nooo vyzera to fakt paradne, ktovie ako to bude vyzerat naozaj no konecne nejaka takato hra v poslednej dobe a konecne prirodne prostredie, ved nejaku offroad hru som nehral ani nepamatam a pri motocross madness2 som vydrzal velmi dlho tak snad toto nesklame...
c.a.r.n.e. napísal:nooo vyzera to fakt paradne, ktovie ako to bude vyzerat naozaj no konecne nejaka takato hra v poslednej dobe a konecne prirodne prostredie, ved nejaku offroad hru som nehral ani nepamatam a pri motocross madness2 som vydrzal velmi dlho tak snad toto nesklame...
Tak skus UAZ 4x4 Inak dufam, ze toto nebude nejake extra narocne, aby som si zahral aspon na strednych detailoch
//edit:
* Microsoft Windows Vista / XP SP3
* 2,0 GHz Intel Pentium 4 o AMD Athlon 2400 o procesador equivalente
* 1 GB de RAM
* 5,5 gigabytes de espacio en disco
* 128 MB DirectX 9.0c, tarjeta gráfica con soporte para SM3.0 (nVidia GeForce 6600 o superior, ATI Radeon X1300 o superior (excepto X1550)
joker > nj, najskor som to skusal na daemone lite verzii, potom aj na daemon pro, samozrejme ze spolu s yasu ale nist. Spustim hru zacne nacitavat, a tam to aj konci, suck. Inak mam vistu home premium, 3 gb ram, ati mobility HD 3450
//edit: tak neviem ci mam stahovat iny release, ... ja uz von aj nejaky iny release ako od PROCYON ?
mam xp sp2 skusal som to cez daeomna lite(4.12.3) zapnute emulacie , potom yasu a tiez to iste co nadomnou pisal kolega ze nacitava a tym to konci
to Demon: mds. sa neda namountovat pretoze ukaze chybu neplatny subor obrazu
mali by ste pouzit DT Lite 4.30.1 vsetky emulacie zapnute a YASU v1.3.7070 musi to byt v tej istej zlozke kde je DT potom to staci spustit kliknut na CLOAK a uz len na odkaz ktory sa vam vytvoril po dokonceny instalacie na ploche...mne to tak ide ale este som na to nemal poriadne cas si to zahrat ....