+den nad ocakavania
+vsetko dopadlo super
+mam uz hotove zadanie na strojnictvo
+juuuj mam dobru naladu
+spoznal som nove dievca , nooo vysmiama od ucha k uchu , funny holka
+nemam ziadny minus
++a to mal byt dnesny den tragedia
aukcia na fizz bol len vtip, ale nejako sa to tu ujalo už je to trápne, ale aj tak ma potešilo ako pekne padal sniežik (pre mňa z nížiny je to vzácne ) máme na izbe mikrovlnku spolubývajúca je chorá
v robote bolo vyborne dosla k nam do prace babena zo Svedska na tyzden zajtra praca sobota naozaj vyriesila toho coho som sa bal
zanedbatelne - : dako neviem kedy mi z ebayu pride telefon... kde to moze viaznut?
//:minus: chcu zabit Sharkovu holku
Stratila som hodinu zo svojho drahocenného času pozeraním dajakého nového seriálu Panelák......Je to horšie než horšie. Ale hlavne že My Name Is Earl zrušili
skola dnes ubehla podozrivo rychlo a bezbolestne (1 prednaska a 1 cviko) konecne som bol na volejbale ! absolutne som si nezahral, zmenili sa ludia oproti zimnemu semestru a nikto z nich nevedel normalne hrat bola tam jedna veeeeeeeelmi pekna dievcina (nadherny usmev, pekne vlasy, velmi prijemne vyzarovanie, no proste na ) nepodarilo sa mi k nej dostat blizsie v ramci konverzacie, takze neviem z ktoreho intraku je vela som jedol a vela som cvicil velmi osamely a smutny vecer som mal
Myslim, ze tato tema smeruje niekam kam by nemala. V poslednom case sa tu coraz castejsie vyskytuju uplne hluposti, ci uz k pluskam alebo minuskam, ako napriklad:
-snezi/nesnezi
-zajtra skola/zajtra vikend
-musim sa ucit/zajtra pisomka
-nudim sa
-opil som sa
-som smutny/hladny/unaveny
-dobre/zle som sa vyspal
Pravdepodobne tu nikoho nezaujima, ze na zakladnej ci strednej skole mate zajtra pisomku, pretoze tam su pisomky skoro den co den. Ak niekto napise, ze ma skusku na VS ci zajtra maturuje, tak to povazujem za ine, ale skoro pravidelne tu vyplakavat nad zajtrajsou pisomkou mi pride trapne. Rovnako ako mi pride trapne pisat, ze som hladny, ze vonku nesnezi, ze a idem vecer opit a podobne, nehovoriac o dakej aukcii na fizz.
konecne je prec ta neznesitelna bolest, lebo zubar mi ten zub vytiahol, tieklo vela krvi....a bolo pocut praskanie ale uz je to vpoho mam teraz strpnutu polku huby a rozpravam jak Ibi Majka ty kokfo...
+isiel som na dejepisnu olimpiadu
-skazil som ju
+dnesny den ubehol rychlo a teraz odpociiivam.....
-mam starch ci ma prijmu na gympel.....totiz idem na naj gymnazium na slovensku(vysoke naroky)
+som hrdy na seba ze som si zvolil tazsiu cestu........
+som proste stastny
zistujem ze sa staviam k vsetkemu existencne, neviem liecit svoju nostalgiu a melancholiu. Nepomoze asi ani Gin ani Jin . Mozno je to len ta jar...a mozno som sa taky narodil.
Dobrý koncert v BA - Old School Band. Hrali klasiky, ako The Who, Otis Rush apod. Nakúpené knihy na maturu aj prípravu na VŠ - móžem cez prázdniny drtiť
Celý deň až na obdobie večera veľmi pochmúrna nálada Komplet to isté, ako samploom Celé prázdniny zrejme strávim učením, ako to tak vidím Žiadne výraznejšie pozitívum v blízkej budúcnosti... Práve mi kamarád písal (23:45), že ho dobil dáky holohlavý. 3 štychy !!
samploom: Na ten gin ťa dakedy pozvem, keď budeš v BA a prediskutujeme melanchóliu, aj existencializmus. A inak hej - na jar to býva blbé...