Sexpert nosí Durex! - súťaž

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Sexpert nosí Durex! - súťaž

Príspevok od používateľa k6 »

Tak a dalsia sutaz z dielne DUREXu!

http://www.durex.sk/sms-sutaz.html

Tentokrat sa objavili na trhu krabicky, ktore maju prilepeny letacik obsahujuci sutazny kod. Kody zozbieras a v potrebnom pocte zasles podla pokynov. V hre su damske/panske tricka + mikiny. No a to najdolezitejsie - po precitani sutaznych podmienok mam pocit, ze kazdy kto posle kody podla pokynov ziskava vybranu cenu. Nikde tam nieje rec o nijakom zlosovani. Teda ak spravne chapem.

No a nezabudnite si odlozit pokladnicny blok, v podmienkach je napisane, ze ich mozu vyziadat. Toto by ma inak zaujimalo - ak ste sa uz niekto zapojili alebo sa zapojite a nieco vyhrate, dajte prosim vediet, ci tie blocky chceli. Mam totiz dve sutazne krabicky bez dokladu, tak ci to ma cenu posielat.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no urcite to ma cenu poslat.. inac to je tak ze za 3 krabicky mas tricko a za 8 mas mikinu a to cez sms jak bolo tam napisane.. s tym blockom je to asi tak ze ked nekdo tie kody vymysla tak sa moze trafit a tym bere sancu druhemu co si podctivo kupil tu krabicku lebo vies da sa to cislo lahko opisat v neakom hypermarkete posles to a neaky sulinek nic nevyhra..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ale pre ktoré durexi to platí ? pre všetky abo na tých vybraných je nejaká nálepka alebo čo? :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

MurphY, ten letacik je prilepeny na ten celofanovy obal, v ktorom je zabalena krabicka. Dost blbe riesenie, suhlasim. Kod sa ale neda opisat bez toho, aby si ten letacik roztrhol a taku krabicku si uz sotva niekto kupi (teda pokial si to vsimne, alebo pokial nema sutaz na haku).

OpakZrejme pre vsetky, videl som tie letaciky minimalne na 6ich druhoch.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mozem sa spytat kolko stoja?A tie tricka a mikiny nemate vo vacsom rozliseni dakto?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

zalezi aky druh a samozrejme kde kupujes jeden balik extra safe stoji okolo 80 korun.. a raz v bille bola akcia ze 1+1 zadarmo a stalo to 60 korun :)
Napísať odpoveď