Rychlý přístup - opera, help me
Rychlý přístup - opera, help me
V "defaulte" je 9 záložiak. Dá sa nejako zvýšiť ich počet? (ďalších 6 by sa mi zmestilo a bol by som rád)...
k+
Diky
k+
Diky
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pouzivaj speeddial+bookmarks, a ak ti vadi ze bookmarks su pristupne na 2 kliky a nie na 1, tak si este zapni cez F4 bocny panel
//EDIT: Hmm teraz ma napadlo ze pimp tymi zalozkami mozno mysli taby. V tom pripade mne sa automaticky zvacsuje ich pocet a ich sirka sa mi zmensuje. Ak to aj tebe robi, ale vadi ti to, da sa to zolozit na viac riadkov. V moznostiach vzhladu Wrapping- Wrap to multiple lines.
//EDIT: Hmm teraz ma napadlo ze pimp tymi zalozkami mozno mysli taby. V tom pripade mne sa automaticky zvacsuje ich pocet a ich sirka sa mi zmensuje. Ak to aj tebe robi, ale vadi ti to, da sa to zolozit na viac riadkov. V moznostiach vzhladu Wrapping- Wrap to multiple lines.
po cesky to nepojde?Gadelat napísal:pouzivaj speeddial+bookmarks, a ak ti vadi ze bookmarks su pristupne na 2 kliky a nie na 1, tak si este zapni cez F4 bocny panel
daj na tab prave tlacitko > customize > zaskrtni personal bar > a nan
si davaj vlastne zalozky...
btw hladal som to aj ja nan nete ako spravit 15 zaloziek v speed diale
ale nikde nic... pre fx som nasiel good addon ak chces... fakci uplne ppc
si davaj vlastne zalozky...
btw hladal som to aj ja nan nete ako spravit 15 zaloziek v speed diale
ale nikde nic... pre fx som nasiel good addon ak chces... fakci uplne ppc