malo spolu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no to je tiez otazka toho ako stihas.ak ste spolu do tyzdna tri krat a pritom mozte byt spolu castejsie tak potom je vo vztahu nieco spatne.
ja som mojou holkou maximalne 3-4 krat do tyzdna a zda sa mi to malo,ale inac sa neda,lebo ja mam povinnosti,na ktore sa nemozem vykaslat a ona to iste.teraz posledne dve tyzdne sme vsak spolu boli dohromady iba 4 krat co som vnimal uz ako problem,takze sme o tom dnes hodili rec. uznala ze takto sa neda takze sa to zlepsi dufam (ale to hovori stale :roll: )
moja rada : ak to vnimas ty (nie tvoje okolie) ako problem, pohovor si s nou o tom.moja teoria je - radsej sa o problemoch rozpravat ako raz zistit ze partnerku uz nelubis (v horsom pripade ona zisti ze nelubi teba)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: malo spolu

Príspevok od používateľa jin »

RnT napísal:caute...ja a priatelka mame vysse 3 mesacny vztah, obidvaja sa lubime,ale sme spolu velmi malo(2-3krat do tyzdna).mne to vyhovuje,proste necitim potrebu by s nou castejsie,ale viem ze ju lubim.myslite ze ma takyto vztah perespektivu?... :?
Pokiaľ Vám to takto vyhovuje nevidel by som tam problém. Možno ste sa stretli dvaja, ktorým skrátka vyhovuje viac slobody a potom si viac vychutnať chvíle s partnerom. Negatívnejší pohľad bude ten, že váš vzťah trpí absenciou potreby fyzickej blízkosti. Ak je to tak, Váš vzťah má imho problém...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Ja mam 4 rocny vztah a tiez sa velmi Milujeme ale vidime sa len raz za 2-3 mesiace...A viem ze tento vztah ma perspektivu

zavisi od toho ako to vidis a citis ty :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

aj my sa vidime 2 3 krat za tyzden no podla mna je to dobreee pretoze den pred stretnutim sme obaja nadseny ze sa konecne uvidime a tak dva krat za tyzden obcas pocas skoly no cez tyzden sme viac nez 4 hodinky a myslim ze je to v pohode a budeme spolu rok a pol :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To mu ako dva-trikrat pride malo? Ach jaj.. :(
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

RnT napísal:ona ma 17 ja 18,byvame v jednom meste. vobec netusim ci jej to vadi obcas mam pocit ze aj ona,ale obcas ze aj nie,ona je totiz dost spolocensky typ...no asi okolo tych 2 hodiniek priemerne to je,ale vzdy mame o com.bojim sa toho ze si ludia budu mysliet ze si ju nevazim,ked niesom s nou viac,vsak viete aky su ludia...
V prvom rade ťa vôbec nemusia zaujímať ľudia...Je to jedno, ak to vám obom vyhovuje...Nevidím v tom žiadny problém, len by si sa jej mohol na toto opýtať...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

RnT napísal:...
čo takto poroprávať sa? :?
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

Podľa mňa je to v pohode
ja sa so svojim vidim tak raz za mesiac a pol lebo on pracuje v cesku a ja studujem na slovensku a zatial nam to klape a viac si vazime aj dni kedy sme spolu
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To si vážim aj ja.. :wink: a som s ňou každý deň.. :) a každý si vážim rovnako.. už 16 mesiacov.. :wink: a nesťažujem si.. :)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Necital som vsetky prispevky, ale ja s mojou kockou sme uz dva roky a tri mesiace spolu :smt057 a ani raz som nemal pocit ze si musim od nej oddychnut, bozechran. Snazime sa byt spolu co najviac to ide. Byvame od seba skoro 40 km, ale vidame sa cca kady druhy den, v poslednej dobe skoro kazdy den :smt023 , boli sme spolu na dovolenke v Chorvatsku, atd. a nikdy si nelezieme na nervy. Navyse studujeme na vyskach v KE obaja, a to sa vidime uplne kazdy den vtedy a sme z toho len stastni :smt008 . a aj po tyzdni spolu co sme tak sa nam velmi tazko luci, hoci len na jeden dva dni :smt115 . A tym ze sme spolu nemyslim dve hodinky atd, to je fakt ze cim viac sa da, 6-8 hodin je bezne, niekedy sa podari aj vyse 24 :hug:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak potom držím palce :)
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Malo

Príspevok od používateľa pipiak »

Mne sa zda 2/3x do tyzdna malo.

So svojou 1/2 chcem byt nonstop,a ked sme spolu nechcem ju ani len pustit.Spolocne si vzdy hladame cestu ako byt spolu...sme spolu vacsinou kazdy den ,najmenej 5h a je to uzasne...

PS.nechapem ako ti nemoze chybat,ako to ze nemas s nou potrebu byt...?! My sme od seba vzdialeny asi 20km ,ale je to abs. pohoda.

Ivka z celeho srdca Ta milujem :!: :oops: :smt050
Napísať odpoveď