Stiahnuty film

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stiahnuty film

Príspevok od používateľa RoQa »

Mam ie 7(aj operu a firefox)a cely den mi samo otvara ie 7....wtf?a pise mi ttoto-->
Prílohy
2.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus si pouzit antivirak a nieco proti spyware, naprikla Ad-Aware 2007 od Lavasoftu???
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

to je typicky spyware, ktory ta upozornuje na fiktivny spyware v PC aby si si tak zakupil taky a hentaky produkt. takze ako hojko pise - spybot + AV aktualizovane, najlepsie v SAFEmode nimi prebehnut obsah disku.. nezaskodi sa pozriet v registroch ani do HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run (to iste aj v HKLU), a vymazat odtial evidentne podozrive zaznamy spustajuce sa spolu so systemom (najlepsie je neznamy subor si proste vyhladat na disku (funkcia search). Zname adresare v Program Files ta interesovat nemusia, avsak v zlozke Windows, pripadne Windows/System32 by sa nemalo nic take co sa spusta takymto sposobom (oblubene skryse pre trojany a spyware). V pripade ze vlastnis kartu NVIDIA, tak max odkazy na rundll32.exe, u ktorych ale vzdy vies identifikovat ze sa jedna u nvidiu (ich zavadzacie subory zacinaju pismenkami NV)

este dodam - vsetko vykonavaj v safe mode, aby si to nemusel robit donekonecna :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa tých líšt v Exloreri predpokladám, že si notorický odklikávač.. tj. odklikneš všetko, čo Ti PC ponúkne bez akéhokoľvek čítania.. a potom to takto dopadne.

Inak k vyššie spomínaným tipom dodám ešte jeden, ktorý zvyčajne na túto háveď zaberá:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=16475
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Diki vsetkym ,najviac mi pomohol brm-ov navod :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Novy problem :P Stiahol som film normalka AVI ale cca733Mb a nezmesti sa mi na klasicke CD ako ho "zmensiť" alebo čo aby sa tam zmestil ? ? Dik :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús použiť overburn, alebo si kúp 800MB CD médium, alebo cez virtualdub ten film osekaj (napr. vyhodíš titulky), alebo ho nanovo preenkóduj na menšiu veľkosť. ;)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Parada ,viem z toho urobiť asi iba jednu vec :D kupiť 800 Mb medium :lol: ,tytulky to nema , a cez ten overburn to je čo ? :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Joxxo napísal:Parada ,viem z toho urobiť asi iba jednu vec :D kupiť 800 Mb medium :lol: ,tytulky to nema , a cez ten overburn to je čo ? :?
ze zo 700mb CD urobis viackapacitne CD (alebo 800mb alebo DVD).. je to celkom riskantne.. da sa to nastavit v nerovi pred napalovanim
Dominick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dominick »

Ja by som to na tvojom mieste hodil na DVD :D
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Pouzi overburn.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dominick napísal:Ja by som to na tvojom mieste hodil na DVD :D
735Mb film na 4.7 GB dvd ? omg.. :D dajte mi tu krok po kraku jak napalit cez overburn cize kliknes na nero start smart tam dam co ?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Joxxo napísal:735Mb film na 4.7 GB dvd ? omg.. :D dajte mi tu krok po kraku jak napalit cez overburn cize kliknes na nero start smart tam dam co ?
Prázdne CD stojí caa 7 Sk, DVD caa 10 Sk a napaľovačka 800 Sk. Radšej 2-3 Sk viacej a neriskuješ nič a nemusí tam nahrať len to, dá tam ešte dalsie filmy alebo čo tam má nie?!
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale ja si to chcem pekne založiť do obalu a nie mať tam 7 filmov :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no tak si tam das len jeden film a zalozis pekne do obalu ... utratis navyse len 2 koruny, ked je to problem, daj cislo uctu ja ti ich poslem nech financne nevykrvacas. Radsej tie dve koruny ako znicene medium, v horsom pripade napalovacka. 733MB je uz celkom slusny overburn, ktory sa nemusi podarit.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

O kolkych ludoch ktorym overburn doyebal napalovacku ste poculi? :roll:

Otvor si nero burning rom, daj novu kompilaciu (uzavretu - bez moznosti pripalovania) a hod tam film. Ked to das napalit malo by sa ta spytat ci chces overburn. Daj ano a smej sa ako tu ludia s hrozou v ociach vypravaju o niecom co nikdy nevideli. Bububu.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

overburn neposere napalovacku ale medium
to je v tom horsom pripade... ako tym myslim ze posere ze sa to zle napali.. nie to ze sa polame
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Gangy napísal:O kolkych ludoch ktorym overburn doyebal napalovacku ste poculi? :roll:

Otvor si nero burning rom, daj novu kompilaciu (uzavretu - bez moznosti pripalovania) a hod tam film. Ked to das napalit malo by sa ta spytat ci chces overburn. Daj ano a smej sa ako tu ludia s hrozou v ociach vypravaju o niecom co nikdy nevideli. Bububu.
Tak skús tam napáliť oveľa viac ako sa dá. Je to detinské kvôli 3 Sk riskovať a kvôli overburn sa mne ani nikomu čo poznám nepokazila napaľovačka, lebo to nepoužívajú, načo by aj? Na dvd sa zmestí 6x viacej za 30% vyššiu cenu.

Keď už tak v Nero je taká možnosť, že aby tam napálilo kratšiu uzatváraciu stopu a tak BEZ overburn (a rizika) sa dá napáliť 715 MB a asi 82 minút.

A keď sa chce napáliť s overburn Nero vypíše, že môže sa stať, že sa pokazí medium (nebude prehrávateľné) alebo napaľovačka a či naozaj chceš pokračovať, to tam píše určite lebo sa to nemôže stať v žiadnom prípade?

A keď je to film a nasilu to chceš mať na cd tak skrátiš film o minútu (s nandub alebo koľko sa musí) a tak sa tam zmestí na cd.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:? Nič mi neponúklo ...
Prílohy
).JPG
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako to je s tym overburnom ? mne to neponuklo akurat vyhodilo CD z mechaniky...
Napísať odpoveď