HE-graffiti
no len ja som sa presťahoval do druhého mesta atu teraz ešte velmo ludi nepoznám tak nemám ským ist robiť bordel a pod...sprejovať.. predtým sme bola partia a ešte aj baby nám pomáhali tie dávali pozor
ale teraz....
filipito: to ja som písal že by sa mal dať vybaviť a určite aj v HE je nejaká legal stena a ked neni tak treba ist za starostom a podobne či by sa niečo nedalo vybaviť no nemám ani šajnu kolko to može stáť...tu v ZM máme amfik a tam bol legal...sú tam dobré veci from OSB
ale teraz....
filipito: to ja som písal že by sa mal dať vybaviť a určite aj v HE je nejaká legal stena a ked neni tak treba ist za starostom a podobne či by sa niečo nedalo vybaviť no nemám ani šajnu kolko to može stáť...tu v ZM máme amfik a tam bol legal...sú tam dobré veci from OSB
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To je miste a este k tomu ked si parkourista moe ta policajti ta nechytia ani keby nevem kolko ich bolo a to ked nemas kam utekat a taky vysoky skok a musis to skocit lebo inak problemOpak napísal:bože spomínam na staré časy....ten adrenalín ked utekáš pred mestskou políciou a podobne...aaach
asi sa k tomu o5 vrátim![]()
lenže teraz nemám s kým...preto som prestal
no to vam nezavidim najhorsie je ked chces striekat a nemas s kym to je najhorsie ale moj pripad to neni nastastieFlinstone napísal:To je miste a este k tomu ked si parkourista moe ta policajti ta nechytia ani keby nevem kolko ich bolo a to ked nemas kam utekat a taky vysoky skok a musis to skocit lebo inak problemaj ja sa chcem ku tomu vratit ale tiez nieje s kym
aj ty si parkouristaFlinstone napísal:To je miste a este k tomu ked si parkourista moe ta policajti ta nechytia ani keby nevem kolko ich bolo a to ked nemas kam utekat a taky vysoky skok a musis to skocit lebo inak problemaj ja sa chcem ku tomu vratit ale tiez nieje s kym
sakra to isté čo ja...my by sme si rozumeli
-
Flinstone
Light Professional
no takze pocuvaj ja som writer parkourista a breakerOpak napísal:aj ty si parkourista![]()
sakra to isté čo ja...my by sme si rozumeli
a raz sa mi ves co stalo ? striekam si na stenu ne ? diq zrazu policajne majaky a tak rychlo nabehli ja na rebrik som vyskocil vyliezol na strechu skoly zoskocil na striesku taku dole na zem a zdrhacky :DDD a nechal som tam asi 3 este plne spreje toto ma najebalo najviac
no tie spreje su natom najhorsie ked nechasFlinstone napísal:no takze pocuvaj ja som writer parkourista a breakerale ano rozumeli si myslim
a raz sa mi ves co stalo ? striekam si na stenu ne ? diq zrazu policajne majaky a tak rychlo nabehli ja na rebrik som vyskocil vyliezol na strechu skoly zoskocil na striesku taku dole na zem a zdrhacky :DDD a nechal som tam asi 3 este plne spreje toto ma najebalo najviac
inak uz som nasiel miesto kupime spreje a ideme nato inak by ma zaujimala taka vec po kolko kupujete spreje a ake farby kupujete ci ciernu biela a take zakladne alebo aj perletove
no ja už nebreakujem(ani som to nevedel poriadne)Flinstone napísal:no takze pocuvaj ja som writer parkourista a breakerale ano rozumeli si myslim
joj to musela byť haluz...ja som si po dlhej dobe vybehol do ulíc na menší bombing našiel somm si také fajn miesto na jednej školke...krasne som tam vyliezol proste dve steny oproti sebe a ja šup hore striekam,zrazu po mne zo záhrady začal kričať nejaký dedo..zdvihol som si šatku,dal cez face a *ebal som nanho
takto nejak som tam liezol len pre inf..
-
Flinstone
Light Professional
na spreje mam dodavatelov co mi preda jeden sprej za pendu a uz mi treba len triskuFilipito napísal:no tie spreje su natom najhorsie ked nechas![]()
inak uz som nasiel miesto kupime spreje a ideme nato inak by ma zaujimala taka vec po kolko kupujete spreje a ake farby kupujete ci ciernu biela a take zakladne alebo aj perletove