cavte mam notebook acer travelmate 5720g a mam ho reinstallovany na xp, vsetky drivre su dobre nainstallovane a vsetko fici ale obcas sa sam vypne monitor a potom nic nereaguje, teda aspon je cierny hoci svieti kontrolka. Nasiel som si event logs a boli tam dve chyby:
1. MODE: GXO Execute BIOS Table Error source: ati2mtag a hned pod nou je:
2. GCO failed to execute AtomBios source:ati2mtag. Pls poradte jak odstranit alebo co si o tom aspon myslite
Nepisal si pri akej cinnosti sa monitor vypne...no moj notebook ma niekedy podobne prbolemy v pripade, ze sa monitor vypne pri necinnosti. Mozem klikat a pisat kolko chcem, nezapne sa. Ale staci zavriet kryt, otvorit a uz ide. Tak to skus, mozno pomoze.
znova opakujem, kolega ma rovnaky book, dalsi kolega tiez taky kupil.. obaja musia byt na viste, pretoze ovladace pod xp na tento stroj su shit.. a niesu ani officialne
NuSuey napísal:znova opakujem, kolega ma rovnaky book, dalsi kolega tiez taky kupil.. obaja musia byt na viste, pretoze ovladace pod xp na tento stroj su shit.. a niesu ani officialne
aky vyrobca (znacka) take ovladace.
Teraz vazne ak niesu oficialne vydane ovladace na XP tak sa na to vykasli a daj tam Vistu. Osobne tiez by som dal radsej XP ako Vistu ale co uz ked sa neda tak sa neda.
jakub199 napísal:aky vyrobca (znacka) take ovladace.
Teraz vazne ak niesu oficialne vydane ovladace na XP tak sa na to vykasli a daj tam Vistu. Osobne tiez by som dal radsej XP ako Vistu ale co uz ked sa neda tak sa neda.
Acer s ovladacmi ku grafickej karte nic nema... To len tak na okraj.
tukilluki napísal:cavte mam notebook acer travelmate 5720g a mam ho reinstallovany na xp, vsetky drivre su dobre nainstallovane a vsetko fici ale obcas sa sam vypne monitor a potom nic nereaguje, teda aspon je cierny hoci svieti kontrolka. Nasiel som si event logs a boli tam dve chyby:
1. MODE: GXO Execute BIOS Table Error source: ati2mtag a hned pod nou je:
2. GCO failed to execute AtomBios source:ati2mtag. Pls poradte jak odstranit alebo co si o tom aspon myslite
ATI control center- Advance- SmartGart a tam nastav:
1. Vypnut fastwrite
2. Prepnut s AGP8x na 4x
Source: http://forums.lotro.com/showthread.php?&postid=625391
p.s.: Sam kartu nevlastnim, resp. s tymto problemom som sa nestretol, len pisem co som sa docital. A vzhladom na pouzitu grafiku v notasoch nevidim problem v priepustnosti, tym musi stacit aj 4x. Len teraz neviem, ci je to rovnako aj pri notasoch a integovanych grafikach. Holt, za pokus nic nedas.
GothaR napísal:Acer s ovladacmi ku grafickej karte nic nema... To len tak na okraj.
to mas teda pravdu ja som chcel len podotknut ze XP s tymto notebookom ma problemy pri ovladacoch .. a aj na graficku - to mi bolo sprostredkovane od kolegu ktory ten notebook ma uz dlhsie