will.i.am napísal:ta mriezka sa mi tam velmi nepaci asi aj to pismo na rip by som zmenil... ale tak vyjadri sa...
uz ta nechcem velmi otravovat, ale to pismo r.i.p. by som este troska zmenil, na nejake menej vyraznejsie a ten ram troska ztensil... ale ak sa ti stym uz nechce babrat, chapem
2Pacaveli napísal:uz ta nechcem velmi otravovat, ale to pismo r.i.p. by som este troska zmenil, na nejake menej vyraznejsie a ten ram troska ztensil... ale ak sa ti stym uz nechce babrat, chapem
tak pismo som spriehladnil a mas tam bez ramu a ciernym a hnedym tenkym ramom
Jeremy napísal:ahojte vedeli by ste mi pomoct vy zbehli v PS?
Chcel by som si zmenit avatar,
a ci by ste mi vedeli pretvorit tento sig na daky schopny avatar
Jeremy napísal:ak by sa ti dalo wiliam dat trocha svetla do tvare toho uja a troska ine pozadie jnech je tam vyraznejsi...
dik
k+
tak zmenil som pozadie... ked tak mozem tam zmenit farbu, alebo dat tam nieco ine.. a zosvetlil som mu xycht a aj dal som okolo neho ziaru nech trochu vynikne...
No nieco progresivne...nieco moze to byt vo farbach cervenej, ciernej a bielej...alebo vo farbach hojka(odtiene modrej) nejaky obrazok v pozadi, ale nic konkretne...ziadny konkretny obrazok v pozadi...nieco abstraktne a samozrejme tam bude napisane spanoo
Mozme to byt nieco v style Spider man...taka pavucina v pozadi a moj nick spanoo chyteny v nej
neviem ci to sem patri ale nieco od vas potrebujem http://tinypic.com/view.php?pic=2ez2yk9&s=3
tu mate fotku..neni to premna..avatar to ma byt ale..cize tato fotka..a tam dake srdiecko srdiecko proste take daco.na sposob lasky.ale avatar tak to bude male tak dako porieste..ako to len pojde..dakujem
dalej..
potreboval by som spravit sig pani...tema..pepek namornik..plus icq..349328289..a plus neh tam je nick pepeq...okis?diiiikes
kachna napísal:do prijatelnej velkosti bez znacnej straty na kvalite
v 100vke kvalite, kde je JPG bezstratovy to ma pod 6 kB... by ma zaujimalo v com si to ukladal Ty ...dal som tomu vacsi kontrast a brightness, nech tam je nieco vidiet...
[quote="uplink"][/quote]v ps ukladal a zle som ulozil (klasicky a nie save for web....) a psd odtranil a uz sa mi to nechcelo zase robit.
svetlejia verzia sa mi nepaci + utiekol pattern. ale s tym sa zmierim dam to tmavsie a bude to podla mojho gusta. dik teda