bezdrôtová klávesnica a myš

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
x.vampire
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

bezdrôtová klávesnica a myš

Príspevok od používateľa x.vampire »

chystám sa kúpiť bezdrôtovú klávesnicu a myš Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 USB SK. akým spôsobom komunikujú z pc, cez usb? pri myši bolo napísané, že výdrž batérie je 6 mesiacov. a potom čo? treba kúpiť novú batériu do myšiš alebo vymeniť aleob nabiť?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

väčinou je to na tuškové, tak buď dobiješ alebo vymeníš (podľa toho aké si tam dáš)
SSemteXX
Guru
Guru

Re: bezdrôtový klávesnica a myš

Príspevok od používateľa SSemteXX »

x.vampire napísal:chystám sa kúpiť bezdrôtovú klávesnicu a myš Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 USB SK. akým spôsobom komunikujú z pc, cez usb? pri myši bolo napísané, že výdrž batérie je 6 mesiacov. a potom čo? treba kúpiť novú batériu do myšiš alebo vymeniť aleob nabiť?
napriklad ja mam mys Logitech,tu si kazdy vecer dam na nabijacku a je to,odporucil by som ti kupit taku :)
Marcos Corvin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

No čo sa týka bezdrôtovej myši a klávesnice tak vážne myš by som bezdrôtovú nechcel. Papá to veľmi baterky, samozrejme to záleží aj od toho ako moc s myškou narábaš. Mám taký set od Wireles klávesnica a myš, vyšlo ma to okolo 2 800,-Sk ale už to nepoužívam. Takže asi tak... zváž to ešte a dobre sa rozhodni...
x.vampire
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x.vampire »

to vážne tak veľmi žerie baterky? to radšej vezmem normálnu. dikes. pomohli ste mi
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Trochu to tu oživím.. niekedy v druhej polovici januára som si zadovážil set Microsoft Wireless 700 v2.0 Keyboard + Mouse. Pri kúpe som veľmi nevymýšľal, keďže som súrne potreboval niečo nové.. je to jednoduchá, decentná klávesnica bez zbytočných blbostí a myš detto bez zbytočných tlačitiek, ktoré by som aj tak nepoužíval.. lenže teraz sa začínam nad tým zamýšľať.

Baterky, ktoré som mal v balení, mi vydržali do minulej stredy a dnes sledujem, že nové baterky v myške už opäť končia. Je to normálne, keď som na tomto sete od cca 20. januára vyničil jednu sadu bateriek do klávesnice (2xAAA) a dve sady bateriek do myšky (2xAA)? Nemá to nejakú krátku výdrž? Očakával som pravdupovediac aspoň 2 mesiace! Má vplyv na výdrž vzdialenosť klávesnice od prijímača, resp. poloha prijímača?

Budem musieť poriešiť dobýjacie akumulátory 4xAAA a 4xAA a budem ich točiť.. :roll:

//PeterCA.. aj majster tesár sa utne.. :D a pritom som si celú túto problematiku okolo dobíjanía/nabýjania preštudoval pri zakladaní tejto témy: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=88477
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Minuly tyzden som si kupil bezdrotovu mys Logitech MX1000, aj ked som povodne uvazoval o G5 ci MX518, nakoniec som kvoli ergonomii skoncil na tejto MXke. Vydrz na baterku, ktora je integrovana je asi tak tri dni, pocas pozerania filmu ci vypnuteho PC hodim mys do stojana a pekne sa dobije.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

u MX1000, MX Revolution a inych logitech mysi so vstavanou baterkou su tie 3 dni normal. U mysi na baterky je to rozne, u Logitech LX10 do ktorej idu 2 baterie typu AA, vydrzia dva az styri mesiace (v zavislosti od toho co s tym robis). V pripade bezdratovej klavesnice Logitech S510, ktoru krmim vylucne baterkami Duracell 2xAAA, je vydrz cca 3 mesiace - a na to kolko na nej napisem je to vydrz uctyhodna. Skuste pouzivat duracelly - su drahsie ale aj vydrzia :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

brm: ja som natom dost podobne, ja mam zas wireless Genius mys+klavesnica... v klavesnici mi vydrzia baterky tie 3/4 mesiace... zatal som menil v klavesnici iba raz(set mam cosi cez 7 mesiacov)
no co sa tyka mysky, tak tam mi vydrzia baterky (2xAA) asi tak 2 tyzdne... PC mi ide tych 14 hod denne :wink:
ja som si hned naciatku zadovazil dobijacie baterky, inac by som skrachoval, keby som mal stale kupovat obycajne :lol:

//brm:
dobýjacie akumulátory
toto vidim na gramaticke okienko :D

///brm: sak jasna vec :wink:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

desktop urcite nekupuj... najprv sa ti moze zdat nice ale kasli na prvy dojem..
ja by som si kupil takto..
keyboard [1] [2] ... mouse [1] [2] :lol:
a vyjadril by som sa k tomu..
keybord urcite ten pretoze nemas problem zosulat ;] do tasky ak sa ti
zase*ie umyjes iba vodou... este tam mas aj ppc podsvietenie co sa vzdy
sikne najme ked pracujes cez noc a nechces zapalovat svetlo...
mouse... k tej prvej....ak ti netreba na gaming kup si normalnu pre 'noty' tie su lacne,
male a super do ruky.. ale ak chces gaming tak kupuj s vysokym dpi ale
aby sa ti dalo nastavit lebo kazdy to nema rad...samo., tie su aj drahsie

ja osobne mam Logitech Desktop MX3200 zdiany problem v keyborde mam
baterky 2700vky tie mi tam vydrzia pekne dlho a v mysi to uz musim
nabijat castejsie tak kazdy tyzden ale tam mam iba 1300ky tie nabijam
tak asi kazdy tyzden dva ale stridam to so 700kami tie treba castejsie..
ale si chces kupit bezdrotovy desktop kup si automaticku rychlonabijacku
ta ti usetri prachy... a taka rada:nabyjaj LEN rechargeable baterky lebo
nenabyjatelne tie ti po xvilke nabyjania BUCHNU :lol: :)
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

Fatal napísal:... a taka rada:nabyjaj LEN rechargeable baterky lebo
nenabyjatelne tie ti po xvilke nabyjania BUCHNU :lol: :)
toto vyzera na vlastnu skusenost :lol: to je jasne ze buchnu/vytecu

mam taktiez bezdrat, taky Labtec za 450Sk a je to shit.. hlavne co sa tyka odozvy mysky (meral som - priemerne 70Hz, a je to vidiet a citit aj na obrazovke) a klavesnica, no radsej no comment - nezvladne to niekedy ani tri tlacidla naraz stlacene...
takze od lacnych setov ruky prec :)

ale myslim ze tie drahsie uz budu na tom lepsie..
KoCi
Darca
Darca

Fatal - ja len taku otazku - skusal si niekedy na takej klavesnici pisat? Ak ano, tak si zabudol napisat jednu malickost co jej chyba. Napisem ju s dovolenim za teba - ERGONOMIA. Mat hento na stole, a pisat na tom, tak ju za chvilku zosulam a paradne sa mesti do odpadkoveho kosa :)

K tym lacnym setom- je to fakt, ze lacne sety plnia len funkciu nizkej ceny. Ked uz wireless set, tak nieco slusnejsie od logitechu, aj ked sa to splha k 2k, ale nie sme tak bohati aby sme kupovali lacaky.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

KoCi napísal:...Mat hento na stole, a pisat na tom, tak ju za chvilku zosulam a paradne sa mesti do odpadkoveho kosa...
kedze je to zo silikonu urcite to dobre drzi aj na stole...
ak ne, staci prilepit lepiacou :lol:
KoCi
Darca
Darca

nenarazam na to zeby sa smykala - ale evidentne si na nej este neskusal pisat - stisk klaves je viac nez neisty a tlacidla nemaju pevnu trajektoriu, takze staci ak tuknes na klavesu nie priamo na stred a potlacis ju, tak sa ti len smiesne ohne ale nenapises s nou nic. Proste otras. Ale pre tych co radi pisu z vane, to moze byt velmi zaujimava sranda :D
Napísať odpoveď