Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
MS FRANKY napísal:Ja si zas myslím že títo všetci Počítačový zadubnenci ( tak nás nazývajú v škole ) sú natolko uvedomelí že pochopili to že alkohol ich poškodzuje!
Takže asi sme iná generácia.
ach bože až slzy idu do oči koľko sa odvtedy vo mne zmenilo. Je smiešne napísal som to 28 Mar 2005, 0:44 to musel byť akurát po oslave. Ale aký trapák že okrem oslavy.. jednoducho všetko má svôj čas. Teraz už pijem všetko čo a dá ale kedže finnacie sú obmedzené tak asi najviac alkolický sirup (čučo). Ale najchutnejšie zostáva barbero... mňamMS FRANKY napísal:Pridavam sa do klubu! okrem oslavy 15-ky som nepil vobec!
To by som si mal švihnúť.. aj napriek tomu že často pijem som ešte nenarazil na povestnú hranicu.. ale 18-tka sa blííííži.Holubar napísal:no xalani ked ste seci okolo 15 tak vam garantujem ze coskoro tie opice pridu...a malo ix nebude
Dúfam že tento post si všimnú všetci mladš a uvedomia si že názory sa vekom veľmi rýchlo formujú a taktiež pochopia že alkáč nemá zmysel iba pre chlapov ale povedal by som že hlavne pre chlapov.. sledovať najebane holky kim ty si ešte triezvy je haluz.. hlavne ked su v automode
Moje prianie do budúcnosti je to aby som do tejto témy už nemusel napsať v budúcnosťi protichodný názor voči sebe
No samotny Absinth aj Borovicku dokazem dat bez brzdy, ale z tejto kombinacie by som asi bluval vsade naokoloAli Hasan napísal:Absinth !!!! a brzdeny borovickou....pri zapadajucom slnku na balkone v chorvatsku....![]()
![]()
Inak v sucasnej dobe sme presli na fajnovy chlast s nazvom Sambuca - sladucke, 40%, ked je to vychladene, tak sa s tym da aj brzdit
A samozrejme striedame to s Becherovkou, ale tu konzumujeme uz vacsinou vo forme betonu.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: