ahoj ludia, jak mam s tym last.fm taky menši problem, 21.2.2008 som sa tam regol, a do štatistik mi potom započitalo obdobie od 21.2 .-24.2. to je OK, je to do konca tyždna. Potom sa začal další tyžden a ten už nezapisalo do štatistik a to už začal dnes dokonca další tyžden, čo viem malo by to zapisovať každy tyžden, ale jaksi to nefnguje.
Stale mam vo svojom profile štatistiky z obdobia 21.2. - 24.2. Ale inač pesničky započitava aj ich počet sa stale zvečšuje.Ďakujem za každu radu.
edit:2// opeť už to započitava pesničky, ale ešťe tie štatistiky niesu
Steju napísal:to sa nejako menilo? lebo mne sa tyzdnove obnovovali zasadne v pondelok a celkove aj 3x tyzdenne
Mne sa zas tyzdenne obnovovali v nedelu Ono sa to meni asi podla poctu novych pouzivatelov, system zrejme nestiha A celkove neviem, tie tak nesledujem, mne sa zda, ze tam vzdy hodi aktualny datum, ale neobnovuje sa to presne v ten den, tak som predpokladal, ze to bude tiez raz tyzdenne.
Hey everyone. As you may be aware, weekly charts are late this week and some other charts and stats are waiting for an update as well... we're on the case, and no data has been lost, so please bear with us as we get everything sorted out. Thanks!
Team LastFM
/ tá ružová značka značí že som žena a pardon ja sa zase neučím nemčinu
Alofok napísal:Hey everyone. As you may be aware, weekly charts are late this week and some other charts and stats are waiting for an update as well... we're on the case, and no data has been lost, so please bear with us as we get everything sorted out. Thanks!
Team LastFM
caute vsetci. ako ste si mohli vsimnut, tyzdenne statistiky su "neskore" tento tyzden a niektore dalsie rebricky cakaju taktiez na update. na pripade sa pracuje a ziadne data neboli stratene, tak prosime o strpenie kym vsetko dame dokopy...