Predám Rapidshare.com 30 dňové prémium accounty za 200 sk.Vytvorené za prémium body. Platba bankovým prevodom na učet. Účet je vygenerovaný po obdrzaní platby...ak by ste chceli konto, napisete mi SS alebo na ICQ
Predam novovytvorene Rapidshare ACC mam na ruke tieto cim skor tym lepsie pre vas lebo sa minaju !
1---ACC na jeden mesiac + 8000bodov --- 250SK
2---ACC na 3mesiace +8000bodov --- 500sk
3--ACC na 3mesiace bez bodov--- 450sk
4-ACC na 6mesiacov s 8000bodov za 750sk
Mate 100% zaruku nejde o ziadny podvod staci sa mi ozvat
Takze ja som poslal 450SK za 3mesacny ACC. Zatial nemam acc a ani peniaze. Cez ICQ sme sa dohodli ze vrati peniaze cize ked sa to stane odstranim tento prispevok.
GgDag napísal:Takze ja som poslal 450SK za 3mesacny ACC. Zatial nemam acc a ani peniaze.
no vidis, chcel si usetrit a nakoniec prerobis. Neviem fakt ludia ako mozete doverovat niekomu, kto predava 3 mesacne konta bez bodov za napr. 450SK. Za body sa da vytvorit len mesacne konto, resp. neviem kto by pustal z ruk konto kde nasetril 30000 bodov a ma na nom kopec uploadnutych suborov. Cize kazdopadne kazdu takuto ponuku pokladam za nerealnu.
GgDag napísal:iceCream neslo o setrenie ale o to ze som potreboval surne.
od 13. februara ked si sa ozval do tohoto threadu ubehlo tolko dni, ze platbu som mohol obdrzat uz pred tyzdnom a viac vidis.. Medzibankovi prevod = 2 pracovne dni. Z VUB vacsinou uz na druhyden su na ucte.
GgDag napísal:Takze ja som poslal 450SK za 3mesacny ACC. Zatial nemam acc a ani peniaze. Cez ICQ sme sa dohodli ze vrati peniaze cize ked sa to stane odstranim tento prispevok.
TAKZE ABY BOLO JASNE NIESOM HARD PO DRUHE DGAG MUSEL ZMENIT UDAJE ALEBO CO LEBO MNE TO ISLO POSLAL SOM MU UDAJE A JEMU TO ZRAZU NESLO TAK NEFIM O COM NEBUDEM SA DALEJ VYJADROVAT ZDA SA MI ZE TOTO FORUM NEMA UROVEN BAY
Pre vsetkych podvedenych - mc_hard (alebo ine nicky) nie je priamo z PD, je z Kanianky (diera blizko PD). Pre presne meno a adresu mozete ss, ak ho chcete navstivit.