SB Live! 5.1 (SB0100)
SB Live! 5.1 (SB0100)
Prosim vas ma niekto inastalacne cd od tejto zvukovej karty? Na nete ho nikde neviem naist ani ovladace. Ak by ho niekto mal tak by som bol rad
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: SB Live! 5.1 (SB0100)
oficialnu stranku si asi moc neskusal, co?dagem napísal:Prosim vas ma niekto inastalacne cd od tejto zvukovej karty? Na nete ho nikde neviem naist ani ovladace. Ak by ho niekto mal tak by som bol rad
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a co konkretne Ti na tom nejde? Vies, keby mi tu nelezali 2 "Livka" [Live! 1024 a Live! Value] a neskusal som ich tu v dvoch PC na vistach a skusenostiach build 3300 2400 a 2600 a vsade to neficalo, tak Ti nic na to nenapisem, ale takto...dagem napísal:pozeral ale bohuzial mi to nejde
Chyba nebude v drivery, ale v Tvojom systeme, mozno zly crack, mozno zly service pack, 80% zvuku nejde na SP 3 buildoch [co su vsetko len alfa a beta buildy] na to zabudni rovno, na SP 1 a SP 2 by Ti to malo ficat dopohody, Vista 32 HomeBasic/Premium ide, 64 Home Basic/Premium nejde [original], Bussiness a Ultimate som nemal moznost otestovat inu, len cracknutu verziu, tam to funguje, ale neviem ako na originaloch...
Toto su len moje vlastne testy, myslim ze ludia na nete rozbehali aj pod 64kami Livko, akokolvek stare. Cize aku chybu Ti vypise instalacia?
Takze dal som SB Live! do pc a biose som vypol integrovanu zvukovu.
Isiel som do windowsu a hned automaticky mi to naslo ovladac na tu zvukovu kartu zvuk hra ale nehra mi to na vsetky repraky ale iba na dva. Nemam ani kde nastavit ze ako to ma hrat a podobne veci a ked som si stiahol ovladac z creative stranky tak mi to vypisalo hentu chybu co vidis na obrazku.
Isiel som do windowsu a hned automaticky mi to naslo ovladac na tu zvukovu kartu zvuk hra ale nehra mi to na vsetky repraky ale iba na dva. Nemam ani kde nastavit ze ako to ma hrat a podobne veci a ked som si stiahol ovladac z creative stranky tak mi to vypisalo hentu chybu co vidis na obrazku.