Za popieranie holokaustu dostal tri roky

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Michal. napísal:o sa týka Carla Mattogna, odporúčam si prečítať ako alternatívu tieto články:
http://www.holocaust-history.org/auschw ... -disposal/
http://www.holocaust-history.org/auschw ... -mattogno/
Myslím si, že nie všetko, čo Graf píše je udržatelné. A mýli sa aj v prípade pálení na otvorenom priestranstve. Neprebiehali len v obdobiach, ktoré uvádza, ale aj neskôr. Okrem Zimmermana pozri aj toto:
http://holocaustcontroversies.blogspot. ... hwitz.html
Fuu, sory ale v anglictine nejsom az tak zdatny ze by som zvladol tak rozsiahli clanok tak to asi nechame tak :oops:
Michal. napísal:Určité pokusy o odpor boli, ale vzhľadom na zlú situáciu väčšiny väzňov dopadli zle. V tábore existovalo aj odbojové hnutie. Odpor bol medzi príslušníkmi Sonderkommanda, odporúčam novinku E. Friedler, B. Siebertová, A. Kilian: Svědkové z továrny na smrt (Rybka Publishers, 2007), je tam aj časť venovaná odboji v tábore.
O tomto som nevedel. Mozno som to nejak nesledoval ale toto je tiez vec o ktorej sa moc nehovori.
Michal. napísal:Čo znamená "20 az 30 minut za den"? Za taký čas splynovali toľko ľudí, koľko sa zmestilo do plynovej komory, tá v Krema I mala 210 m2, takže pomerne dosť ľudí.
A co znamena pomerne dost? Neviem, ale podla mna tam davali okolo tych 30 az 50 ludi. A ked tak ratam a mohlo byt denne splynovanych tych 30 az 50 ludi tak behom 5 rokov to vychazda okolo tych 100 az 200 tisic. Takze v konecnom dvosledku by sme mohli povedat ze do toho stvrt miliona ludi tam mohlo byt splynovanych. A ked vezmeme do uvahy, co si aj ty spominal, ze boli dni ked transporty vobec nechodili, tak pocet obeti sa najviac priblizuje prave k tymto cislam http://www.hojko.com/post650896.html?highlight=#650896

Lenze BBC slovak a SME encyklopedia uvadzaju az nad milion obeti behom 5 rokov
606_hayes
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 606_hayes »

mno ak mala jedna plynova komora cez 200m2, tak tych ludi sa tam napchalo viac nez 20-50, pretoze ked sa postavis jeden vedla druheho tak zaberas menej nez 4m2 ako by to vychadzalo u vas, takze by som typoval ze spokojne do jednej komori natlacili aj 100ludi...
neviem ci by si mal ty sancu na nejaky odpor keby si mal pridel chcleba a vody na den asi taky by si par tyzdnov prezil a potom skapal hladom..... ledva sa hybali, boli za elektrickym plotom na straznych veziach ktorych tam bolo ako nasr**ych boli pripevnene Mg-42 gulomety popripade straze s puskami.....
zidia si mysleli ked isli na zaciatku do koncetrakov ze je to rpe nich vybudovane mestecko kde mozno sa budu mat zle ale preziju....pri zivote ako sa casto vyjadrovali ti prezivsi, ich drzala vola zit...ak sa ti zda ze vola zit je postavit sa pred gulomet prosim zi si teda tych par stotin sekundy kym ti kokos prestreli gulka......
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Sice trochu starsie, ale stale aktualne..
Zid Abraham Foxman z 'Anti-Defamation League of B'nai B'rith' ma problem uznat (popiera) Armensku genocidu.. Ze by mu robilo problem zidovske zapojenie na tejto genocide?

Rally in front of ADL national headquarters in NYC

ADL, co tak rada poucuje o holokauste... :roll:

Velmi zaujimave, nezda sa vam...? :P
Prílohy
denial1.jpg
kali520
Darca
Darca

Aryan Angel napísal:Velmi zaujimave, nezda sa vam...?
Co ine sa da cakat od tochto spatneho zmrda.
Napr. este nieco z jeho fanatickych nazorov:
Foxman z ADL varuje, že Amerika sa "kresťanizuje "

Riaditeľ ADL (Americká liga proti osočovaniu) Abraham Foxman v prejave na stretnutí celoštátnej komisie tejto organizácie cez víkend v New York City varoval, že inštitucionalizované kresťanstvo je v Spojených štátoch teraz už natoľko extrémne, že predstavuje značné nebezpečenstvo pre princíp oddelenia cirkvi od štátu a hrozí, že to podkope náboženskú toleranciu, takú charakteristickú pre túto krajinu.
Podľa neho sú najaktívnejšími organizácie ako Focus On Family, Alliance Defense Fund, American Family Association, Family Research Council a iné. Všetky tieto skupiny zakladajú ďalšie organizácie a všade po celej krajine budujú infraštruktúru, dizajnovanú na presadzovanie tradičných kresťanských hodnôt. ADL, ktorú pokladajú za najväčšiu židovskú organizáciu v Amerike, stála vždy na čele kampaní proti náboženským kazateľom a kres ť anským elementom, považovaným za nezvyčajne extrémnych, ale toto je teraz po prvý raz, čo šéf ADL prichádza s otvoreným mediálnym útokom proti kresťanskému establišmentu. ...
Šlomo Šamír, Haaretz
http://www.haaretzdaily.com/hasen/spages/641853.html
Pre ADL a jeho zastupenie je to uplne tipicke a vobec ma ani neprekvapuju ich postoje
http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=207
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

kali520
Darca
Darca

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Zidia sa chcu sudit o 40 miliard dolarov s USA preto ze pocas 2.sv.v. nebombardovali dostatocne pristupove cesty do taborov.

Tomu sa hovori vdaka za zachranu.. tak nechutne.. tak zidovske... :roll:

http://www.budapestsun.com/cikk.php?id=27879

Toto je tiez zaujimave.. 'Holokaustovy pravnik' (zid) okradol 'holokaustove obete' o 200 milionov dolarov, o ktore vo forme reparacii predtym okradli nemecky narod.. skutocna zidovska komedia :D

http://www.thetimes.co.za/News/Article.aspx?id=709426
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

606_hayes napísal:mno ak mala jedna plynova komora cez 200m2, tak tych ludi sa tam napchalo viac nez 20-50, pretoze ked sa postavis jeden vedla druheho tak zaberas menej nez 4m2 ako by to vychadzalo u vas, takze by som typoval ze spokojne do jednej komori natlacili aj 100ludi...
V tejto téme je od niektorých pisateľov nezmysel za nezmyslom. Nechávate sa viesť pochybnými článkami z internetu, kde v jednom zabili desať tisíc židov, v druhom článku píšu o milióne, v tretom že Oswiencim bol vlastne výletný tábor all inclusive...

Do obyčajného ikarusu 280 vojde 140 ľudí. Z toho 37 sedí, 103 stojí,

Do plynovej komory sa ľudia hnali systematicky, postavili ich jedného k druhému, tak, že po spliňovaní ostali všetci stáť, nebolo kam padnúť.
Na jedno splyňovanie nepripadalo sto ľudí, ale niekoľkonásobne viac. Osobne som v takej plynovej komore bol minulý rok, tak nepíšte tu nezmysly o 30,50, 100 ľuďoch. Ďalšia vec, väčšina plynových komôr už neexistuje, v samotnom Oswiencime, ktorý zahŕňal ak sa nemýlim 8 obrovských samostatných táborov stojí už len jedna plynová komora. Len ak by sme spočítali komory v Oswiencim Auschwitz II Brzezinka, dostali by sme sa k číslu cca 10. A to je len jeden tábor z ôsmych.

Tie vaše teórie sú jednoducho smiešne.
kali520: Ukáž mi tie fakty, kde je dokázané, že tých mŕtvych bolo tak málo.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

erytrocyt napísal:kali520: Ukáž mi tie fakty, kde je dokázané, že tých mŕtvych bolo tak málo.
no tak na toto sa neda reagovat inak nez... ukaz mi tie fakty, kde je dokazane ze ich bolo tak vela :roll: vies ono je tu o nejakych faktoch tazko hovorit, pretoze sebemensi naznak nejakej snahy o vysetrenie tychto "faktov" sa tresta prinajmensom opovrhovanim, oznacovanim za ktovie co a pripadne aj basou... aby bolo jasne ja vobec netvrdim ze ich bolo nejak menej nez sa uvadza oficialne, pretoze o tom nemam nejaky pre mna doveryhodny dokaz, v podstate by som az povedal ze mi to je jedno... tu ide o to ze automaticke si osvojenie nazoru co nam je mediami prezentovany ako samozrejmost je uz len z principu kravina... slepa viera v cokolvek je hlupost, len ten kto pochybuje naozaj veri - tusim v Dogme bolo cosi podobne povedane a docela to vystihuje moj nazor na tuto problematiku :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Odfotené priamo v Osvienčime.
Ja nejdem tvrdiť, že ich 6 miliónov bolo, ja len tvrdím, že toto čo tu 90 % z vás píše je nezmysel založený na dohadoch z internetu.

Osobne poznám dámu ktorá Osvienčim prežila. A budem veriť informáciám z prvej ruky, ktoré sa zhodujú z tým čo som videl na vlastné oči priamo na mieste, nie nezmyslom na nete.
Prílohy
P7084331.JPG
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Ja nejdem tvrdiť, že ich 6 miliónov bolo, ja len tvrdím, že toto čo tu 90 % z vás píše je nezmysel založený na dohadoch z internetu.
aha takze ty "netvrdis" ze ich bolo 6 milionov ale ked to "netvrdi" niekto iny tak su to len dohady z internetu, popieranie holokaustu a ja neviem co este? zjavne si nepochopil ze tu vobec nejde o ten pocet, ci ich bolo 5 999 999 alebo 6 000 000 je myslim uz teraz jedno, ide o to ze ludia ako ty co holokaust bezbreho obhajuju nepotrebuju ziadne dokazy pretoze vy mate proste "pravdu" bez ohladu na to ako to v skutocnosti bolo... potom je tu dalsia skupinka ludi ktora pise jasne nezmysly v snahe upravit si historiu k svojmu obrazu, no a potom su tu ludia ako som ja, ktori maju skratka problem s prijimanim oficialnych nazorov a radi o veci popremyslaju sami... a ked sa nad tym zamyslim vidim ze neexistuje ziadny dokaz za ani proti aby som to zjednodusil... co ma ale zaraza je, ze istym skupiam zjavne vyhovuje status quo, a uz len preto mam dovod si mysliet ze na nom nebude vsetko koser... pretoze keby to bola pravda nemali by sa predsa coho bat nie?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tomo.za napísal:ide o to ze ludia ako ty co holokaust bezbreho obhajuju nepotrebuju ziadne dokazy pretoze vy mate proste "pravdu" bez ohladu na to ako to v skutocnosti bolo...
Dobre teda, tak mi povedz, ako to teda bolo. Rád by som si prečítal tvoju verziu, domienku, tvoj názor...
kali520
Darca
Darca

erytrocyt napísal:Ukáž mi tie fakty, kde je dokázané, že tých mŕtvych bolo tak málo
No myslim si ze uz tu toho bolo popisane mnoho najma hned posledne dve strany, kde Michal puzil presvedcive argumenty ktore som bol ochotny prijat ale nevyvratil vsetko.

O tych poctoch sa mozme len dohadovat ale aj Michal a dokonca aj Dr Pipper spominal ze boli dni ked plynovanie neprebiehalo. Tie dni mohli byt 2 za rok ale mohlo by ich byt aj 150 za rok.

Presny pocet mrtvych sa zrejme naozaj nedozvieme kedze ako uz spominal Tomo.za vsetky mozne vyskumi su trestne stihane. A uz len nad tym by sa zdravi rozum mal zamysliet a polozit si otazku preco?

Celkom dobre to vystihuje asi prejav rabina Yisroele Feldmana na medzinarodnej konferencii o holokaustu
http://www.zvedavec.org/komentare/2008/ ... aust-i.htm
erytrocyt napísal:Dobre teda, tak mi povedz, ako to teda bolo.
To by sme sa asi vsetci radi dozvedeli ale vzhladom na to co som pisal uz vyzsie tak nam to system moc neumoznuje.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

O tom že sú výskumy trestne stíhané som nevedel. Máš nejaký zdroj kde sa o tom dočítam viac?
kali520
Darca
Darca

Irving, Zundel atd.

Tiez robili vyskum ktorym sa dopracovali inemu zaveru ktory nebol v sulade s politickou krektnostou.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

erytrocyt, niekedy nemozes verit ani informaciam z prvej ruky. nechcem tu spochybnovat informacie, ktore mas od spominanej damy. uvediem jeden priklad.
po oslobodeni osviencimu mnoho prezivsich uvadzalo, ze sovietsky vojaci im ponukali jedlo, zial boli na tom tak zle, ze telo malo problem tuto potravu prijat. ako je ale potom mozne, ze po otvoreni sovietskych tajnych archivov sa nasli zaznamy, kde sa uvadzalo, ze sovietski vojaci mali prisny zakaz ponukat uz oslobodenym ludom potraviny??? samozrejme, sa nasli vynimky, vojaci, ktori tento zakaz porusovali, ale vdaka tomuto zakazu sa pripisuje cca 10 000 obeti (po prichode uviedli stav, ze po odchode nemcov ich tam zostalo 7 000) prave na vrub sovietskej vyssej moci.
sovietski vojaci sa k oslobodenym, prevazne zenam spravali ako prasce. ako sa tieto uz "slobodne" zeny vracali domov (prevazne peso) ich sovietsky vojaci znasilnovali. komunisticka propaganda tvrdila, ze po prichode do tabora vojaci plakali. tato lutost, ale netrvala dlho!
(toto nemam z internetu)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ber to tak za kazdeho rezimu je niekomu dobre a inemu zle... Za komunistov bol niekto prenasledovany a znemoznovali mu hociaku cinnost, a iny sa mal dobre mal pracu kde nic nerobil a dostaval peniaze. Ty co sa mali zle chcu dokazat ako bolo zle, a Ty co sa mali dobre chcu ukazat ake to bolo dobre :P Tak to mas aj tuto, a jediny sposob ako z toho nieco budes mat je precitat a postudovat obe strany a svoj nazor si nevytvarat podla ale z toho :) Nemyslim ze sa ludia v koncentrakoch mali ako v Royal Hoteli, ale zas ked si pozres cisla, ak by malo byt zabitych povodnych 9 milionov ludi museli by plynovat 24 hodin denne 3 roky... je to nerealne a je divne ze kazdy rok sa informacie o obetiach menia... Uzavriem to tak ze aj nackovia aj komunisti boli skor zvierata ako ludia :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal:ak by malo byt zabitych povodnych 9 milionov ludi museli by plynovat 24 hodin denne 3 roky... je to nerealne a je divne ze kazdy rok sa informacie o obetiach menia...
To mozno hej, ale skus si priratat aj obete, ktore neboli popravene a umreli. Alebo si myslis, ze vsetci v koncetraku sa isli prave sprchovat? Hlad, choroby, skvele podmienky etc. IMO tiez spravili svoje a cislo obeti znacne zdvihli. Kolko to vsak bolo je otazne.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:.....
Verím ti že toto z internetu nemáš, pretože aj moja prastará mama mi rozprávala ako keď prišli nemci, zobrali kone, kravy, kury, no jednu kravu a pár sliepok nechali, aby mali z čoho žiť. No na odplatu dávali čokoládu, cigarety a alkohol, ktorý mali bohate na prídel, a ten mal v tej dobe obrovskú cenu.
No keď nemci odtiahli, a prišli rusi, vzali všetko, ženy znásilňovali a rabovali.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Dobre teda, tak mi povedz, ako to teda bolo. Rád by som si prečítal tvoju verziu, domienku, tvoj názor...
no vidis a sme doma... ja totiz netusim ako to bolo a nemam problem to priznat - na rozdiel od vas obhajcov, ktori vsetci vsetko viete... teda aspon mi tak casto pripadate. ja len hovorim ze sa mi nezda oficialna verzia, teda skor nemoznost sa vobec opytat na nejaky jej detail bez toho aby to iste kruhy hned neoznacili za popieranie holokaustu a utok na pamiatku vsetkych jeho obeti... tu sa ale dostavame k inej malickosti, ktora ma "serie" ovela viac... a to ze presne tie iste kruhy nemaju problem zlahcovat utrpenie inych ludi, tvaria sa ako keby holokaust bola jedina genocida na svete a ja neviem co este... udiali sa aj horsie veci, boli vacsie genocidy ale to zjavne nikoho z nich netrapi... oni maju svoj holokaust a my vsetci sme skratka povinni to prijat bez otazok a do smrti im to vynahradzovat...
Napísať odpoveď