No mne sa stalo nahodou ze som taktoval svoju ATI X1650pro a asi som to trošku prehnal a ju poškodil lebo vzdy ked hrajem tak mi to za chvilku cele zmrzne a aj ked pozeram HD video (HD kvalita) tak mi to zmrzne vid dokaz ze asi grafika je v kýbli
Stalo sa tiez niekomu ze to prehnal ?
Fyzicky si nic neposkodil a pretaktovanie neostava "ulozene" v karte, pokial si ju taktoval cez AtiTool, takze nemozu poznat preco karta nefunguje a uz vobec ti to nejak dokazat, pretoze fyzicky karte nic nie je.
No zistil som ze "problem" neni v grafike lebo aj ked PC ma zapnuty setrič tak som ho našiel zmrznuty (a fen na rozmrazenie nepomohol )Skor to ma niečo spoločne s pripojenim wifikarty.... Lebo pri Supreme Commander na strednych detailoch pri monstroznej bitve to sice uz posekavalo ale vobec za 4 hodiny hrania nezmrzlo.či sa mylim ?
mne sa to stavalo pri spojeni SP2+Mozilla 2.0+updaty od mrkvosoftu...nvm preco ale dajak sa to asi hadalo...len tak mi z nicoho nic mrzol...takze skus preinstalovat system....popr flashnut grafiku....
btw neviem ci grafika pri taktovani, ci uz lowlevel alebo cez driver, niekde tajne nezapisuje taktovacie frekvencie, aby "ulahcili" pracu tym v obchode s diagnostikou problemu s tou kartou
taktovacia frekvencia sa automaticky zapise do biosu grafickej karty....ale ak nejde grafika myslim ze je to dost obtiazne zistit a navyse dokazat ze to taktoval uzivatel sam....