stalo sa vám niečo také?...
K tomu,že sny sa neplnia...
Mávate naopak nieč také,ako "de ja vu" (neviem,presne,ako sa to píše..)
že ste niekde boli,niečo videli..a zastavili..a povedali si...ku*va,tak toto som už raz prežil
-
Začiatok Konca
Professional
Buď sa ti nič nesníva,alebo si nič nepamätáš...Ak sú noci bezsenné...tak to je veľká chyba..ak si ich nepamätáš,tak to nevadí...skús sa ráno nepozrieť do okna keď vstaneš...počul som,že to zaberá...že keď sa tam pozrieš,akoby myšlienky uleteli..
možno to pravda je,možno nie..ale predsa to skúsiť môžeš.. 
-
Začiatok Konca
Professional
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
dnes sa mi snivalo ze som siel preteky na trase Kosice - Bratislava na Audine Q7, ibaze takych par sto metrov po starte som je*ol do betonoveho stlpa uprostred cesty, zabil som sa a potom som klikol Load Game a isiel este raz. a to som sa potom dostal az dakde do Jasova. celkom pohodlne bolo to vysnivane auto, biela koza, fajny vykon. hmmm.
-
Začiatok Konca
Professional
To vážne?...neverím...aj tak..lebo aj keď sami niečo snívalo,a neskôr sa to splnilo..a ja som na tom mieste nikdy nebol..ako by si to objasnil?..Ujo Marky napísal:Deja Vu je iba sekundova porucha vyboja v mozgu, kde sa zrakova informaci najprv zapise do pametoveho centra, az potom ide do zmysloveho.
//edit:to teda asi nie..
-
Shark NX
Addict
Napodobne v noci sa mi snival jeden sen z Kamaratkou a rano sa to 100% Presne na chlp udialo ... Identicke postavy ako vo sne identicke reakcie a miesta ... Vsetko sedelo na chlp.ZitePunkom napísal:To vážne?...neverím...aj tak..lebo aj keď sami niečo snívalo,a neskôr sa to splnilo..a ja som na tom mieste nikdy nebol..ako by si to objasnil?..
To vyboj v mozgu asi nebol
Re: Sny,snár...
Nedá sa priamo povedať , že by som Snáru nejak extra veril , ale keď mi vyjde niečo pozitívne , tak mi to zlepší náladu a v tom to spočíva , že ked tomu trošku verím , alebo si to namýšľam , ostane dobrá nálada , že toto ma čaká , je to niečo podobné ako ''Silvova metóda'' alebo ''Zákon príťažlivosti'' .
Veríte snom ? ,,snárom"
Chcem vidieť vaše názory...
Re: Veríte snom ? ,,snárom"
Absolútne nie. Nezmysly.
-
javatar
Hardcore addict
Snom - ano, dokaze to byt v mnohych situaciach dobra sebareflexia (samozrejme v kontexte s realnym zivotom)
Snarom - nie, sny vznikaju na zaklade variabilnych udalosti nemoze mat preto sen jeden vyklad
Snarom - nie, sny vznikaju na zaklade variabilnych udalosti nemoze mat preto sen jeden vyklad
verim, len ked sa mi to hodi 
NIE.
Som realista.
Som realista.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
verim iba krase svojich snov