ibaze po case som zistil ze akosi 35gb na C nestaci uz tam mam len win a my music a mam kriticky malo miesta da sa s tym nieco robit bez dalsieho formatu?
Rozdelenie HDD
Rozdelenie HDD
zdravicko chcem sa opitat pri installe windows som rozdelil 350 GB disk na C: 35GB......D: 315GB
ibaze po case som zistil ze akosi 35gb na C nestaci uz tam mam len win a my music a mam kriticky malo miesta da sa s tym nieco robit bez dalsieho formatu?
Re: Rozdelenie HDD
Presunut si hudbu na D: a My music nalinkovat na D: napr. pomocou programu Regino to slo. Druha moznost je pouzitie partition magicu a pustit sa do toho. Bude to hlavne zdlhave a trosku riskantne. Hlavne preto, ze particia C: je pred D: a nenachadza sa medzi nimi volne miesto. Alebo v pripade, ze mas odkial zohnat dalsi disk, tak spravit zalohu cez napr. Ghost alebo iny zalohovaci program. Potom formatnut ten disk, porozdelovat a nahodit naspat vsetko uz na novo vytvorene particie.andy477 napísal:zdravicko chcem sa opitat pri installe windows som rozdelil 350 GB disk na C: 35GB......D: 315GB