Polygraficka skola-podobna skola-prestup-READ ALL !
Polygraficka skola-podobna skola-prestup-READ ALL !
Zdravim. Odporucil by mi niekto polygraficku/odbor digitalnych medii v BA a ci sa tam da teraz prestupit popripade ist nabuduci rok s rozdielovymi skuskami do druheho rocnika a este info o prijimackach...velke thx 
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Polygraficka skola/odbor digitalnych medii/prestup..
myslis tu v Rači , ze? Heh, ta skola je kusok odomna.Zavulon napísal:Zdravim. Odporucil by mi niekto polygraficku/odbor digitalnych medii v BA a ci sa tam da teraz prestupit popripade ist nabuduci rok s rozdielovymi skuskami do druheho rocnika a este info o prijimackach...velke thx
-
Kibo
Hardcore addict
anlictinu a nemcinu ucia urcite, neviem ci nieco pridali, ekonomika je aj tam, je tam vsak aj ta spominana chemia a fyzika...
skola je to naozaj dobra, mal som tu cest, sice este stary system, ked este nemali digitalne media vo vyucnom systeme, ja som zmaturoval a prvaci co prisli zacali studovat flash a web... to ma trosku nasralo a rozmyslal somaj nad tym preliezt tu skolu znovu
ak ta bavia pocitace, ja ti ju odporucam, pozistuj si veci co potrebujes, pouvazuj a konaj
skola je to naozaj dobra, mal som tu cest, sice este stary system, ked este nemali digitalne media vo vyucnom systeme, ja som zmaturoval a prvaci co prisli zacali studovat flash a web... to ma trosku nasralo a rozmyslal somaj nad tym preliezt tu skolu znovu
ak ta bavia pocitace, ja ti ju odporucam, pozistuj si veci co potrebujes, pouvazuj a konaj
ze som ja debil na tu skolu nesiel. som sa raz zle rozhodol a teraz mozem akurat tak
presne na tu skolu som chcel ist ked som bol este na zakladke. no zrazu ma opustil rozum a siel som na techniku.
k teme: prestupit sa da bez vacsich problemov. kamaratka tiez takto prestupovala a spravila rozdielovky a nema problem. dokonca ju to aj bavi. to si vobec neviem predstavit, ze by som sa tesil do skoly
k teme: prestupit sa da bez vacsich problemov. kamaratka tiez takto prestupovala a spravila rozdielovky a nema problem. dokonca ju to aj bavi. to si vobec neviem predstavit, ze by som sa tesil do skoly
-
Kibo
Hardcore addict
no kontakty su aj na stranke, ale teda:
Riaditeľ 44 88 44 29 [email protected] / [email protected]
Zástupcovia riaditeľa
pre teoretické vyučovanie 44 88 44 83
pre praktické vyučovanie 44 88 42 70 [email protected]
Ledo ma na starosti prax, cize ten ti nepomoze, neviem ci je este Kuruc zastupcom pre teoriu, ale to boldove cislo je nanho, potom teoreticky [email protected] alebo skus ten vseobecny skola@...
Riaditeľ 44 88 44 29 [email protected] / [email protected]
Zástupcovia riaditeľa
pre teoretické vyučovanie 44 88 44 83
pre praktické vyučovanie 44 88 42 70 [email protected]
Ledo ma na starosti prax, cize ten ti nepomoze, neviem ci je este Kuruc zastupcom pre teoriu, ale to boldove cislo je nanho, potom teoreticky [email protected] alebo skus ten vseobecny skola@...
-
prask
Light Professional
to je pravda ja som skolu tiez vychodil este po starom ked to bolo uciliste. a majterky na praxi sa pytali mna na rady ako spravit to a to... ale o to nejde. proste cely den sedis za tym PC a skusas veci sam. tak sa aj tak najlepsie naucis. ucitelia a majstri ti daju iba zaklady zvysok drilujes samBobr napísal:No ja tam chodim na pomaturitne studium digitalnych medii a poviem ti takto ja tam tento rok koncim ale pravdu povediac nic som sa tam nenaucil pretoze viem o dost viac ako niektory ucitelia, cest vynimkam, ale to moje je pomaturitne tak neviem ako to je na tom normalnom studiu, snad to bude lepsie