no ako je to z tym alertpay? ? ? bude ta spolupraca z paypal? ? dufam ze hej, lebo mam 58$ na bux.to a este ked bola spolupraca z paypal, tak som dal transakciu 11$ a zrazu zmenily alertpay a peniaze nikde, mam vlastne peniaze na bux.to, ale neda sa my poslat na alertpay, lebo my napise ze uz mam jednu transakciu, ze mam cakat, pls co teraz?
poslal som si 7.01.2008 na paypal 10 dolárov som uz zaregistrovany na paypale aj alertpaye a peniaze mi nechodia
pouzival som 2 dni autoclicker az ked mi povedali ze je to zakazane tak som prestal mohli ma zablokovat ako to zistim??
mam 2 otazky:
1. ako je to s alertpay-funguje to??????????
2.ako si mozem kupit referalov .myslim tek ze z normakl uctu na alertpay potom na bux.to alebo ako...myslim ze co uz mamm sk v penazenke ako si ich kupim za to a ako frcia???????
This is not a site that pays cash all earnings is for advertising purposes. This is an ad only site hence the name. Requesting payout is violation of terms and can lead to termination and is at minimum a donation to the site.
Ahojte prosimmm vie mi niekto pomoct co mam napisat na bux.to ? ak mi peniaze nedosli ? moze aj po SK a kto by bol taky dobry a vie super AJ ak aj po anglicky dakujem velmi pekne
This is not a site that pays cash all earnings is for advertising purposes. This is an ad only site hence the name. Requesting payout is violation of terms and can lead to termination and is at minimum a donation to the site.
tak nejak, ze ked si poziadas o vyplatenie, mozu ta vymazat, tj nemas narok na ziadne prachy, a ide len o sponzoring ich stranky
cor3 napísal:Da sa cez bux.to, kupit rapidshare PREMIUM ACC, alebo nieco zo steamu, chcel by som si kupit valve complete pack chcem sa opytat ze ci sa to da.. ?
Priamo z tvojho balance - u na bux.to sa to nedá, najprv si musíš vyžiadať peniaze na AlertPay a až odtiaľ si môžeš kúpiť, čo chceš...
legolas45 napísal:Ahojte prosimmm vie mi niekto pomoct co mam napisat na bux.to ? ak mi peniaze nedosli ? moze aj po SK a kto by bol taky dobry a vie super AJ ak aj po anglicky dakujem velmi pekne
a mne nikto nepomoze s touto otazkou ? ( prosim pomozte
omg, citaj temu a uz som ti aj v druhej teme odpisoval. peniaze ti dojdu do 60 pracovnych dni, takze len pekne cakaj. a ak nie je toto problem tak napis ten problem podrobne
Pilifo napísal:Priamo z tvojho balance - u na bux.to sa to nedá, najprv si musíš vyžiadať peniaze na AlertPay a až odtiaľ si môžeš kúpiť, čo chceš...
Sak ale ja viem ze na ALERTPAY, ale ze ci sa z alertpayu da kupit nieco bud rapidshare pre. ACC alebo nieco od steamovcov, alebo nejak prevod na paypal..
mam ten isty nazor, za nieco taketo basa. a je pravda ze pri 2500 refferaloch by sa asi nikto neunuval pisat sem pre tych 2 co by maximalne ziskal aj to asi prehanam