Je legalna znacka Thorsteinar?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Masaker napísal:...
Podla mna si trepol maximalnu kravinu lebo ktory nacionalista by na sebe nosil radsej Nemecku ako Slovensku znacku??? V BA mam negativne skusenosti aj s antifou aj s NS takze posudit ze ktora robi viac bordel sa neda... Ale mal si pravdu ze nacionalizmus sa nerovna nacizmus len ludia ako axXis nemaju potrebu zlepsovat svoju krajnu alebo robit hocico uzitocne.. radsej sa ochlastaju a kricia na niakych nackov stop fasizmu a potom ked ich rozkopu na sracky tak si daju na net svoje hrdinske ciny a pindaju po forach... Uz vidim tie k- co sa za toto hrnu :D A;e skuste sa sami seba spytat aky zmysel ma tento sposob zivota? Prva odpoved bude : "Sak aj nackovia sa ozieraju" :lol:

Aryan // Len niektory sa trochu netrafili a namiesto Slovensky pronarodne su pronemecky :D (pro narod sa nerovna antisemitizmus)
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

A ty robis co uzitocne pre svoju krajinu kapitan Slovakia?

P.S. Ze si nespominam ako sme sa ozrali a rozkopali nackov.....ale zda sa, ze Ty vies este lepsie co robim ako ja...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

ludia ako axXis, tj. mozno aj Ty to neviem, ale ludia s podobnym zmyslanim urcite. A co sa snazim robit som uz pisal v inej teme nechce sa mi to pisat znova, ak sa Ti fakt chce tak pohladaj, ale snazim sa a to je hlavne 8) A ked by sa Ti ani to nepacilo, tak ason sam seba snazim zlepsovat a nestracam svoj cas fetovanim a chlastanim (Nevravim ze Ty to robis :) )
A co antifa proti faskom urobila? :D Velke hovno, robia si svoje nezmyselne pochody oblepuju elektricky nalepkami a nicia verejny majetok sprejmi, ale ked ide Steinar okolo tak rukami nohami zakryva oznaciky, skryva arafatku a kuka do zeme... Z mojho pohladu ma antifa na Slovensku 0 hodnotu pretoze nic nerobia. Nechcem sa hadat len vacsina ludi sa vysmieva z takych co nieco robia a nenicia si zivot nezmyslenymi akciami a niesu 'antifa'. Co je vlastne dnes antifa na Slovensku? Clovek ktoreho aspon raz zbili nackovia a ma tricko Ludia Proti Rasizmu a pritom si v zivote neprecital nezmysli popisane na ich strankach. Proste pozerstvo najvacsieho kalibru, len aby sa hodil do hudobneho alebo zivotneho stylu. :arrow:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

axXis ja si presne pametam co Ujo Marky robi pre slovensko.chodi na pochody a stretnutia nejakej pochybnej nacionalsitickej organizacie (nove slobodne slovensko myslim).marky,pametam si ze niekdy si spominal ze nie si narodnostou slovak.nemyslis ze taketo ohananie sa vlastenectvom nie je v tvojom priapde vacsie pozerstvo?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

No je to trochu divne somnou lebo moja matka je Slovenka a moj otec je Srb, takze nemozem o sebe povedat ze som cisty Slovak ale z cvasti ano... Ved ak sa vam to nezda dost to je vasa vec, podla mna je to zatial jedine co mozem urobit. A ak mas problem s NSS tak mi porad niaku inu nacionalisticku organizaciu, ktora niejepochybna. NSS je organizacia ktora sa hlasi ku krestanskym a narodnym cinitelom, v tom ja ziadny problem nevidim :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Ujo Marky napísal:No je to trochu divne somnou lebo moja matka je Slovenka a moj otec je Srb, takze nemozem o sebe povedat ze som cisty Slovak ale z cvasti ano... Ved ak sa vam to nezda dost to je vasa vec, podla mna je to zatial jedine co mozem urobit. A ak mas problem s NSS tak mi porad niaku inu nacionalisticku organizaciu, ktora niejepochybna. NSS je organizacia ktora sa hlasi ku krestanskym a narodnym cinitelom, v tom ja ziadny problem nevidim :)
no tak si slovan.. to neva.. a musim priznat ze mam kamarata ktory sem patri, v pohode clovek a v casti ich teorii s nimi suhlasim... ja nemusim antifa a punk ktory robia bordel a uz spominane veci.. mozno sa aj uz takychto clenov organizacii najde vynimka.. ale vbseobecne im ide o to aby chranili slovakov.. aj ked niekedy je to az v extremnej forme
Marky.. a to co som pisal o znacke a tak.. to bolo pisane z vlastnej skusenosti. .neviem ako tam u vas. .ale u nas takto.. tak ja netrepem len hovorim fakty a skusenosti.. tam ako je to u vas neviem ani hovno..

A este co som sa ja stretol s clenmi. ..tak ony zasadne nepili ani ziadne drogy nikdy nebrali... a zda sa mi ze ani nefajcili... vlastne ony chceli cistu mladez. .ulice ciste od dgor.. a pod.. takze programove veci su dobre.. ale presadzovanie mozno prilis tvrde.
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Tiez podla mna dobra blbost ze Nemecka znacka si da Norsku vlajku na bundy :D
No u nas nosia TS iba nackovia a reperi, ktory to nosia aby boli in, tak Ty nosia aj Eighty Eight... Inak si na sebe TS neda skoro nikto...
Zero_RG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zero_RG »

mno repera som s TS ete nevydel...:D:D:D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Zero_RG napísal:mno repera som s TS ete nevydel...:D:D:D
To fakt? Si kukni na booome , kazda druha smaska ma TS. Aj Lonsdale je teraz in, aj Everlast... Su to cavovia co uz...
Dokonca aj sam velky Mikinko z mora:

Kód: Vybrať všetko

http://youtube.com/watch?v=lyTVS6Y4w9s
Je to nordmark viking bracho jojo nigga! :lol:
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:To fakt? Si kukni na booome , kazda druha smaska ma TS. Aj Lonsdale je teraz in, aj Everlast... Su to cavovia co uz...
Dokonca aj sam velky Mikinko z mora:
Nemusia to byt smazky ako vravis ale kvazi NS hiphoperi coz sa tak trochu vylucuje ale podobny jav je aj v nemecku kde niektori raperi inklinuju doprava... dost nepochopitelne kedze je to tradicne cierna hudba. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

No to je jak keby si cernosy spravili diviziu WP :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

turtlak69 napísal: velmi pochybujem, ze by normalny clovek na niekoho zautocil kvoli znacke oblecenia. no ak by dotycny posobil ako NS (hola hlava, tazke boty, atd) a mal este k tomu TS, tak pochybujem, ze by si niekto nepovedal "ved je to len znacka". no nevidim dovod napadnut slusne vyzerajuceho cloveka napriklad kvoli TS mikine
Nezabudni,že po svete chodia aj nenormálny ľudia a tí sa nebudú pýtať,prečo máš mikinu TS..proste,aj keď im to budeš chcieť vysvetliť,tak to nepôjde a nájdu si iný dôvod..
Keď si chce ko*ot udrieť vždy vie prečo... :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jj ujo marky chodi na pochody ktore maju nackovia.Ale antifacke pochody su sracky ze?

BTW antifa a punkaci robia bordel ale nackovia Ňjéééé.Hlavne ked den po zabiti toho antifaka prisli len tak z <> na namestie a vyzyvali verejne antifakov do bitky a ked sa nechceli bit tak prislo 80 curakov (pardon ... nacistov) do krcmy a zacali hasit nevinnemu cloveku ktory prisiel na pivo hasit cigarety na hlave liat mu pivo za krk.To vobec nieje agresia.Len na to pozerame zo zlej stranky vsak?

A ujo marky tym ze sa pomodlis nepomozes nasej republike
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Jj ujo marky chodi na pochody ktore maju nackovia.Ale antifacke pochody su sracky ze?
Poprve - vsetky pochody su sracky... nemaju skoro ziadny zmysel pretoze verejnym pochodom nikto sirsiu verejnost nezaujme, a podruhe curaci sa najdu vsade ako medzi "nackami" tak aj medzi "afakmi" ale aj diskofilmi ci hiphopermi (ale aj medzi nasimi romskymi spoluobcanmi) samozrejme precentil je rozny. Ale to je uz ina tema
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

http://wwry.antifa.net/?p=zkraslete_svuj_lokalni_shop

Ubohe.. Ale co ine cakat od antify.. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Proti ubohym nackom jedine ubohe ciny.Nic sa neda robit
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

dobre idem odpovedat na otázku: Thor-steinar je nelegálna.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dieg0 napísal:Proti ubohym nackom jedine ubohe ciny.Nic sa neda robit
o aka hlboka myslienka.. :)
Steven666 napísal:dobre idem odpovedat na otázku: Thor-steinar je nelegálna.
u vas doma?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

čo u mňa doma?
Napísať odpoveď