Prison Break [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dobra cast a som rad, ze sa tym serial konci, teda aspon na urcity cas. Vymena vysla, aj ked na to doplatila Sofia, ale tak hlavne je, ze sa vymena podarilo. Co vsak kuje Mahone netusim, pravdupovediac ma to uz ani nezaujima a nezaujima ma ani dalsia seria, aj ked viem, ze to zo zvedavosti budem pozerat, ak teda bude. Co je vsak skoda, tak to je Sucreho, dufal som, ze sa dostane odtial v pohode, ale tak aspon je o koho bojovat vo stvrtej serii, lol.
Sranda, ze pocas prestreliek ci po chodeni po meste si nikto zbrane nevsimal, asi je to v Paname bezne takto pobehovat
Ale co s vyhlasenim, ze sa dokckame niekoho koho by sme necakali??? Ja som si veru nikoho nevsimol.
OK, finino, hura
Sranda, ze pocas prestreliek ci po chodeni po meste si nikto zbrane nevsimal, asi je to v Paname bezne takto pobehovat
OK, finino, hura
nepochopil somŠu-Do napísal:Pilifo
JASNEEEEE... teraz mi to doslo vdaka tvojmu prispevku..
WHISTLER a samozrejme aj Mahone... zaklada plan na to aby OCHRANILI SPOLOCNOST... a MICHAEL ide po spolocnosti a Gretchen...
malo by to tak byt ne ?
TT: mne sa koniec pacil, ale zaroven chcem aj dalsiu seriu, no vsak uvidime
No ja si myslím, že Mahone už nemá čo stratiť, a tak sa dal dokopy s "Company" a Whistler je pravdepodobne tiež jedným z ich ľudí...Šu-Do napísal:mno myslel som to tak ze Mahone stale neopustil Splocnost... teraz ju bude chranit.. a to spolocne s whistlerom... chranit pred scofieldom
v podstate puto medzi whistlerom a mahonem je kvoli spolocnosti
-
Šu-Do
Redeemer
vsak co som napisalPilifo napísal:No ja si myslím, že Mahone už nemá čo stratiť, a tak sa dal dokopy s "Company" a Whistler je pravdepodobne tiež jedným z ich ľudí...
on pre company aj pracoval... (mahone) a myslim si ze aj whistler... a teraz ju budu chranit... v podstate to robia stale.. v dalsej serii by mohli viac povedat o company (Spolocnosti)
Nemyslim si ze ma dovod ju chranit, urobila mu zo zivota peklo a ak by z nej odisiel tak by to bolo pre neho este horsie, cize ak chce ochranit rodinu, tak musi pracovat nadalej pre SpolocnostŠu-Do napísal:vsak co som napisal
on pre company aj pracoval... (mahone) a myslim si ze aj whistler... a teraz ju budu chranit... v podstate to robia stale.. v dalsej serii by mohli viac povedat o company (Spolocnosti)
-
NuSuey
Professional
a koho sme mali vidiet? nechapem.. v poslednej casti mal byt teda niekto koho sme necakali?jackb napísal:par postrehov: T-Bag ako tak recnil z tej bednicky mi pripenul T-Baga z 1. serie: "Hitler".
mali sme vidiet niekoho koho by sme necakali: myslim, ze tym mysleli Saru.
v 4. serii by fakt mohli povedat co-to o Spolocnosti a aj o tom generalovi co pise vsetko na listocky.
-
Šu-Do
Redeemer
...mirak2 napísal:neviem kolki citate cesky pb fan web, takze:
http://www.hojko.com/post810031.html#810031
-
mirak2
Hardcore addict
Šu-Do napísal:...
http://www.hojko.com/post810031.html#810031
PB
Jaaaaj dobre to veru skoncilo, uz chcem dalsie diely skoda ze musiiiim cakat tak dlho ale aspon sa nataca nie ako cez tu prestavku, je mi luto sucreho toho mam rad ale aspon si ho kuknem v tom novom filme kde hra street kings