Win XP SP1-SP2
Win XP SP1-SP2
Mozno zakladam nove temy ale hladal som nieco podobne a nic som take nenasiel.Chcem sa spytat mam Win XP ale mam iba SERVICE PACK 1 a niektore hry si uz teraz vyziadavaju Service Pack 2 jeden som si stiahol ale bojim sa to naistalovat lebo newiem co sa stane ci sa mi cely win nepokazi a to nechcem preto sa pytam co by sa mohlo stad nez to spravim a pokazim radsej sa spytam mudrejsich ludi ako som ja 
Dodatočne inštalovať Service pack na už nainštalovaný systém je nie najlepšia voľba, ale aj to sa dá. Najistejšie je nanovo nainštalovať rovno XP SP2 (tj. použiť inštalačku s XP SP2).
Ale ani doinštalovanie SP by nemalo robiť problémy.. akurát budeš mať trochu väčší bordel v systéme, ale výhody z nového systému by mali prevládať. A niečo zblbnúť môže vždy.. pravdepodobnosť je myslím rovnaká ako keď nainštaluješ hocijaký iný program. Všetko je individuálne..
Ak si si nie istý, tak pred inštaláciou si urob Obnoviteľný bod cez System restore (Obnovu systému).. alebo nejakú inú zálohu (napr. cez Norton Ghost).. a po prípadnom zblbnutí to môžeš vrátiť späť. Samozrejme pri najbližšom preinštalovaní počítača však použi už inštalačku s integrovaným SP2..
Ale ani doinštalovanie SP by nemalo robiť problémy.. akurát budeš mať trochu väčší bordel v systéme, ale výhody z nového systému by mali prevládať. A niečo zblbnúť môže vždy.. pravdepodobnosť je myslím rovnaká ako keď nainštaluješ hocijaký iný program. Všetko je individuálne..
Ak si si nie istý, tak pred inštaláciou si urob Obnoviteľný bod cez System restore (Obnovu systému).. alebo nejakú inú zálohu (napr. cez Norton Ghost).. a po prípadnom zblbnutí to môžeš vrátiť späť. Samozrejme pri najbližšom preinštalovaní počítača však použi už inštalačku s integrovaným SP2..