MIRANDA problemy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

MIRANDA problemy

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

caute :lol: mam problem :lol: pouzivam mirandu a nemal som problemy dnes som kamaratovi nainstaloval mirandu a mam s nim stale problemy :lol: nemozeme dosiahnut aby sa mu ukazalo ze som online autorizovali sme sa 150 razy a nic kde moze byt chyba ??? a este ma vytaca jedna wec :? stale mi vypysuje SecureIM přijal nešifrovanou zprávu: ked mi nieco posle snazili sme sa to nejako vypnut aLE NEJDE TO
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

sorry ze zneuzivam temu ale ako si cez mirandu mrknem niekoho contact details?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau napísal:sorry ze zneuzivam temu ale ako si cez mirandu mrknem niekoho contact details?
Pravym tlacidlom na neho a informacie o kontakte(tu ponuku si vsak mozes zmenit v nastaveniach, takze to tam nemusi byt) a potom este ked mas otvorene okno so spravou, tak alt+D
Jacoolbo: skuste dat ulozit zoznam kontaktov na server (moznosti>>siete>>icq>>kontakty>>kontakty na serveri)
secureIM: najjednoduchsie bude asi zmazat plugin, ktory sa o to stara :) Ale malo by to ist vypnut aj v casi oznamenia.
//Maki: icq pred casom menilo politiku, takze ked nemas niekoho na serveri autorizovaneho, tak ta nevidi, no uvidime ako sa im to podari poriesit, invisible list to vsak podla mna nebude
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to ze ta neukaze online tak to neviem kde je chyba pokial ste sa autoizovali tak to ficat musi - a pochybujem ze ho mas v invisible liste...

co sa secureIM tyka tak vypnut sa to myslim neda, jedine ak odprasis cely secureIM plug-in

mi-chau: zalezi od jednotlivych packov, ale ak mas zakladnu mircu tak uz vazne nepamatam ale odporucam plugin - userinfoex alebo nejak tak a potom ti staci pravy clock a tam mas bud user details alebo extended userinfo>user details

//gothar: no ved prave ze menilo politiku ale ked sa autorizovali tak to ficat uz musi...

ale skuste to co gothar navrhol - malo by to ficat potom uz

/// sorka ze som najprv dal 2x za sebou
Napísať odpoveď