video s koncoukou flv.
video s koncoukou flv.
nazdar nevedel by mi nekdo pomoct stym neviem otvorit video s koncoukoc flv a uz som si stiahol ani neviem kolko kodekou a stale to nejak nejde nemal nekdo ten isty problem ???? alebo to vie spustit ??? dik 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
alebo lepšie riešenie: prekonvertovať na avi pomocou freeware programu: Free Flv to AVI Converter 1.1
osobne pouzivam jeden flv player, neviem presne ako sa vola ale som s nim spokojny, jednoduchy dobry...
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 08eff4cd62
(ej to freeware, takze ziadny warez
)
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 08eff4cd62
(ej to freeware, takze ziadny warez
A urcite ho mas aj zakupeny, ked ho vrelo odporucas. Osobne nevidim ziadne lepsie riesenie ako je prehravac VLC. Ziadne konvertovanie, freeware a len sledujes. Netusim, co moze byt pohodlnejsie riesenie.SSemteXX napísal:podla mna,lepsie prekonvertovat s Total Video Converter,kde mas aj converter,aj prehravac,ktory ti prehrá vsetko ... osobne ho pouzivam,a vrelo ho odporucam
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a každému komu chceš video poslať pribalíš aj celý player, že? Imho je rozumnejšie si to prekonvertovať a máš avi čo prehráš všade.pato83 napísal:A urcite ho mas aj zakupeny, ked ho vrelo odporucas. Osobne nevidim ziadne lepsie riesenie ako je prehravac VLC. Ziadne konvertovanie, freeware a len sledujes. Netusim, co moze byt pohodlnejsie riesenie.
Holt audiotrack, ale ja tu nevidim nic takeho, zeby spominal, aby to prehral u vsetkych svojich kamaratov a ze to bude rozposielat kade tade po svete.audiotrack napísal:a každému komu chceš video poslať pribalíš aj celý player, že? Imho je rozumnejšie si to prekonvertovať a máš avi čo prehráš všade.
Ja dokonca nevidim nevyhodu v pouzivani jedneho schopneho prehravaca.thegame napísal:nazdar nevedel by mi nekdo pomoct stym neviem otvorit video s koncoukoc flv a uz som si stiahol ani neviem kolko kodekou a stale to nejak nejde nemal nekdo ten isty problem ???? alebo to vie spustit ??? dik
BTW: A ked uz tak ty, tak staci posielat link na download vlc. 9,3MB pre Win, pre cca 23MB pre Mac, pre linux cca 2MB. Doby dialup uz su prec