webgame.cz
-
konopes
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
a co,Slovakov je tak malo na WG?eMPiko napísal:zaujimave, nevedel som ze Vendetu zalozil Slovak
inak takou zvlastnostou(nikdy som si to velmi neuvedomoval,len nedavno som si to uvedomil) je,ze u nas hrava drtiva vacsina Slovakov...malo by to vychadzat,ze 2/3 su cesi a 1/3 slovaci...ale u nas su asi 3/5 slovaci a 2/5 cesi...je to dost zvlastne,ja pri nabore nijako Slovakov neuprednostnujem,ja v tom absolutne nerobim rozdiel,ani si nevsimam ci je cech alebo slovak(jedine co ma vie nasrat,ked slovak pise po cesky!!!! to ma vie riadne nasrat!!! ),mozno sa mi vzdy prihlasilo o miesto do ali viac Slovakov...tazko povedat...aj ked...nabory nerobievame,vzdy vyberame z byvalych hracov,zo znamych atd...
-
konopes
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak sa tam bez pozriet,WG stale funguje a bude este dlho fungovat,odvtedy to kupil novy admin od podovneho za nejak 2 miliony KC(alebo 1,5M) a dokupikl servery(tusim 6 vratane testovacieho maju celkom dobrych) ,kopec dobrych noviniek,svet len pre goldov(jedine co ma stve ze VKUSE davaju tie blbe medzihry)
plany sui do buducnosti velke pokial viem,chcu to mozno o par rokov rozsirit na ine jazykove verzie a nalakat zahranicnych...ale to je len taka vizia,vobec to nemusi byt iste
plany sui do buducnosti velke pokial viem,chcu to mozno o par rokov rozsirit na ine jazykove verzie a nalakat zahranicnych...ale to je len taka vizia,vobec to nemusi byt iste
-
intelygent
Light Expert