14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale ak ma 14 a prasi ju 20 Rocny tak by som si nebol taky isty ... Z moralneho hladiska mozno o Pedofiliu nejde ale v Zbierke zakonov to moze byt inac
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

vidim, ze niektori su strasne mudri a tvrdia, ze vsetky 14-rocne baby su decka... :roll:

to, ze je niekto decko nezalezi VOBEC od veku, ale od toho ako sa sprava...jedna kamaratka mala pred tyzdnom 14 a je to jednoznacne najlepsi clovek akeho poznam a to mam 21! spoznal som ju asi pred rokom a odvtedy stale patri do absolutnej spicky u mna a je to prave ona za kym idem ked mam nejaky problem alebo potrebujem poradit...ano, je pravda, ze ked ma zlu naladu tak pouraza vsetkych okolo, ale to jej nemam vobec za zle...nazory ma na ovela vyssej urovni ako vacsina ludi z mojho okolia, ktory su "oficialne" dospeli...

na druhej strane poznam ludi co maju napr 17 a spravaju sa totalne ako male decka - ked hrame biliard beru gule zo stola stale a podobne...

\\Joxxo: aj keby bola jedina na svete tak to vylucuje moznost oznacenia "vsetky su este decka"...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Dpc podla mna tie 14-tky len chcu prist o panenstvo s niekym skusenym alebo co :lol:

konyk87:Mozno jedna z 10.000 sa najde taka uvedomela ale osatne nie ...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

konyk87 napísal:vidim, ze niektori su strasne mudri a tvrdia, ze vsetky 14-rocne baby su decka... :roll:

to, ze je niekto decko nezalezi VOBEC od veku, ale od toho ako sa sprava...jedna kamaratka mala pred tyzdnom 14 a je to jednoznacne najlepsi clovek akeho poznam a to mam 21! spoznal som ju asi pred rokom a odvtedy stale patri do absolutnej spicky u mna a je to prave ona za kym idem ked mam nejaky problem alebo potrebujem poradit...ano, je pravda, ze ked ma zlu naladu tak pouraza vsetkych okolo, ale to jej nemam vobec za zle...nazory ma na ovela vyssej urovni ako vacsina ludi z mojho okolia, ktory su "oficialne" dospeli...

na druhej strane poznam ludi co maju napr 17 a spravaju sa totalne ako male decka - ked hrame biliard beru gule zo stola stale a podobne...

\\Joxxo: aj keby bola jedina na svete tak to vylucuje moznost oznacenia "vsetky su este decka"...
viackrat sa tu spominalo ze je to individualne, ale popravde taku jak opisujes ozaj vela nie je :wink:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

je to trocha divne 14 a 18 ale tak v buducnosti keby mal niekto 28 a 24 tak je to ine uz........ale co ti ja viem ja mam kamosku 14rocnu....(mno uz ma 3mesiace15 :) )a ta chodila s jednym vyskoskolakom ale ona bola aj dost vysppela(rozumovo)len ked som ich vydel bolo to trocha divne.......ale tak mno.....spoluziacka robi horsie.......ta chodi v PN do shisha baru ozere sa a........myslim ze si aj domyslite :smt118
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Precital som si prcyh 7 stran diskusie a kakao :lol:
ale co som chcel povedat: 14-tky su samozrejme deti a ti co tvrdia, ze moze byt aj 14-tka na urovni 18-tky veria uplnej vtakovine, to sa este nestalo a ani sa to nikdy nestane :)
Druha vec su vekove rozdiely. Nechcem sa vyjadrit tak uplne k 14-tkam ale k starsim babam a sice som stvrtak teraz a vacsina bab z mojho rocnika (maju 18-19) maju partnerov daleko za 30 a zda sa mi to rovnako trapne ako 14-rocna s 18-rocnym len sa to posunulo do trochu nej rovniny. Uz jej nekupuje plysaky a na nadiskoteke jednu polku. Ale ju pozve na veceru, na narodeniny dostane striebornu retaziku, ona mu za to da a vsetci su stastni :roll:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

axXis napísal:Precital som si prcyh 7 stran diskusia a kakao :lol:
ale co som chcel povedat: 14-tky su samozrejme deti a ti co tvrdia, ze moze byt aj 14-tka na urovni 18-tky veria uplnej vtakovine, to sa este nestalo a ani sa to nikdy nestane :)
Druha vec su vekove rozdiely. Nechcem sa vyjadrit tak uplne k 14-tkam ale k starsim babam a sice som stvrtak teraz a vacsina bab z mojho rocnika (maju 18-19) maju partnerov daleko za 30 a zda sa mi to rovnako trapne ako 14-rocna s 18-rocnym len sa to posunulo do trochu nej rovniny. Uz jej nekupuje plysaky a na nadiskoteke jednu polku. Ale ju pozve na veceru, na narodeniny dostane striebornu retaziku, ona mu za to da a vsetci su stastni :roll:
pobavil si ma :lol: ......keby som mal nejaku k dam ti......max. suhlasim stebu
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja len akosi neviem pochopit, ako moze nejaky 17+ tipek chodit so 14kou - ja by som sa asi od hanby prepadol na ulici, kebyze ma niekto uvidi co i len drzat sa s nou za ruku
tie dievcata aj chapem, co vidia na starsich, je to ich "trofej", ktorou sa mozu medzi rovesnickami popysit

[ked som bol na ZS, tak vtedajsia spoluziacka, mimochodom na svoj vek pomerne dost fyzicky vyspela, chodila s takymi cca 19r - vtedajsi maturanti, ktorych aj dost striedala -> IMHO, od hanby by som sa asi prepadol, kebyze mi da takato holka kopacky :D ... na druhej strane taktiez byvaly spoluziak, vtedy 15-16r chodil s vtedy 23 rocnou, ktora bola navyse z opacneho konca slovenska (my KE, ona BA) - pravidelne k nej chodil, taktiez ona k nemu, v lete boli spolu aj na dovolenke :) ]
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

no ked si nejaka 23ka zacne so 16 rocnym chalanom, to mi pripada asi tak, ze ma alergiu na psov, ale chce mat steniatko ;)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Ludia co riesite? Moja priatelka je odo mna o 3roky starsia. Nezalezi na veku, ale na tom kto si ako rozumie, a ako ste psychicky dospeli..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

pe3x napísal:Ludia co riesite? Moja priatelka je odo mna o 3roky starsia. Nezalezi na veku, ale na tom kto si ako rozumie, a ako ste psychicky dospeli..
Riesime uplne inu vec ako ty spominas. A to to, ze nechapem ako si moze 14 a 18 rocny clovek rozumiet.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nechcem nikoho urazit, ale ja osobne to vidim tak, ze ked si 18 a viac rocny chalan zacne so 14-tkou tak je to v 90% preto, ze je neschopny najst si dievca vlastnej vekovej kategorie, ktoru by aj tak potreboval len na to, aby o nej mohol vyhlasit, ze s nou chodi a pouzit ju aj na ine relaxacne techniky, ku ktorym su 14 rocne niekedy este pristupnejsie...
popripade to byva aj tak, ze dane dievcatka meni kazdy piatok na zabava a vyhlasuje o sebe aky je kanec a vsetky ho chcu. :roll: tot moje osobne skusenosti
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

14 a 18..alebo viac... :lol: je to na smiech...babena sa chce ukázať..a ten chudák si nevie nájsť normálne dievča(presne,ako povedal axxis)a keď som minule videl...tak ako dosť staršieho típka s mladou bebanou... :? a ešte,ako ju nechutne chytal za zadok..a tak... :( taký grc..alebo jedno dievča je o rok mladšia..a vozí sa v aute s típkom,kt. s ňou chodí..a tiež nevyzerá na to,že má menej ako dvadsať... :? je to sprosté... :wink: nech si kto chce hovorí čo chce.. :)A potom babeny chodia rozťahané,jak neviem čo..neviem..mne by to bolo aj proti srsti jebávať 14 a to budem mať 17... :roll: nechápem ich..skutočne..a aj tie baby..škoda slov.. :(

//edit: midnight_man asi to jediné.. :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ZitePunkom napísal:...
baba stastna chlap stastny :D co im chyba :D (Rozum)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

midnight_man napísal:(Rozum)
:lol: :lol: K+, toto zhrnutie nema chybu
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

t0m4s3 -> ved ja som k tomu nepriamo napisal... Vsetko zalezi od toho ako su psychicky dospeli.. V dnesnom svete sa nemozes pozerat na to, kto ma kolko rokov.. Niektori maju 20 a spravaju sa ako 15rocny...

Ale zas moze to byt aj v tom, ako pisali vyssie, ze chalan si nevie najst zenu vo svojom veku, no aj to je ovplivnene isto tym, ze nieje psychicky vo veku ako fyzicky..
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

pe3x napísal:t0m4s3 -> ved ja som k tomu nepriamo napisal... Vsetko zalezi od toho ako su psychicky dospeli.. V dnesnom svete sa nemozes pozerat na to, kto ma kolko rokov.. Niektori maju 20 a spravaju sa ako 15rocny...
:lol: njn, moj pripad.... proste vecne decko.... :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Robbie42 napísal::lol: :lol: :lol:
No k téme... najradšej 17 a viac (síce ani to nie je vela)... to je tak, baby v tomto veku sú také, že "jaj bože ako ťa ľúbim" a uvidí iného, tak "jaj bože ty si môj jediný" a tak... Kamoš si písal s jednou, asi tiež 14 mala a píšu si a po minúte ho už nazývala láska, cmukino... to sú dnešné baby vážený - čo im treba : chodiť na diskotéky, nechať si platiť od nás a tak :!:
No, to je vše :oops:
P:S.: česť výnimkám :!:
Ja by som to skôr videl tak že ked si aj s nejakou píšete tak bud sú doma alebo v škole a za nimi hlúčik daľších báb a smejú sa na tom. Mno to je demencia vtlačená z pokecu a z icq ktoré nám zoznam tak veľmi spopularizoval. Pritom tie najhodnotnejšie vzťahy sa naberajú hlavne v pri reálnych stretnutiach - VIVAT reality.
pe3x napísal:Niektori maju 20 a spravaju sa ako 15rocny...
Ale väčšinou funguje práve ten vzorec že aj ked máš 15 tak sa správaš jak riadny dmt, máš úplne iné názory na svet a hlavu v oblakoch. A pri dievčatách to je myslím absolútne rovnaké tie tiež ked majú 14-15-16 tak sú jak mechom udreté tiež majú "vážne" problémy, "veľké" lásky a "kamarátky na život a na smrť".

V skratke dnešná mládež je rovnako skazená ako sme boli my :lol:
Ono asi pred týždňom som sa pohoršoval na 13-14 ročných ožratých deckách ale potom som si spomenul na svoje prvé ožraté kroky a pousmial som sa. Každý raz z toho vyrastieme a skôr či neskôr nás to v tej podobe prestane baviť alebo to aspoň obmedzíme :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

akoze 14 a 18 je este v pohode (teda nie je, ale citajte dalej)...
som si spomenul, ze asi pred dvomi rokmi ked mala jedna kamaratka 14 (vtedy som ju poznal len z videnia) zacala chodit s jednym chalanom, ktory mal vtedy okolo 23-25 :!: akoze vtedy som to uplne nechapal a nechapem to este ani teraz - este stale su spolu...akoze ona je v pohode baba, ale co je vela to je moc...
McGee
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa McGee »

neviem co sa vam nepaci...ked im to tak vyhovije nech si robia co chcu :)
ale aj tak uprednostnujem ,,na mladej si kkt nicis,na starej si kkt cvicis" 8)
Napísať odpoveď