Nejlepsi strategie
-
Sokolik969
Medium Expert
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Age of mythology: The titans (sem tam to hravame po sieti)
Age of empires III pekna grafika dobra hratelnost tiez hravame po sieti
Warcraft 3 : celkom dobre sa to hralo
Starcraft
Heroes of might and magic 3
Red alert 2 celkom dobre sa mi to hralo, vtedy davno sa mi ta hra zdala geniatna, teraz uz po menej
To iste plati aj o Generals
Lord of the rings Battle for middle earth mi veeeeeelmi silne pripominala warcraft 3 ale inac celkom dobre sa to hralo
Age of empires III pekna grafika dobra hratelnost tiez hravame po sieti
Warcraft 3 : celkom dobre sa to hralo
Starcraft
Heroes of might and magic 3
Red alert 2 celkom dobre sa mi to hralo, vtedy davno sa mi ta hra zdala geniatna, teraz uz po menej
To iste plati aj o Generals
Lord of the rings Battle for middle earth mi veeeeeelmi silne pripominala warcraft 3 ale inac celkom dobre sa to hralo
najlepsia strategia aka kedy vysla bola u mna jednoznacne Age OF Empires 2...tieto nove co su je vsetko to iste len to vyzera graficky lepsie a je to z ineho obdobia
Na Heroes 3 nema samozrejme ziadna ina tahovka...Prednedavnom som si nainstaloval Warhammer 40 000: Dawn Of War a to je tiez fakt super hra je to trosku novsie ako AoE ale fakt velmi dobre odporucam

vam to ide normalne cez hamachi? my sme skusali normalnu bez datadisku a neslo vobecAge of mythology: The titans (sem tam to hravame po sieti)
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Starcraft - hraval som hlavne po sieti so susedom
Red Alert - moja prva strategia co som hral na vlastnom compe dlhooo
Warcraft3 - klasika
Age of Empires 1 aj 2 - aj pri tychto som presedel dost casu
Transport tycoon deluxe
ale jednoznacne u mna vedie Total Annihilation vymakana hra aj hned by som si zahral
Red Alert - moja prva strategia co som hral na vlastnom compe dlhooo
Warcraft3 - klasika
Age of Empires 1 aj 2 - aj pri tychto som presedel dost casu
Transport tycoon deluxe
ale jednoznacne u mna vedie Total Annihilation vymakana hra aj hned by som si zahral
mňa doteraz baví Age of empires 2 a warcraft3 frozen throne
a bavil ma aj stronghold (všetky tie možnosti dobytia hradu) ale dvojka ma nebavila , myslím ked som hral kampaň (porazil som napr.krisu a potom bol zase mojim spojencom, a tak sa to opakovalo dokola a len sa menila mapa) ale možno vyskúšam Stronghold legend-ešte som to nehral
a bavil ma aj stronghold (všetky tie možnosti dobytia hradu) ale dvojka ma nebavila , myslím ked som hral kampaň (porazil som napr.krisu a potom bol zase mojim spojencom, a tak sa to opakovalo dokola a len sa menila mapa) ale možno vyskúšam Stronghold legend-ešte som to nehral
-
andylarkin0
Medium Expert