mam taky problem,ktory sa objavuje v podstate v mensej miere,odkedy mam PC(v juli to budu 2 roky)
niektore hry sa mi vypinaju,sekne sa,a pomoze vacsinou len restart...(robi mi to napriklad v CS,civilization 4,dokonca aj starsie NHL hravam aj tam to obcas sekne,pripadne nejake dalsie hry co brat hrava sa s radostou vypinaju)
zozaciatku to nevadilo,bolo to len raz za cas...neskor sa to stavalo castejsie,brat sa stazuje,ze nevie odohrat 30 min civilizacie bez restartu,niekedy sa mu to sekne po 10-15 minutach,niekedy vydrzi aj 45 min bez restartu
myslel so ze je to tym,ze mam zasrany pocitac,pred tyzdnom som robil kompletne formatovanie HDD,nepomohlo,je to snad este horsie
zostava je Intel pentium D(dual core) 2,66ghz(nepretaktovany),1GB ram DDR2(myslim,moc sa v tom nevyznam) 533(alebo 566? MHZ),grafika MSI ATI x 1600 PRO 256MB(PCIexpress)....
ovladace grafickej som preinstaloval,mozno sa to s nimi este zhorsilo
myslim ze to blbne najskor grafika(obcas sa seknutu hru podari obnovit po 15 sekundach-spusti sa mi VPU recover)-VPU recover napise ze sa mu podarilo resetnut graficku kartu,lebo dlhsi cas neodpovedala ci take nieco
Problemy s PC(asi grafika)
Vo vykone grafiky to istotne nebude. Ked si ja zahram NHL 2006 na ati 9200, tak u seba hladaj problem inde. Naskor prave v ovladacoch, ako to uz pri Ati grafikach byva zvykom.konopes napísal:podla mna grafika je mozno daka slaba alebo co... v CS(1.6) ked je vacsia mapka a hybe sa tam vela hracov,mi FPS niekedy behne aj na 40-60 co je dost divne,CS je riadne stare a podla mna nie moc graficky narocne :-/
-
konopes
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
skusim,dik za raduNuSuey napísal:podla mna je problem v prehrievani grafiky.. cize by som skontroloval cooler grafiky.. respektive ci mas vsetko napajanie na nu zapojene aj
ale ako to ze sa mi vypinaju a sekaju aj nenarocne hry na grafiku(civilization 4,dokonca v staruckej NHL 2004 mam problem dohrat zapas s kamosom po nete bez seknutia a nasledneho restartu
-
konopes
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
dik za radu...vsetko bolo zapojene ako malo,nevidel som ziadny problem,tak som ju odmontoval a vybtral...no...tam tie chladiace medene(alebo aky je to kov) casti boli riadne zanesene stvrdnutym prachom
mame doma asi prasne prostredie,moc si nevysavam
minule som cistil zapraseny PC,len grafika ma akosi nenapadla,je tam taka nenapadna,v tieni ukryta
idem to otestovat,haldy prachu odstranene,mozno to pojde OK
PS: fakt,ked smo ju vytahoval,bola dost horuca a to som nic nerobil,len na nete som bol
idem to otestovat,haldy prachu odstranene,mozno to pojde OK
PS: fakt,ked smo ju vytahoval,bola dost horuca a to som nic nerobil,len na nete som bol