nevie čo kce alebo zomna robi blbca ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
peponko
Novice
Novice

nevie čo kce alebo zomna robi blbca ?

Príspevok od používateľa peponko »

no začnem vekom kedže to vas asi najviac zaujima ja mam 14 rokov ona o pol roka staršia chodime do tej istej školy je to vpoho baba proste ked sme spolu v škole alebo ked sa niekde stretneme aj v buseee tak proste sranda dohodneme sa že ideme von alebo ja ju pozvem do mesta a tak a vždy povie ano jasne a ked nemože povie ze nemože akože na druhy den možme proste mam zaujem onu a ona asi aj omna ale akonahle jej zavolam alebo pišem na icq tak je tak isto mila ale von nejde do kina nepride proste vždy sa dohodneme ale ked jej zavolam ze no podme čakam ta alebo ze na ktory buss ideme do mesta povie ze nejde ..........najprv som myslel ze nemože alebo ze sa jej sem tam necelo ale je to stale take iste a ked sa stretneme von alebo ju tam dostanem tak to len tak ze zavolam nejaku jej kamaratku aby ju zavolala von ale to už sa onič nesnažim pretože je tam nejaka partia a preca len je to ine ako ked sme sami aj ona sa venuje inym ludom aj ja a už som sa jej aj pýtal že či proti mne niečo ma alebo aky dvovod ma že somnou nekce ist von a jej stale odpovede je tam zima nece sa mi a nemožem vkuse to iste napadlo ma že nanu nemam tlačiť a nehal som ju asi mesiac na pokoji a potom som sa do toho zase pustil a prvy tyžden zase všetko fest super naplanovali sme si nejake akcie aj sa splnili ale to len tyžden ten druhy už to šlo zase skopca nvm možno ma to vždy naštartuje a kcem snou byt stale viac a viac možno prenu až moc a možno je to aj otravne .....................no nvm pripominam na svoj vek je aj ona aj ja rozumovo dost vyspeli teda ja si myslim a aj ostatný to vravia
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nemyslím, že z Teba robí blbca. Skôr ešte nevie čo chce, dôvodom môže byť ešte aj to, že sa jednoducho hanbí, alebo že nevie presne, čo by ju čakalo, keby si ťa pustila bližšie. Ak Ťa to fakt takto trápi, ako to tu opisuješ, tak jej to povedz narovinu, ajkeď som si neni istý, ako by to spracovala - resp. ako by nereagovala. Je to ten blbý vek, kde s au holky nedá predpovedať v jej správaní skoro nič. Práve si utvára názor na chalanov, začíva nové pocity, neistotu, prvé lásky, etc etc etc. Preto sa s tým nekašli a keď máš na to odvahu tak jej to poveda takto rovno narovinu, aby nemala šancu pochopiť to inak. A s tými výhovorkami. Keby s Tebou von ísť chcela, tak kašle na zimu, rodičia by tiež problém neboli...
Po tom, čo by si jej to povedal (samozrejme nie spôsobom alá "Ahoj, počuj prečo so mnou nechceš chodiť von, páčiš sa mi...") by to bolo už iba na nej. Treba vyslať jasný signál, inak ju to zmätie :wink:
peponko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peponko »

ale ved ja sa jej to stale snažim dokazať proste davam ako keby znamenia ze snou niečo kcem mať ale odozva skoro žiadna a myslim ze keby zanou pridem a porozpravam jej ze čo knej citim a ze sa mi pači tak prve ako zareaguje je ze sa buc začne smiať a bude si myslieť ze si znej robim srandu

napadlo ma že to je možno aj kvoli tomu ze som mladši
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

peponko napísal:ale ved ja sa jej to stale snažim dokazať proste davam ako keby znamenia ze snou niečo kcem mať ale odozva skoro žiadna a myslim ze keby zanou pridem a porozpravam jej ze čo knej citim a ze sa mi pači tak prve ako zareaguje je ze sa buc začne smiať a bude si myslieť ze si znej robim srandu

Ide o to, ako jej to podáš :wink:
A ten vekový rozdiel - v tomto veku ot môže ešte niečo znamenať, no pokiaľ Ťa má ako kamaráta rada myslím, že to až tak nevníma. Ďalším aspektom by mohlo byť, že si nie je istá, ako by prijalo jej okolie fakt, že si s Tebou niečo začne...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ja by som zas povedal, ze mozno neni pripravena na vztah, alebo sa mozno nechce viazat... alebo ta bere mozno iba ako kamarata.. tazko povedat... zenske su nevyspytatelne... mozme tu polemizovat o tom, ale nemusi to byt pravda...treba si spolu vyjasnit vztahy... a to sa da jedine s tou konkretnou osobou....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vykasli sa na taketo veci v 14tich... To je asi najlepsia rada aku mozes dostat. Zaoberas sa kravinami a nakoniec aj tak zistis, ze veci funguju uplne inak ako ked mas 14,15 rokov...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

t0m4s3 napísal:Vykasli sa na taketo veci v 14tich... To je asi najlepsia rada aku mozes dostat. Zaoberas sa kravinami a nakoniec aj tak zistis, ze veci funguju uplne inak ako ked mas 14,15 rokov...
jo, ako na holky sa vykaslat nemusis, ono, bola by to blbost z hladiska ziskavania skusenosti, o to lahsie s nimi budes nadviazavat vztahy v tomasovom veku ;-) (sorry :D )
ale proste pochop, ze ak je to taketo zamotane, ze proste to ako keby "naschval" nevychadza, vedz, ze nema zmysel v tom pokracovat,...
proste ser na to, ak holka nema zaujem hned, najdi si inu,...
stavim sa ze si ju na rande nepozval, urcite si jej len povedal ze proste podme von, ale nepovedal si ze to bude rande,... kebyze povies ze to bude rande povie ti to priamo, ale kedze si to nepovedal, a ona si to mysli, tak sa tomu vyhyba, pretoze ak by ti sama povedala ze rande nece, tak by si o nej mohli ostatni mysliet ze si namysla,...
cize ak to ces skusit, povedz jej ze ces rande, a nech sa vymackne ci ano / ne....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Uz pri pisani prveho riadku si si odpovedal na otazku v nazve temy..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

peponko napísal:ale ved ja sa jej to stale snažim dokazať proste davam ako keby znamenia ze snou niečo kcem mať ale odozva skoro žiadna a myslim ze keby zanou pridem a porozpravam jej ze čo knej citim a ze sa mi pači tak prve ako zareaguje je ze sa buc začne smiať a bude si myslieť ze si znej robim srandu

nic nic nic neries utekaj het od nej :P sorry pre ostatnych uzvatelov fora ale poviem to takto TO JE ESTE MALE A HLUPE ... nevie co chce,nechaj ju tak ... jej daco povies take tak ta vysmeje mozno aj s kamoskami ostatnymi..... ttooooo ani neries take veci na nete pubertacky drbnute na hlavu--cest vynimkam-- :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Uz pri pisani prveho riadku si si odpovedal na otazku v nazve temy..
For Sure! sam si si odpovedal kolega..
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vek

Príspevok od používateľa forgottten »

Áno ten vek je asi kľúčový. Ale nemyslím si, žeby si sa mal vykašľať na tieto záležitosti len kvôli veku, ako sa spominalo. Je to sucast zivota a treba prezivat vsetko a nie izolovat sa od tychto zalezitosti, pretoze potom sa nebude v Tvojom zivote diat nic. A ked budes starsi budes potom vo vztahoch vyhúkaný. Nuž ale v Tvojom prípade: Tá baba sa buď hambí, alebo proste neberie život tak vážne aj váš vzťah a tak, len proste tak chaoticky zo dňa na deň žije bojí sa viazať, bla bla. Je jej dobre, že je to tak ako je. A dovolím si poznamenať, že v tomto veku sa dosť často stáva, že keď baba (aj chalani) keď pocítia, že ten druhý ju/ho chce, začnú sa zdráhať tejto osoby. Práve kvôli tomu. Je to zábavné a zaujímavé, kým to je neisté a neopätované.

Netráp si kvôli nej hlavu. Je to v pohode. V každom prípade by si s ňou o tom ale mal kecnúť. Veľmi seriózne a konštruktívne. Keď už si vyspelý, tak môžeš na ňu zapôsobiť aj práve tým, že ju takto diplomaticky "odpíšeš" a ona pocíti, že nie si len taký ľahký oriešok. Držíme palce!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

na vztah mas cas takyto ranny vztah ti najpr sice spravy radost ale dievcata v tomto veku su no take hm ako to povedat ze ? pride jeden pride dalsi :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nejak som si tuto temu doteraz nevsimal lebo sa mi necelo citat dlhy uvodny prispevok ale nuda je svina...

neries nic... mas 14... to hovori za vsetko ona tiez... niektore baby ked maju 18-19 nevedia co chcu tak neocakavaj od tejto ze bude ina... v 14 ani ty nevies co chces a totot je momentalne zalubenie ktore velmi rychlo prejde ked zistis,ze to nema vyznam a budes trosku starsi a zistis ake to je sproste v tom veku...

co tu pisal myslim traktorista o ziskavani skusenosti - to je sice pravda, ale nemozes prave vyuzit to co si sa naucil v detskom veku ked budes starsi... casom sa hodnoty menia... co ja viem - pred 14 budes velky drsny frajer co na nu zaposobi ale ked budes chciet o par rokov 18 rocnu tak ta vysmee lebo bude chciet pochopenie,oporu a jemnost.. asi tak... rob ako uznas za vhodne ale ja by som sa momentalne na vztah vykaslal a radsej sa ucil...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Maki napísal:nejak som si tuto temu doteraz nevsimal lebo sa mi necelo citat dlhy uvodny prispevok ale nuda je svina...

neries nic... mas 14... to hovori za vsetko ona tiez... niektore baby ked maju 18-19 nevedia co chcu tak neocakavaj od tejto ze bude ina... v 14 ani ty nevies co chces a totot je momentalne zalubenie ktore velmi rychlo prejde ked zistis,ze to nema vyznam a budes trosku starsi a zistis ake to je sproste v tom veku...

co tu pisal myslim traktorista o ziskavani skusenosti - to je sice pravda, ale nemozes prave vyuzit to co si sa naucil v detskom veku ked budes starsi... casom sa hodnoty menia... co ja viem - pred 14 budes velky drsny frajer co na nu zaposobi ale ked budes chciet o par rokov 18 rocnu tak ta vysmee lebo bude chciet pochopenie,oporu a jemnost.. asi tak... rob ako uznas za vhodne ale ja by som sa momentalne na vztah vykaslal a radsej sa ucil...
V mnohom s Tebou súhlasím. Naozaj je to sprosté a smiešne. Ale ja silne pochybujem, že Ty, či ja, či on v tomto veku nechcel, alebo nechce zažiť aj niečo zaujímavé. Určite škola nie je všetko. Vzťahy a spoločenskosť sa budujú sami o sebe a zanedbať ich v mladosti znamená deficit v neskoršom veku. Viem o čom hovorím. Bol som málo spoločenský a venoval som sa skôr štúdiu a technike a bol som taká občas prdolezecká lama a teraz mám niekedy problém zaradiť sa správnym spôsobom do spoločnosti, uvoľniť sa, byť akceptovaný množstvom ľudí nie jednotlivcom... Myslím, že to patrí k tomu aj v štrnástke sa tu a tam obzrieť po peknej babe. A keď mu to robí problém, tak nech sa tým zaoberá, sám príde na to, že to nie je dôležité. V tomto momente to však pre neho je dôležité a chce, aby sme mu pomohli a my sa môžeme rozhodnúť, že pomôžeme, alebo tému okašleme. Tak ako to spravil tomase, ze jednoducho podkopal priority, myslím, že aj keby mal pravdu, konečný dôsledok toho postu nemusí byť pozitívny. IMHO.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Zeny nevedia co chcu ani ked maju 20 nie to ked maju 14 :D (Ano ano samozrejme cest vynimkam,ale rozumnu 14tku som este nevidel) cize nemozes vyzadovat od nej ze ti da dake rozumne stanoviska..ako tu bolo spomanane ...Vysrat sa na to znamena deficit v neskorsom veku...no ja uz by som si to nechcel znova odskakat vsetko, ale asi to patri k zivotu, zistis ze ani ty niekedy nebudes vediet co chces,,je to pekne ked je holka jedna akonahlne dostanes na vyber koniec...Muzska logika je k*rva ked sa to tyka viacerych zien a to mi ver ze viem o com vravim :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

midnight_man napísal:Zeny nevedia co chcu ani ked maju 20 nie to ked maju 14 :D (Ano ano samozrejme cest vynimkam,ale rozumnu 14tku som este nevidel) cize nemozes vyzadovat od nej ze ti da dake rozumne stanoviska..ako tu bolo spomanane ...Vysrat sa na to znamena deficit v neskorsom veku...no ja uz by som si to nechcel znova odskakat vsetko, ale asi to patri k zivotu, zistis ze ani ty niekedy nebudes vediet co chces,,je to pekne ked je holka jedna akonahlne dostanes na vyber koniec...Muzska logika je k*rva ked sa to tyka viacerych zien a to mi ver ze viem o com vravim :D
Povedal by som že v 14-tich má každý odlišné myslenie ( vidím to na sebe ked si prečítam najstaršie príspevky ) Ale nevravím že je zbytočné flákať sa za babamy v tomto veku, pretože bez skúseností nemôžeš ani len poskaldať PC a rovnaké je to pri babe treba pomaly zisťovať ktoré sú drbnuté naozaj a ktoré to iba hrajú a potom si nájsť normálnu :-)
Napísať odpoveď